Besdarbnieka obligaataa viziite NVA

Reitings 7
Reģ: 24.09.2013
Sveiki! Varbuut kaads var padaliities, cik nopietna ir obligaataa tikshanaas ar NVA ispektoru (katrus 2 meneshus)..? Ar to es domaaju - vai pietiek ierakstiit dazhus "darba mekleejumus" dienasgraamataa un teelot, ka mekleeju darbu? Vai arii notiek kaut kaada nopietna iztaujaashana un ir iespeejams zaudeet statusu/pabalstu?
Esmu devusies uz aarzemeem uz kaadu laiku, bet vismaz pirmo pabalstu gribeetu sanjemt!
Kaadas pieredzes..?
24.09.2013 23:21 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Man draugs ne reizi neko nerakstīja un neko nedarīja, bet gāja atzīmēties un pabalstu saņēma, varbūt viņam acis smukas, jo vakances piemērotas tajā brīdī bija daaaudz.
24.09.2013 23:55 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Elza, ja tu brauc projām, aizsūti pāris CV, ja kas - tā arī pateiksi, ka atbildi saņēmusi vēl neesi, bet meklējusi darbu taču būsi, ne tā? Vai arī aizej uz interviju kaut kādā galīgi tādā vietā, kur negribētu strādāt, ja tā ir tikai viena atzīmēšanās, tad jau viegli tikt cauri. Ja nu galīgi, tad aizej uz kādu interviju un izmanto iespēju atteikties, par iemeslu minot kaut vai algu.
24.09.2013 23:59 |

Reitings 7
Reģ: 24.09.2013
marchika, es jau kops augusta esmu projaaam, taa kaa pieteikties darbiem varu tikai onlainaa. Sanaak, ka uz LV citu iemeslu deelj lidoju tajaa pashaa nedeeljaa, kad intervija, tapeec domaaju - kaapeec neaiziet ?:)
25.09.2013 00:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits