Izšķirties skaisti...

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Vai zināt piemērus, kad pāris ir izšķīries tā... skaisti :) Kāda pašām pieredze? Kas vispār jādara, lai izbeigtu attiecības ar mieru un sirsnību?

Pati esmu jau šķiršanās finiša taisnē, bet no otra cilvēka puses sāku izjust negatīvismu. Dusmas par to, ka es šķiros, manis apvainošana, ka es pie visa esmu vainīga, ka es esot sačakarējusi dzīvi, bez maz vai naids.

Manī atkal ir absolūts miers. Es vienkārši esmu sapratusi, ka katram jāiet savs ceļš, lai mēs būtu laimīgi. Ka cilvēku es viņu mīlēšu un viņš man būs dārgs līdz mūža galam, vienkārši neredzu mūs vairs kā pāri kopā. Es viņu it ne kamā nevainoju. Esmu pateicīga par šo pieredzi, par visu.

Tāpēc es vēlos, lai mēs viens otram palūdzam piedošanu, lai pasakām viens otram paldies. Es jau no savas puses to daru, bet man liekas, ka arī viņam būtu vērtīgi to izdarīt, lai dzīvotu tālāk.
Nu tā, kad cilvēki uz atvadām vēl apskaujas, pasmaida un novēl to labāko.

Vai tiešām tas ir tik nereāli?
26.09.2013 19:06 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Kordelia

Dod viņam laiku.
Ja viņš grib vēlāk izrunāties, dod iespēju, bet esi stingra savos uzskatos un paliec pie sava. Un netirdi viņu.
26.09.2013 20:44 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Viņam sāp, Tu tam jau esi pāri - tur arī visa atšķirība fakta pieņemšanā.
26.09.2013 20:54 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ljauj vinjam savu saapi izsaapeet. Tas, ka tevii nav aizvainojuma, nenoziimee to, ka vinjam arii nav. Kas tev ir svariigaak - izskjirties skaisti vai tomeer ljaut otram cilveekam aatraak tikt paari saapeem un dziivot taalaak?
26.09.2013 21:33 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Dusmas un naidīga attieksme tā ir normāla parādība, sākumā tā ir un būs. Bet laika gaitā viss satricinājums pierims un sāks domāt un dzīvot normāli un tikai tad būs tas, ko tu gaidi, tāda patiesa atvadīšanās.
Tādi mēs tie cilvēki esam uztaisīti - šādas lietas, kuras itkā pats nevēlies uztvert kā uzbrukumu sev, laikam jau savam ego. Bet tad, kad tiekam pāri tam un iedzīvojamies jaunajā realitātē tad var būt tikai tā.

PS: Kordēlija cik esmu tavus postus lasījis tu tiešām esi superīgs cilvēks (vismaz man tā liekās, no tā nelielā daudzuma info) un ar ļoti izteiktu empātijas izjūtu pret citiem, kas nereti tev iegriež. Bet brīžiem ir labi padomāt par sevi un savu laimi, lai cik skumji un grūti tas nebūtu vienai vai otrai pusei. Es domāju tu kādā brīdī satiksi tiešām fantastisku cilvēku kurš novērtēs šīs tavas īpašības un būs pateicīgs par to, kāda tu esi. ;) (un nē es nevēlos iepazīties, vienkārši vēlējos to pateikt ) ;)
26.09.2013 22:36 |

Reitings 38
Reģ: 05.11.2012
Haha, laba tēma. Es no iepriekšējā puiša negribēju šķirties, taisīju scēnas un skandālus. Un ko dabūju pretī?
Tagad esmu kopā ar lielisku puisi un viņa bijusī neliek viņam mieru-zvanās, raksta slimas sms..
Tā teikt- dots devējam atdodas..
26.09.2013 22:44 |

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 29.01.2009
Miranda - tu jau izšķīries beigās ar draugu? Vai vēl mokaties lēnām?
Un vai jaunais draugs tev beidzot pirmajai raksta? :)
26.09.2013 22:55 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Neprātīgs, esmu no sirds aizkustināta :) Sirsnīgs paldies Tev par labajiem vārdiem!

Jā, tāda es esmu, līdz kaulam ticu labajam cilvēkos, bērnišķīgi naiva un ar vēlmi dot, dot un dot. Zinu, ka tas man ir arī kaitējis, bet, jā, ceru, ka kāds cilvēks to novērtēs.

Mārdža, esmu pateikusi, ka šķiros. The game is over. Vienīgi vēl mitināmies vienā dzīvoklī, kamēr pārvākšos.
Jaunais... jā, šad tad uzraksta ;)
26.09.2013 23:00 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Man tikai taads jautaajums. Es nesaprotu - ko noziimee pamazaam izskirities? Kaa tas notiek praktiski?
26.09.2013 23:24 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
ptu tu vells, neizlasiiju tieshi peedeejo komentaaru :D
26.09.2013 23:25 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es saprotu, ka tu tā gribi, bet ne visi tā māk, ne visi tā grib un ne vienmēr tā vajag. lieki netiridi viņu ar to mierīgo šķiršanos. tad ej prom neatskatoties un viss. ko tu tur vēl tupi, es atvainojos? diez vai, ka jūs spēsiet draugi beigās palikt, lai gan tas būtu labākais risinājums. ļauj viņam izsāpēt, izdusmoties. tad jūs varbūt arī varēsiet parunāt kā cilvēki.
27.09.2013 08:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)