čaaau, dikti gribas papļāpāt, ārā laiciņš tāds, ka nu neeeekur negribas iet, tikai mājās pie tējas krūzes un skatīties fabrikas koncertu .. kāda vēl skatās? Ketija tāds velniņš, raaaaarrrr, bet nu ja godīgi, man trūkst vārdu :D :)
Nez... Man liekas, ka - ja viņu ģērbj tà crazy, tad tam ir jàbūt ar kādu pamatdomu.. Nevis kaut ko tipa ūber stilīgu uzvelk, bet kolēģis blakus vienkàršà uzvalkā! Tad lai ģērbj abus tā crazy..
Jo tagad nevar saprast kādēļ viņai šajà koncertā tāds tēls...
Man drausmīgi gribas čipšus, bet vīrietis pārņemts ar veselīgu ēšanu. Būtu nelietīgi tagad blakus viņam gremot. Vēlme pašlaik ir lielāka par iejūtību pret viņu. :D Būs jāuzēd pa kluso virtuvē kāda sviestmaize, lai nomāktu šīs domas.
Man šodien konfekšu-vafeļu diēta, trūkst vēl tikai McDonald's apmeklējuma perfektam svētku noslēgumam. Visu dienu moku vienu nabaga prezentāciju. Nu jau virzos tuvāk finiša taisnei ar manā kontā esošajiem 3 slaidiem. Es jūtu, ka šis būs gars vakars.
Yes, ir sākušies mani romantiskie rudens vakari. Ir iedegta feinā Air Wick svece, guļu gultā, minka blakus sutina un pilnam komplektam skatos Dexter. :D Vakara romaņķika. :D
Nostaļģija un melanholija mani nepamet. Gribas izteikt vārdos to, kas nomāc, bet šķiet, ka neviens nesapratīs. Ir jautājumi, nav atbilžu. Un laikam arī nemaz negribas tās dzirdēt - ja nu nepatīk. Jūtos samudžinājusies pati savās domās.