Sidonas, bet nu kvalitāte man nešķiet laba, ja salīdzinām ar labu veļu - Sidonas, lai kāds izmērs būtu, cik "pareizs" es jūtu to krūšturi, kā tas nav ar mazliet dārgāku, bet tur ir lēti - 3ls kaut kur. Vēl man Sidonas krūšturis ir taisījies vaļā :D
Sidonas - nu nezinu, man šķiet galīgi garām
Tad labāk tirgū aizej un pa 5 LS nopērc smukum smuko komplektiņu, vienīgi tie man vienmēr pēc pirmās/otrās mazgāšanas reizes paliek neforši, visas lentītes nenormāli sagriežas utt .. ar veikalā pirktajiem nekad tā nav bijis :)
Eju apakšveļu pirkt uz Rosmes veikalu (pie Vašingtona laukuma). Liela izvēla + kad ir atlaides tad ļoti skaistu un kvalitatīvu komplektiņu var nopirkt par 10 Ls. Tad nu iepērkos kad ir atlaides un dažādas akcijas.
Ir arī atsevišķi krūšturi par 3 Ls un uz augšu.
Ikdienai pērku veļu Lindexa, patīk ka tur biksītēm ir tā akcija pērc 3 par 2 cenu. :) un var sakombinēt biksītes ar krūšturiem, piemēram ir viena stila un toņa krūšturis, parastās biksītes un stringi... Ir gan skaisti, gan nedārgi:)
lētus komplektiņus var nopirkt tajā veikalā,kas uz merķela ielas netālu no cirka. tam veikalam vialaik mainas nosaukumi. bet tur pa 3ls pat var nopirkt smukus komplektus
Veikala Veļas Pasaule var nopirkt kvalitatīvus un nedārgus komplektiņus, ja trāpa uz atlaidēm. .ap 10-13 lati par komplektu..Vienmer tur iepērkos. .Ir alfa un domina ari manuprāt. .;))