Cik jūs bieži krāsojat matus, īpaši toņu noturēšanai?
nekad tā īsti ar to neesmu aizrāvusies, bet tagad ir viens matu tonis, kurš man baigi iepatikās, bet nu ik pēc pāris nedēļām jau nekrāsošu un tieši tādā tonī tonējošu šampūnu nav..
Man, kad bija sulīgi sarkani, tad krāsoju reizi 4-5 nedēļās visus matus. Jo ne tikai saknes bija ataugušas, bet visi mati bija pabalējuši. Bet nu jā- tas diezgan pabojāja matus:) es jau tā vilku līdz pēdējam- reizi 4-5 ned. krāsoju, bet nu lai tā vislaik smuki būtu, prasījās jau pēc 3 ned. krāsot, jo tas spilgtums un sulīgums krāsai ātri vien nomazgājās!
womankind - man vajag visā garumā katru reizi, lai būtu viendabīgs tonis, jo pārējie mati arī krietni pabalē. kad krāsoju ilgstoši brūnus matus, tad varēju krāsot kaut reizi divos, trijos mēnešos. tagad man ir nedaudz violetīgs tonis.
uz pēdējām 5-10min no turēšanas laika, ielikt visā garumā.
Tici man! Es gadiem esmu noskatījusies, kā to dara mana friziere. Vienmēr tonis ir vienmērīgs.
Ja pasāksi likt visu turēšanas laiku krāsu gan pie saknēm, gan visā garumā, pie saknēm būs tev košais jaunais tonis un garums pēc pāris mēnešiem paliks negribēti tumšs.