BB Binnija

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Labi, es tomēr uztaisīju jaunu diskusiju :D Mani tiešām interesē atsauksmes par salona BB Binnija frizieriem.
Gribu aiziet pie friziera. Pie savas parastās frizieres savā māju mazpilsētā kādu laiku netikšu, bet gribu beidzot nogriezt un nokrāsot matus. Rīgā frizieri tāpat dārgi, tāpēc es vismaz gribu aiziet uz salonu, kurš interesē(nevis vnk kkādu pirmo, kas pagadās). Bet tomer interesē citu pieredze, kuras tur apmeklējušas frizieri. Varbūt ir baigi traki un tomēr jāizvēlas cits salons :D
Es atradu šeit vien vecu diskusiju par Rīgas frizieriem un par šo salonu tur bija maz.
25.09.2013 21:29 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Bāc taads cenas par griesanu!:O..es savai frizierei max 6 ls maksaaju un ja skipsnas jakrsao tad ar griesanu un kraasosanu kaadi 16 ls aiziet:D!Un vinja to dara ljoti labi...un te mums ir veel daudz labu frizieru..Bet nu ko var gribet no riigas tik izspiež!:D
26.09.2013 12:22 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
Njā, kad apskatījos BBbinnijas mājaslapu un ieraudzīju cenas, man arī mazliet jāsmaida. :)
Atceros kā Alfas Kolonnā gāju balinās šķipsnas, man mati bija lidz zodam un pirmstam bija jau apgriesti, bet man pliku šķipsnu balināšanu noplēsa 34ls.:D saprastu ja man būtu bijuši gari mati... tad vel. Bet reali, sapratu tikai to, ka labāk reizi mēnesī aizbraukšu uz savu mazpilsētu pie friziera...:) Tomer neesmu tik bagāta..:D
26.09.2013 12:27 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Cenas ir vidējas, rēķinot ka frizieri strādā uz klientūru bez cietās algas vai stundas likmes, no cenas, ko samaksājam viņi saņem uz roku vien 50% plus atvelk vēl nost naudu par salona kosmētiku, tad parēķinot, tīri smieklīgi kas paliek frizierim uz rokas.
26.09.2013 12:40 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Biju apmēram pirms 1/2gada un viss bija ok. Frizieres vārdu gan neatceros, bet griezums bija labs. +izlaboja iepriekšējās frizieres feilu, kura pamatīgi bija izfilējusi manus jau tā smalkos matus
domāju, šajā salonā vēl atgriezīšos :)
26.09.2013 12:42 |

Reitings 444
Reģ: 29.01.2009
BBBinijas friziere Dina ir man pazīstama meitene.
Nezinu par viņas profesionalitāti, bet par frizieri strādā jau, manuprāt, ļoti ilgi.
Agrāk strādāja Panorama Plaza tajā Tokyo salonā (vai kā viņu tur sauc).

Kā cilvēks ļoti vienkārša un forša meitene.
26.09.2013 13:33 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Vai, paldies visām un ja vēl kādas domas, tad droši.
Hmmm...pat jāsāk domāt par to Knābi :D Būs bijis maldīgs pirmais iespaids. Meistars tad tur foršs un atsaucīgs?
Protams, es savai mazpilsetas frizierei arī nemaksāju tādas summas, bet šobrīd situācija ir tāda, kāda ta ir. Nu es negribu gaidīt mēnešus, kamēr viņa atkal būs darbā(nesen piedzima bērniņš un viņa neplāno tuvākajā laikā atkal but uz strīpas, kas ir saprotami). Tāpēc jāmaksā vairāk un jāizvēlas kāds Rīgas frizieris.
26.09.2013 14:07 |

Reitings 169
Reģ: 24.07.2012
Eju pie frizieres Dinas. Tā kā vienmēr zinu, ko gribu, skaidri izstāstu, tad nav bijis problēmu. Mati vienmēr nogriezti tieši tā kā vēlos :) Nekur citur tā īsti nav sanācis, jo frizieres laikam domā, ka viņu gaume man tomēr labāk patiks :D
26.09.2013 15:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits