Sveikas.. Nu ko, pasiekalosimies ar gardumu bildēm? :)
Man ik pa laikam uznāk kāda konkrēta kāruma brīži.. tad mēnesi no vietas ēdu kādu konkrētu šokolādi.. tad sakārojas supersaldu saulespuķu halvu vai šerbertu.. bet tagad:
Ne par kādām diētām nedomāju, bet vienalga.. ēdot šos - es pilnīgi jūtu to, ka cepumi praktiski sastāv no valriekstiem un sviesta.. bet tik nenormāli garšo :D
Man arī periodiski uznāk vēlme pēc kāda konkrēta kāruma. Vienu brīdi šokolādes rulete, meduskūka, halva, riekstiņi šokolādē utt. Šobrīd - zefīri šokolādē.
Es šobrīd uz riņķi ēdu rafaello,miglē konfektes,snikera konfektes,skābētus gurķus.
Reāli raudiens nāk,jo es nespēju pretoties un aiz garlaicības vienkārši resnēju :D
Red Bull un grieķu salāti. No viņiem es nevaru atteikties jau vairāk nekā nedēļu :) Ar saldumiem un citiem kārumiem nav tik traki, ja kko vēlos, tad parasti tā ir kāda šokolāde.
http://www.thehindubusinessline.com/multimedia/dynamic/01392/SBTB13_HYATT1_1392874g.jpg
kāa es gribu suši, vienmēr gribu suši, pat tad, kad esmu pārēdusies suši -gribās vēl, bet vairāk nelien. :D