Sveikas.
Varbūt,kādai no jums ir nācies saskarties ar divkosīgu draudzeni,kura jūsu acīs tēlo svēto,bet kad jūs pagriežat muguru uzreiz aprunā?
Manā situācijā,man bija draudzene jau kādu laiku. Viņa ļoti daudz par mani zina,es vienmēr viņai visu stāstīju (nu nejau pilnīgi visu),bet lielos vilcienos gan. Nesen notika ballīte pie viena mana laba drauga(vīrieša).
Ballītē bija arī mana draudzene,un viņas jaunākais "puisis" ar ko viņa tiekas un pārguļ. Mana nostāja pret šo puisi bija vēsa,jo es zinu un viņa pati arī zina,ka viņš ir novecojis brunču mednieks,bet viņai vienalga. Viņa vēlās dzirdēt manus padomus par viņu,kad es tos izsaku,viņai tie nav labi un viņa paliek pie sava.
Šajā ballītē neuzturējos ilgi,jo vienkārši nepatika publika un jutos dīvaini. Kad devos prom,pēc kādas stundas mans draugs,kurš organizēja ballīti atsūtija man sms :"Tev gan laba draudzene! Visiem stāsta visu par tevi un pat rāda vēl bildes,kur esi peldkostīmā!" Kad es to uzzināju,uzreiz metos viņai zvanīt un prasīju, kas noticis,kāpēc viņa ko tādu dara?! Viņa protams,teica,ka neko tādu nedara un viss ir ok,laigan es zināju,ka viņa melo. Es jutos uzvilkta un aizskarta,jo kā viņa ko tādu spēj izdarīt?! Vai viņa varbūt vienkārši "zīmējās" tam savam jaunajam čalim?! Nepagāja pat dažas minūtes pēc manas aiziešanas,ka viņa jau sākusi mani aprunāt. Tagad viņa mani pat aicināja tikties,es protams pateicu viņai,ka nevēlos ar viņu tikties un viņa manās acīs ir pretīga.
Uz to viņa neko neatbildēja,bet vakar vēl pamanījas atsūtīt sms,ka redzējusi manu ex ejot gar viņas māju. Vispār kāds sakars?! Viņai pat nav kauna man ko tādu rakstīt. Visvairāk man tagad ir bail,ka viņa neizstāsta visus manus noslēpumus vēl kādam,jo ar viņu neko nevar zināt.