Sveikas, man šodiena sākas jau ar nakti, tik nesen mājās un jau jauna diena klāt!
Vēlējos pajautāt pēc padoma un vnk skata no malas un manu kārtējo sasāpējušās sirsniņas sāpīti, tā kā gaidu privāti vēstules. :)
Un jauku visām Jums šodienu! :)
Jau trešo dienu mokos ar kakla sāpēm un rīt beidzot esmu saņēmusies aizbraukt līdz ārstam, jo parunāt knapi vairs varu :D
Tad nu buenas noches čikitas, jāiet gulēt, agri jāceļās un jāmočī pie ārta pēc zālēm!
Noskatījos filmu - lying to be perfect.
Nedaudz iedvesmoja, gribētos arī savus sarūsējušos kaulus izkustināt skrienot. Ko lai šādos laikapstākļos vispār velk mugurā? =D
Nezinu, ar ko lai nodarbojos, kamēr nenāk miegs - Inferno lasīšanu vai filmas skatīšanos, ko es tikko novilku veselas piecas svaigas. Domāju, man gan tikai viena vai 2 max no tām patiks...
Sveikas, man šodiena sākas jau ar nakti, tik nesen mājās un jau jauna diena klāt!
Vēlējos pajautāt pēc padoma un vnk skata no malas un manu kārtējo sasāpējušās sirsniņas sāpīti, tā kā gaidu privāti vēstules.
Un jauku visām Jums šodienu!
Es uz dullo, nemaz neskatoties aprakstus novilku
1) Elysium, par kuru es neko nezinu;
2) Now You See Me, ko jau pagauvu paskatīties, diezgan interesanta, bet šodien ne manā gaumē;
3) The Bling Ring, kas laikam ir tā filma ar Vatsoni par pusaudžiem, kas apzaga slavenības;
4) The East, par ko man nav ne jausmas, kas tas ir;
5) We Steal Secrets: The Story Of WikiLeaks, kas ir dokumentālā filma par Ansanžu.
Ne pa tēmu, bet, kur droši var iegādāties gellish gel polish lakas par saprātīgāku cenu kā Latvijā, izņemot, ebay.com tāpat arī interesē 18G led lampa.
Braucu mājās no darba. Esmu apslimusi, neko sasmaržot nevaru, labi,ka kakls stipri nesāp tfu tfu tfu..
Es arī gribētos kādu filmu noskatīties,bet nav jau laika..
Un vēl nesen apsveru domu, ka beidzot jānopērk zīmēšanas bloks un zīmulis, gribu atkal zīmēt! Būšu jau aizmirsusi,kā tas darāms..