Vakar vakarā noņēmu plāksteri no rokas locītavas, kur man asins analīzes ņēma un ko es ieraugu, miiiiiiiiiiiiiilzīgs zilums, sarkanīgi zils, nu tāds sulīgs. Pirmo reizi ko tādu redzu. Nekad nekas nav palicis no analīžu pēdām, bet šitais!? Kas tas? Nesaprotu, tā jābūt, jāgaida,kad sadzīs, vai tur kaut kas neriktīgi? (t)
raccoon Man pat paziņojuma nav. Bet vairs jau pat neceru uz drīzu ūdens parādīšanos.
Saimniece, kas īzīre, regulāri ved ūdeni, bet nu cik tad ilgi tas tā va turpināties. Labi, ka man ir kāds pie kā aizbraukt un kā cilvēkam nomazgāties. :)
Bet ko dod tas sūda paziņojums, ja nav skaidrs, kad atkal tas ūdens parādīsies? Man jau izbesījis kā bomzim ar svau maisiņu skraidīt pie visiem mazgāties. Šodien uz sporta zāli paņēmu visu mazgāšanās atribūtiku līdzi- skrubjus, krēmus utt..A ko?
hm, dīvaini gan, es mēneša laikā nodevu asinis Možumā Rīgā un tad vēl Gulbja laboratorijā, abās vietās lika pasēdēt ar saliektu roku (nu tā, ka plauksta skaras plecam :D).
Mūsdienās, kad "skaistums valda pār pasauli" sievietēm, par spīti visam, tomēr vajadzētu atcerēties, ka galveno nozīmi ieņem viņu paveiktie darbi, nevis ārējais izskats.
Es arī tā skraidu. :D Man arī jau apnicis mājās mazgāties kā stulbenītei, kad nesanāk aizbraukt pie kāda, bet vai es varu kaut ko mainīt - nevaru. Visu laiku dusmoties un čīkstēt arī nav jēgas. Tad nu samierinos un gaidu, kad pieslēgs ūdeni. Nejūtos vairs īpaši neērti, kad braucu pie kāda uz dušu, jo pirms tam pajautautāju vai cilvēks ar mieru un ja saprotošs un piekrīt, tad ko tur kautrēties? Ne jau mana vaina, ka ūdens nav.
Pašai nomazgāties mājās šādos apstākļos problēma nav. Ūdens traukus padusē un aidā uz vannasistabu. :D Bet ar galvas mazgāšanu ir kā ir.
Skatoties no gaišās puses -nav konkurentu uz vannasistabu. :D
Brīt! :)
Man ir nolādēti auksti. Sēžu klasē, mācos. Beidzot breiks un tiku pie siltas tējas. Jē! :D
Man šobrīd ļoti prasās cimdus. Bet must have man šoruden - silti džemperi un lielas šalles. :D
Šodien tieši gribēju iet uz " Gūsteknēm". Bet, izrādās, Ze diena, un biļešu nav. Rīt gan būs jāaizšāpo. Man jau pēc treilera likās laba, bet jūs vēl tā reklamējat..Jāredz!
Lekcijas gandrīz, gandrīz beigušās, atlikusi viena vienīga :) Forši, pēc tam dušā jāieiet, jāuztaisa pusdienas un tad jau vakars būs klāt :D Bet tā stulbā rasēšana vēl jāpabeidz, tam jāziedo vismaz 2 - stundas :/ Bet neko, tāda dzīve :D