afigena,noskatījos īsā laikā 13 sezonu, nav vārdu. Finālisti vaše apbīnojami. Noskatījos 14 sezonas pirmo sēriju, liekas nebūs tik spēcīgi ekstrasensi, bet mani interesē igauniete, labi sevi parādīja, gribu redzēt tālāk :P
Noskatoties vairakas sezonas, it ipasi pedejo, saprotu, ka sis sovs tik tiesam ir viens liels sovs un piedalas labi aktieri. Varbut kadi ir ari ar spejam, bet nu daudz kas tur ir loti uzspelets.
14. sezonā vienu brīdi likās, ka daži tur atnākuši bez jebkādām spējām, tikai kaut ko uz dullo min, pilnīgi dusmas rauj :D Mans favorīts ir Šeps, tad Kerro (igauniete) un tas apaļīgais puisis. Vāciete nesimpatizē un tā klaunene arī nē, kaut gan pēdējā laikā baigi spēcīgas palikušas abas.
Drīzāk tās zilās kontaktlēcas :D
Bet man viņš arī no pirmās sērijas iekrita acīs, biški safanojos par viņu :D Liekas tāds noslēpumains un harizmātisks.
Starpcitu, par tām acīm...
Man ir brūnas, tumši, nopirku zilas lēcas un ieliekot, ir tieši tādā pašā tonī kā viņam. Tāda fascinējoša, bet reizē biedējoša krāsa un skatiens.
Šeps ir tas pats, kas Aleksandrs (tievais) no jaunās sezonas?:D
Man Aleksandrs un igauniete ir favorīti. Vispār tēma tieši laikā-man ir jauna atkarība:D Dievinu, varu skatīties sēriju pēc sērijas:D
Sekoju līdzi jaunajai sezonai, bet tagad skatos arī 12., kuru nebiju redzējusi. Ļoti patīk blondā Jeļena-ticu ļoti:)
Jāāāāā, es viņu dievinu (l). Galvenais, ka kā vīrietis vizuāli viņš nav manā gaumē- tāds tievs, kā nedēļu ēdis nebūtu:D, bet tā HARIZMA (l). Eh, esmu iemīlējusies :D:D:D
Es arī fanoju par tiem pašiem - igaunieti un Šepsu! :D
Vispār nedomāju, ka tas viss ir uzspēlēts, neticu tam, man liekas, ka tur tomēr piedalās reāli cilvēki ar reālām traģēdijām! :(