Homeopātija vai klasiskā medicīna. ?

Reitings 153
Reģ: 31.08.2009
Sveikas, meitenes.. !

Sakiet, kam jūs vairāk nosliecaties par labu, lai risinātu veselības problēmas? Homeopātijai vai tradicionālajai medicīnai? Protams, ka es saprotu,ka katrs gadījums ir individuāls un ja ir jāoperē kaut kas, tad izvēles variantu vienkārši nav.. :) bet tomēr -kam jūs dodat priekšroku ?
26.09.2013 17:13 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Emmanuelle, tas gan, domām liels spēks, ko tikai neva sadomāt un tas piepildās, netaisnība, ka sliktais mērkaķa ātrumā :D
26.09.2013 18:15 |

Reitings 153
To Tu mums, dakteri, pastāsti! Ko darīt, ja ir pneimonija..... ? :)
26.09.2013 18:22 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Tas, manuprāt, ļoti svarā no slimības. Neredzu nepieciešamību saaukstēšanos ārstēt ar stiprajām zālēm, un neredzu loģiku audzēju ārstēt ar "vaivariņiem un rīta rasu". Bet vislabāk ir vispār neslimot, protams. Un laicīgi rūpēties par savu ķermeni un garu!
26.09.2013 18:27 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Tas, manuprāt, ļoti svarā no slimības. Neredzu nepieciešamību saaukstēšanos ārstēt ar stiprajām zālēm, un neredzu loģiku audzēju ārstēt ar "vaivariņiem un rīta rasu".
Gluzhi manas domas.
Parasto saauksteeshanos parasti izaarsteeju ar teejaam, kjiplokiem, medu, guleeshanu utt, bet kad es saslimu ar kaut ko nezinaamu, ka bija 40 graadu temperatuura, veemu uz visaam puseem+veel taadas paziimes kaa kad ir gripa ar kaulu laushanu, tad gan es biju pateiciiga par aarsta izrakstiitajaam zaaleem.
26.09.2013 18:31 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Es pati zāles dzeru, kad sāp galva - un daudz, jā. Bet brīžos, kad nav iespējams palēnināt dzīves tempu, tur neko nevar darīt, retais taču var atļauties aiziet mājās no darba un meditēt, kamēr pāriet galvassāpes.
Kad esmu saaukstējusies, tad cenšos iztikt ar ingvertējām, ja nu nav galīgi 39C.

Bet vispār manas domas ir līdzīgas kā Emmanuellei - ja cilvēks ik pa pāris mēnešiem skrien pie kāda ārsta pārbaudīties, tas ir kā mājiens liktenim, ka tu gribi, lai tur tev tajās pārbaudēs kaut kas atklājas.
26.09.2013 18:40 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es runaaju no savas dziives pieredzes.Esmu viena no taam,kura izgaajusi cauri arii otram variantam... .Es laikam pat rakstiiju blog par to...Ir cilveki ,kuri tic tradicionaalai mediciinai un ir cilveeki,kuri netic!Peec pieredzes runaajot-straadaajot vairaakus gaus ar slimiem cilveekiem, esmu noveerojusi,ka tie kuri nedzer nekaadas zaales vispaar,biezi nodziivo ilgaak,kaa tie ,kuri dzer visus iespeejamos vitamiinus arii.
Par vecumu runaajot-mees nekad nezinaam,nevaram daudz prognozeet to vecumumu-kaa buus, ja buus.Mans teetis nomira loti jauns...omiite piedziivoja 100g(vina maate).Vienu gan esmu maacijusies arii no savas omes-daudzas slimiibas mees tomeer varam noveerst-neiecikleejoties...!
Karinjo -tev taisniiba arii tajaa,bet mums te taapat slimo ar visaam gripaam utt!Es veel nekad neko neesmu "sakeerusi" no slimniekiem.Es biezi iedomaajos ,ko pasniedzeejs maacija "kara mediciinaa"!:D
26.09.2013 18:41 |

Reitings 153
Emmanuelle, ar ko tieši Tu nodarbojies? :)
26.09.2013 18:42 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Katrai kaite sava ārstēšanas metode. :)

Bet vispirms vajag atcerēties,ka jāvairo labais gan domās,gan darbos. :)

Kategoriski iestāties par vienu absolūti nevajag.
26.09.2013 18:50 |

Reitings 16208
Esmu saistiita visu muuzu ar psihiatriju-neko neveseliigaaku nespeeju iedomaaties ...ko cilveeks var izveeleeties ,kaa savu profesiju-godiigi!!!KARMA!!!Esmu saelpojusies visas iespeejamaas zaales,kuras man pasai nekaadaa gadiijumaa nav bijusas veelamas,esmu uzneemusi negatiivu energiju no pacientiem uttTiesi taapeec es tagad jau vairaakus gadus ticu tikai netradicionaalajai mediciinai,domu speekam utt:)
26.09.2013 18:50 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
atkarīgs no slimības. lielākā daļa t.s. ''vieglos'' gadījumos izvēlētos homeopātiju, bet, ja kas nopietnāks, tad tradicionālo medicīnu. manā pieredzē ir sanācis otrādi. tad, kad man nepalīdzēja jau trešās antibiotikas, mani izārstēja ar homeopātiju. pazīstu reālus gadījumus, kad ar homeopātiju izārstēja neoperējamu vēzi. jūs te varat smīkņāt par domu spēku, rīta rasu un jūras ūdeni (ja kas, tā nav nekāda homeopātija :D ) bet tie gadījumi ir tiešām reāli. homeopātija nav tautas medicīna, tās nav tējas un ķiploki. homeopātiskās zāles mikrodevās satur vielas, kuras izraisa tādus pašus simptomus, kādus izraisa pati slimība.
26.09.2013 18:56 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Neredzu nepieciešamību saaukstēšanos ārstēt ar stiprajām zālēm, un neredzu loģiku audzēju ārstēt ar "vaivariņiem un rīta rasu"

+++
Tas arī izsaka manas domas šajā jautājumā.
26.09.2013 18:58 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Bet izārstēt iekšķīgu slimību tā nevar. Tā var tikai apslāpēt simptomus. Jo klasiskā medicīna neārstē cēloņus, tā ārstē tikai sekas. Bet, kā saprotams, no seku likvidēšanas jēgas nav, jo cēlonis tāpat realizēsies agri vai vēlu, un iespējams nākošajā reizē jau citā vietā.

