Apsver ideju pacelt biļesu cenu tiem,kas nav deklarējušies Rīgā:(

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
http://www.apollo.lv/zinas/tiesibsargam-ir-iebildumi-pret-ieceri-neridziniekiem-noteikt-augstaku-biletes-maksu/613039

Iecere nerīdziniekiem noteikt biļetes maksu 84 santīmu jeb 1,20 eiro.

Interesanti,cik būs jāmaksā par mēnesbiļeti?

Tāpat ir daudzi,kas dzīvo, strādā Rīgā un nākas izmantot sabiedrisko transportu katru darba dienu,ja arī nav deklarējušies Rīgā.
25.09.2013 18:40 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
BUKS ir filiāle Ogrē , kā arī citās pilsētu slimnīcās ir kompetenti ārsti un slimnīcas. Tik pat labi Var rasties nepieciešamība doties uz kādu rehabilitācijas centru ārpus valsts, ko tad , atkal valstij jāapmaksā kāda ārstēšana ?
Protams, Jums jau visām gribās , lai visiem viss ir un par to nekas nebūtu ! ;)
26.09.2013 14:00 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
weee - bērniem pamatā ārstēšana ir bez maksas, jāmaksā tikai specifiskos gadījumos un tur arī vēl valsts tomēr kaut ko deva - smieklīgu daļu, bet tomēr.
Tu vispār esi aizdomājusies, cik tādi iebraucēji atnes pilsētas budžetam (Es nerunāju par tūristiem, bet tiem, kas ikdienā šurp brauc uz darbu) un kas ar to notiks, ja viņi visi vienā dienā brauks citur?
26.09.2013 14:04 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Rīga nav vienīgā pilsēta , kur ir slimnīca, tik pat brīvprātīgs apmeklējums, kā Jūrmala.

понаехали тут !

weee, tu esi galīgi stulba vai tā ir provokācija? Runājot par slimnīcām, Rīgā ir pieejami ārsti un iekārtas, kuras nav pieejamas citur, turklāt jāpasvītro, tās ir VALSTS nevis Rīgas slimnīcas, un iekārtas pērk un algas maksā VALSTS nevis Rīga, lētākais veids, kā aizbraukt uz Starptautisko Valsts lidostu, ir Rīgas sab. transports, Rīgā atrodas vēstniecības, valsts nozīmes juridiskās un tiesu iestādes, valsts uzņēmumu galvenie biroji, valsts augstskolas un tā var turpināt bezgalīgi.
Un kas te izteicās par maksu, iebraucot valsts galvaspilsētā, jautājums, tā maksa būtu par ko? par sēdēšanu Rīgas sastrēgumos?
26.09.2013 14:04 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Tio rakstīju jau vakar beztēmā - es ļoti gribētu redzēt, kāda izskatītos Rīga, ja te nebūtu to 200 tk. nedeklarēto darbaroku? Ko Ušakovs darītu - ķīniešus te ievestu?
26.09.2013 14:10 |

Reitings 9917
weee, tu esi galīgi stulba vai tā ir provokācija? Runājot par slimnīcām, Rīgā ir pieejami ārsti un iekārtas, kuras nav pieejamas citur, turklāt jāpasvītro, tās ir VALSTS nevis Rīgas slimnīcas, un iekārtas pērk un algas maksā VALSTS nevis Rīga, lētākais veids, kā aizbraukt uz Starptautisko Valsts lidostu, ir Rīgas sab. transports, Rīgā atrodas vēstniecības, valsts nozīmes juridiskās un tiesu iestādes, valsts uzņēmumu galvenie biroji, valsts augstskolas un tā var turpināt bezgalīgi.
Un kas te izteicās par maksu, iebraucot valsts galvaspilsētā, jautājums, tā maksa būtu par ko? par sēdēšanu Rīgas sastrēgumos?

:D :D
manis pēc ... es te tagad neiešu stundām ilgi ieslīg demogoģijās ... Cilvēkiem ir jādeklarējas , jāmaksā nodokļi u.c jāveic savā dzīves vietā , es nekad neatbalstīšu šito "Apšuciema migrāciju un fiktīvu deklarāciju/dzīvošanu" Cilvēks reāli piedalās vēlešanās citā pilsētā, nodokļus maksā savam "Apšu ciemam" , bet brauc uz Rīgu pravas kačāt ... !

понаехали тут ! un tas manā skatījumā nav apspriežams, nepatīk lai brauc uz UK šampinjonu fermu , un neaizņem mūsu darba vietas un apkāš citu valsti. Dzīvo UK , bet pie ārsta un uz vēlēšanām brauc uz LV , kam man tādi tautieši !?
26.09.2013 14:11 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Alexxa, neko jau mainīt nevar/nevarēs, tādēļ pat nedomāju, ko būtu vērts darīt. Lai nerastos pārpratumi, es piekrītu tam, ko raksti tu, bet tas tiešām sāk aiziet slimās galējībās.
Kas attiecas uz to, ka visādās pilsētās ir slimnīcas un pieejami ārsti - manas pilsētas slimnīcā uzdirš pacientam par to, ka viņam vajag trakumsērgas poti un neviens pakaļ labprātīgi nebraukšot, lūk, skaists piemērs tam, kādēļ brauc uz Rīgu pēc jaunākajām tehnoloģijām un procedūrām, kuras citur nav pieejamas.
Labi, lai paceļ cenu, sāksies auto pārplūsma, nekādu problēmu! Bet tad atkal izdomās pacelt cenu degvielai. Sākam visi staigāt kājām, dzīvot tikai Rīgā un pametam pārējo Latvijas daļu, lai to var nopārdot par grašiem citām apkārtējām valstīm. :D

Ja nu kāds pārprot, es pārspīlēju un smejos, bet nu nebrīnītos, ja tas notiktu. :D
26.09.2013 14:12 |

Reitings 9917
Tu vispār esi aizdomājusies, cik tādi iebraucēji atnes pilsētas budžetam (Es nerunāju par tūristiem, bet tiem, kas ikdienā šurp brauc uz darbu) un kas ar to notiks, ja viņi visi vienā dienā brauks citur?

citur dzīve paliks zaļāka , vieta tukša nepaliks ;)
26.09.2013 14:13 |

10 gadi
Reitings 8191
wee, ko darīt tiem, kuri var atļauties dzīvot ārpus Rīgas, bet darbs ir pieejams tikai Rīgā, jo savā pilsētā tā vienkārši NAV? Nevēlos tevi personīgi apvainot, bet pēc kādas filozofijas tu dzīvo? Ķipa, ja neesi deklarējies Rīgā, tev nepienākas darbs un mirsti kaut badā nost?:D
26.09.2013 14:14 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Normali butu maksat nodoklus tur kur STRĀDĀ! Jo pat darba līgumos , vai citis dokumentos min deklareto adresi un faktisko. Ar galvu vajag domat ausainajam!
26.09.2013 14:16 |

Reitings 27552
P.S. Turklat mazos lauku ciematus ir valstij jaatbalsta. Citādi lauki vispar izmirs. Un tas nu ir ilgtermiņā ļoti neizdevigi valstij, bet to jau daži nesaprot.
26.09.2013 14:18 |

Reitings 9917
Winterra, maksāt dārgāk un nepukstēt vai meklēt citas iespējas , arī es esmu gatava citās pilsētās maksāt dārgāk , kā tās iedzīvotāji

bet pēc kādas filozofijas tu dzīvo?

nu, ja Tev Rīga ir par dārgu nedzīvo te, dzīvo naturālajā sainiecībā Varakļānos ( pārspīlēti, bet ceru, ka domu saptati ). Tu nevari atļauties, citi varēs :)
26.09.2013 14:19 |

Reitings 27552
A te meitenes uz mani dusmojas ka teicu lauķi. Nu re,faktiski valsts izpildvara pasaka to pašu.
26.09.2013 14:20 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
es vispār nesapratu ko tu gribēji pateikt ar savu pēdējo komentāru. Ko tu neatbalstīsi?

понаехали тут ! un tas manā skatījumā nav apspriežams, nepatīk lai brauc uz UK šampinjonu fermu , un neaizņem mūsu darba vietas un apkāš citu valsti. Dzīvo UK , bet pie ārsta un uz vēlēšanām brauc uz LV , kam man tādi tautieši !?

tad kā sanāk? Rīga ir kaut kāda atsevišķa guberņa, kur Latvijas valsts iedzīvotājs nevar iebraukt, nemaksājot papildus? Mamma nevar aizvest savu bērnu uz Stradiņu bērnu slimnīcu papildus nemaksājot, jo tā atrodas Rīgas teritorijā tāpēc ir tikai rīdzinieku privilēģija aizbraukt līdz tai par adekvātu cenu?

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Ušakovs piebilda, ka ieinteresētām Pierīgas pašvaldībām tiks piedāvāta iespēja noslēgt līgumu ar Rīgu, lai to iedzīvotāji paliktu reģistrēti savās pašvaldībās, bet varētu izmantot rīdzinieku privilēģijas.

Es domāju, ka, ja visi neskries pārdeklarēties, tad Ausainais šo variantu piedāvās ne tikai Pierīgai, bet visām ieinteresētajām pašvaldībām. Saprotams, ka līgums ietver sevī piķi, kurš citām pašvaldībām būs jāmaksā Rīgas kasē. Tad Ušaks bolīs acis un teiks, ka mēs taču piedāvājām arī citiem tās privilēģijas, bet tās pārējās sliktās pašvaldības atteicās līgumu parakstīt. Ai, kā man uzvelk tas SC!

10 gadi
Reitings 8191
Nesapratu tavu domu, es laikam šodien stulba totāli. :D
Tātad, ja nevari dzīvot Rīgā, tad arī te nestrādā, ja? Nu, okej, iešu mirt badā Varakļānos.
26.09.2013 14:21 |

Reitings 9917
tad kā sanāk? Rīga ir kaut kāda atsevišķa guberņa, kur Latvijas valsts iedzīvotājs nevar iebraukt, nemaksājot papildus? Mamma nevar aizvest savu bērnu uz Stradiņu bērnu slimnīcu papildus nemaksājot, jo tā atrodas Rīgas teritorijā tāpēc ir tikai rīdzinieku privilēģija aizbraukt līdz tai par adekvātu cenu?

1.2 euro i adekvāta cena!

Reitings 27552
naturālajā sainiecībā
Kurā gadsimta tu dzivo? Kāda naturala saimnieciba? Tev par ekonomiku, politiku un agrāro saimniecibu ir kaut mazākā nojēga? Skatos ka apaļa nulle:D

10 gadi
Reitings 8191
Pilnīgi pretīgi! Kādreiz bijām normāla valsts. a tagad kas? Rīga aka Latvija un pārējās mēslu bedres.
26.09.2013 14:22 |

Reitings 75
Reģ: 18.04.2013
Nu tā jau Bomžu valsts,grib pataisīt vēl lielāku :D
26.09.2013 14:23 |

Reitings 27552
Daudziem ta patika ausainais, nu ko malači aks atkal viņu ieveleja. :D
26.09.2013 14:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits