Homeopātija vai klasiskā medicīna. ?

Reitings 153
Reģ: 31.08.2009
Sveikas, meitenes.. !

Sakiet, kam jūs vairāk nosliecaties par labu, lai risinātu veselības problēmas? Homeopātijai vai tradicionālajai medicīnai? Protams, ka es saprotu,ka katrs gadījums ir individuāls un ja ir jāoperē kaut kas, tad izvēles variantu vienkārši nav.. :) bet tomēr -kam jūs dodat priekšroku ?
26.09.2013 17:13 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Chanely, man tik ļoti patīk, kad piedalies diskusijā. Atkal tā nosvērtība un harmonija staro no komentāriem.
27.09.2013 07:58 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Parfait-es tiesi to pasu gribeeju teikt par Chanely!
Ance -zinu ka tev klapatas ar mazo!Padaliisos vienaa piemeeraa no savas dziives!Man mazais "Grifelusins",kaa es vinu saucu Cosmo diskusijaas un blog vienmeer, loti biezi mocijaas ar obstruktiivo bronhiitu(kaut kas loti liidziigs astmai).Kaa lietus,taa mazais bija jaaved uz slimniicu-nevareeja paelpot!Veel sodien atceros sava mazaa puisiisa seju...!Tad man ,viena loti veca daktere ieteica-brauc uz juurinu katru dienu ,un lai puisiitis elpo tos priezu ciekuru pumpuru smarzu...Taa arii dariju-braucaam uz juurinu katru dienu un elpojaam...!Atceros veel ,kaa sodien tas bronhiits paargaaja tik aatri!Puisiitis gaaja daarzinaa no 3gadiem,nekad neslimoja un nekaveeja daarzinu.
Tagad liels un smuks-iists "Grifeluss"!:)Varbuut tev arii vajadzeetu pakonsulteeties ar kaadu netradicionaalas mediciinas cilveeku!?(man gan ieteica daktere-acu aarste,kura loti labi zinaaja arii pediatriju.Paldies vinai par visu!)
27.09.2013 08:13 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Katrai sava vieta, ir tādas slimibas, kas jāārstē ar tradicionālo medicīnu un nav tur vērts sēdēt un mēgināt atklāt kkādu tur čakru, vai zālīti pagrauzt un ir tādas slimības, kuru del nav vērts sevi piebāzt ar sintētiskajām un neveselīgajām tradicionālajām zālēm, ja tas pašas pariet stiprinot imunitati ar dabiskiem līdzekļiem :)
27.09.2013 17:07 |

Reitings 115
Reģ: 29.08.2009
Manuprāt profilaksei homeopātija un ārstēšanai tradicionālā medicīna. :)
27.09.2013 17:17 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Emanuelle, esmu par to domājusi. Bērnu ar ķīmiskajām zālēm nepārslogoju, meklēju iemeslu. Kad tradicionālā medicīna savas iespējas būs izsmēlusi, vērsīšos pie cita veida medicīnas, bet ne ātrāk - neuzticos ar savu veselību, kur vēl bērna. Vispār, es ļoti filtrēju arī, ko man ārsta-parastais saka.
27.09.2013 17:19 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ja tu vareetu atrast ceeloni,kas rada to niezi utt,tad viss buutu loti labi!
27.09.2013 17:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)