Pilnībā piekrītu. Es ticu cilvēka organisma spēkam un dabai kā tādai.
26.09.2013 18:59 |

Reitings 2295
Tur pat nav jābūt mediķa izglītībai, lai saprastu, kā "domā" klasiskā medicīna.
Sāp zobs? Izrausim. Sāp aklā zarna? Izoperēsim. Aknās akmeņi? Izgriezīsim. Galva sāp? Iedosim pretsāpju tableti? Pumpas metas? Izrakstīsim antibiotikas (tā, lai forši sačakarē gremošanas sistēmu, un tad pumpas liksies kā lielākais sīkums). Vēža šūnas organismā? Izgriezīsim un vēl apstarosim. Temperatūra augsta? Nositīsim temperatūru.
Viss ir balstīts uz likvidēšanu un apslāpēšanu.
Vai te vispār pavīd jautājums, kāpēc sāp? Kas ir cēlonis? Pati slimības sakne?
Nu ko tur vel piebilst.
26.09.2013 19:13 |

Reitings 153
Nu es arī piekrītu.. lai patiešām atrastu sakni, jāpārzina bez maz vai visas vēdas. sākot jau ar vēd. astroloģiju :)
26.09.2013 19:21 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
chanely, ja tu salauzīsi kāju, arī neiesi pie ārsta(jo viņi taču visi tik briesmīgi)? Zobārstu arī nekad neapmeklē?
Kad man sāp galva, es labāk iedzeršu tableti, lai varu turpināt ikdienas gaitas, nevis stundām domāšu un gaidīšu, kad atnāks apskaidrība par cēloni.
Bet katram savs. Vienīgais, man ļoti besī, ka vecāki ar tādiem uzskatiem drīzāk ļaus savam bērnam nomirt no kādas kaites, jo viņu pantiņi un labās domas nedziedē, nekā aizvedīs pie normāla ārsta un izglābs. Man šķiet - ar sevi var darīt ko un kā grib, kaut vai staigāt visu mūžu ar nesadziedētu lūzumu un briesmīgu migrēnu, kamēr atradīs ''cēloni'', bet bērns ir jāved pie ārsta, ja viņam ir veselības problēmas.
26.09.2013 19:39 |

Reitings 2295
Still, skati manu pirmo komentāru (tas par lauzto kāju).
Nevajag jau arī tik virspusēji skatīt. Un iekrist galējībās. Es neesmu pret ārstiem. Pati arī dažkārt apmeklēju, jo tomēr mums ir tāda sabiedrība, kur vajadzīgas visādas izziņas no oficiālajiem ārstiem un kas tik vēl ne.
Vienkārši ir jāprot būt kritiskam, pašam jāprot domāt, vērtēt un ieklausīties sevī, lai saprastu, kas tev ir vajadzīgs. Nevis tā - kādas antibiotikas ārsts izrakstīs, to arī lietos, pofig, ka, ārstējot vienu kaiti, tiksi pie citas.
26.09.2013 19:47 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Kopš sāku lietot homeopātiskos nomierinošos līdzekļus, sāku nedaudz noticēt homeopātijas spēkam, tomēr pārsvarā lietoju "ai, pāries" metodi vai uzticos klasiskajai medicīnai.

Te daudzas saka, ka izmanto homeopātiskos līdzekļus profilaksei. Varbūt sīkāk var paskaidrot, kādus un kādai profilaksei?
26.09.2013 19:51 |

Reitings 7743
Homeopātiju uz savas ādas izbaudījusi neesmu, kaut kā neievieš uzticību. Bet - es vispār esmu cilvēks, kuram ārsti ne visai un eju vien tad, kad variantu nav un ar zālēm kā tādām neaizraujos. Sekot līdzi sekoju, palasu par pieredzi ar homeopātiem, osteopātiem un tādiem brīnumiem, nesaku kategorisku nē.
26.09.2013 19:57 |

Reitings 16208
Chanelay-tu pilniigi runaa mana viira vaardiem.Atceros ,ka vins man teica,ka nekad dziivee vairs neticees aarstiem(vinam loti slikta pieredze,sakaraa ar bijusaas sievas slimiibu)Es vinu saprotu loti labi.Man arii ir slikta pieredze...!
Ar galvas saapeem ir taa,ka loti labi paliidz "punkteesana" un Reiki...es saprotu,ka nevar to visu taa uzreiz saprast,bet var pameeginat...!
Man zeel aarstu,jo viniem mazaak pacientu.Ko gan vini nedara,lai pievilktu pacientu,bet cilveeki paliek gudraaki un dara visu,lai nebuutu jaaiet pie aarsta!
27.09.2013 02:17 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Vispār jau cilvēkam pašam ir jāārstē savi cēloņi slimībām,tas nav ārsta darbs to darīt.

Cilvēks var iet un ārstēties ar homeopātiskiem līdzekļiem,cik vēlas,piemēram,bet ja viņam iekšā sēdēs kāds milzīgs aizvainojums(tas tā piemērs),varēs ārstēt cik grib,slimos tāpat.
27.09.2013 06:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)