Auglība?!

Reitings 38
Reģ: 05.11.2012
Tātad, lēnā garā rosijos pa cosmo.lv. Līdz uzdūros diskusijai par auglību.. Bet man stāsts savādāks, tāpēc nolēmu veidot jaunu diskusiju.. :)
Tātad, lieta tāda- biju pie ārstes un man pec sonogrāfijas paziņoja ka tuvākajā laikā nespīd ģimenes laime. T.i. man esot pārāk maza dzemde(viņas vārdiem ĻOTI maza), tā ka tur nekas nebūs. Kad prasīju, kad būs, attrauca tik to ka esmu tāpat vēl jauna un izrakstīja kontracepcijas tabletes.
Jūtos diezgan samulsusi, jo internetā par to informāciju atrast neizdevās, tāpēc būtu pateicīga, jā kāda varētu dalīties pieredzē, vai dot kādu padomiņu, jo īsti uzticības tam parastajām kontracepcijas tabletēm man nav!
26.09.2013 17:40 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
karinjo,nē,tā nav tavis nosauktā :) Maziņā,ja netiec,padod ziņu,pateikšu kontaktus.
26.09.2013 20:16 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Labi,tām,kurām interesē,atsūtiet vēstuli.
26.09.2013 20:17 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
skumjo dzemdi un vispirms jāsalabo galva, jo skatoties uz tavām ģenitālijām, var redzēt, ka tev seksu negribas

:D :D :D
nu, ja sexu negribas, protams, ka bērnu nebūs - vai nav loģiski? Un dzemde "skumst".... Man viss, ko viņš ir teicis, tā arī ir... ļoti daudz dzīvē ietekmē domāšana, attieksme, uztvere.... Jā - viņš ir ļoti gudrs! Un daudziem palīdzējis tikt pie bēbjiem - protams, vajag būt atklātam pret sevi, un atzīt - ja negribas sexu, tad negribas, un padomāt, ar ko gribas....vai kā gribas, vai kas trūkst, un to ieviest ssavā dzīvē...
26.09.2013 20:42 |

Reitings 38
GRD hahaha, tas gan izklausās traki. :D
Man vajag tādu mīlīgu, savādāk man bail.
Bet tas teksts gan visnotaļ smieklīgi. :D
26.09.2013 21:13 |

Reitings 279
GRD hahaha, tas gan izklausās traki.
Man vajag tādu mīlīgu, savādāk man bail.
Bet tas teksts gan visnotaļ smieklīgi.

viņš ir mīlīgs - tikai pasaki, ka Tev ir bail, tad viņš sapratīs....
Viņš dažreiz ir paskarbs, jo viņam pašam sāp, ka sievietēm "neiet" dažās jomās....un viņš gribētu, lai iet un viss būtu labi!
26.09.2013 21:20 |

Reitings 154
Reģ: 29.01.2009
Nu es saku, es tāda viegli komunikācijai padodos un man patīk, ja atklāti pasaka, bet ir taču arī jūtīgākas dāmas, kas uztvers dziļi personīgi, ka vagīna nav smuka :D Nu ok, tā viņš nesaka, bet izteicienu jau netrūkst :D
Bet, kas spēj samierināties ar viņa interesanto izpausmes stilu, kā ārsts viņš ir super ;)
26.09.2013 21:37 |

Reitings 38
Agate izklausās, ka viņš ir lielisks. Vienīgais-tā dīvaini, mazliet uztraukums, ka vīrietis. Domāju, vai nejutīšos neērti. Varbūt iZklausās muļķīgi, bet tā nu tas ir. Bet gan jau nepieciešamības gadījumā nebūs tik traki. :)
26.09.2013 21:39 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Cik tev dzemdei ir izmeers? Vispaar jaunaam meiteneem kuraam nav bijushas gruutnieciibas, dzemdes ir mazaakas. Turklaat dzemde izstiepjaas kad vajag.
26.09.2013 21:42 |

Reitings 279
Vienīgais-tā dīvaini, mazliet uztraukums, ka vīrietis

Nuuu, es nezinu - pēc sevis spriežu, ka kautrējos vienādi - kā pie sievietes, tā vīrieša... Viņš, redzot, ka sieviete kautrējās, mēdz pārāk neskatīties tieši un ļauj iesēsties tai krēslā... Dažreiz tāda sajūta, ka viņš pats jūtas neērti, ka sieviete tā kautrējās, jo viņam doma ir palīdzēt atrast vainu, nevis tur ko citu....

GRD - ģenitālijas, kas negrib sexu noteikti ir kā jaunai un nevainīgai meitenei ( :D )- un tas jau ir gaumes jautājums - skaistas vai nē... Nu, jā - viņš bieži nepaskaidro savu domu gājienu - jāsaņem drosme un jājautā pašai, ko ar to domājis.
26.09.2013 22:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits