Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Burkānu salāti

 
Reitings 227
Reģ: 29.01.2009
Sarīvēju burkānu ar ķiplokiem un sāku domāt, ko likt klāt?!?!-olīveļļu, majonēzi, krējumu?? Kā jūs taisat?
23.09.2013 18:54 |
 
Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Liec, ko vēlies. Es parasti burkānus taisu ar kāpstiem, reizēm ar olīveļļu, ja ļoti ļoti smalki sargiežu, tad lieku krējumu.
23.09.2013 18:56 |
 
Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Man visur iet klat mayoneze, krejumu reti, kur lieku, ja nu vienigi pie tomatiniem.
Saulespukju ella, manurprat, iet labi pie svaigajiem salatiem.

Tada padomju savienibas garsha, ka saka :D
23.09.2013 18:57 |
 
Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Parasti taisu tā - sarīvēju burkānus, pielieku klāt saulespuķu sēkliņas un samaisa visu ar majonēzi.
23.09.2013 18:58 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Tikai majonēzi
23.09.2013 18:58 |
 
Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Es lieku krejumu un vienu karotīti majonēzes.
23.09.2013 18:59 |
 
Reitings 383
Reģ: 27.10.2012
Ja taisu burkānus ar ķiplokiem, tad nedaudz krējuma un vēl mazāk majonēzes.

Vēl arī taisu burkānus ar kāpostiem un nedaudz olīveļļas, pipari, citrons.
Vai arī kāpostus ar gurķiem un olīveļļa+citrons.
23.09.2013 19:03 |
 
Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
Pie burkāniem parasti lieku krējumu un majonēzi 1:1... Garšīgi ir ar puraviem :) Eļļa vairāk pie kāpostiem piestāv, manā skatījumā :) Bet reizēm arī pie burkāniem..
23.09.2013 19:05 |
 
Reitings 624
Reģ: 08.11.2011
Tagad man sagribējās burkānu salātus ar ķiploku vai bietīti ar ķiplokiem. :D
Parasti lieku klāt tikai krējumu.
23.09.2013 19:09 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vel var pielikt klat sieru. bus burkana siera salati(+majoneze).
23.09.2013 20:17 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Burkānu, ķiploku un nedaudz eļļu. Man personīgi neiet kopā burkāns ar majonēzi vai krējumu.
23.09.2013 20:24 |
 
Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Es parasti ieleju trauciņā valriekstu eļļu (var arī olīveļļu), iespiežu ķiplokus, pievienoju pētersīļus (kaltētus, bet var arī svaigus). Visu samaisu kopā, lai garšas savelkas. Sarīvēju burkānus un samaisu kopā ar to ķiploku eļļu, pievienoju sēkliņas (ķirbju, saulespuķu). Ņamma :)
23.09.2013 20:33 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tikai ar krejumu. Neciešu salātus ar eļļu.
23.09.2013 20:34 |
 
Reitings 328
Reģ: 21.01.2013
Es burkānam lieku klāt puravu un ābolu, jaucu ar majonēzi.
23.09.2013 20:36 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
veselīgāk būtu noteikti ar olīveļļu
es lieku klāt majonēzi, nevis krējumu, jo tā garšo labāk. bet, ja tās nav, var, protams, likt arī krējumu.
es gan parasti nelieku sēkliņas, jo draugam negaršo. spiežu klāt ķiploku.
24.09.2013 09:13 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Ja ir burkāns + ķiploks, tad ar majonēzi.
Ja ir burkāns + sēkliņas, tad ar eļļu
Ja ir burkāns + kāposts, tad ar eļļu
24.09.2013 09:24 |
 
Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Man ir ierasts ja burkāns un ķiploks tad ar eļļu, bet ja ir burkāns ar sēkliņām tad majonēze.
24.09.2013 09:30 |
 
10 gadi
Reitings 350
Reģ: 29.01.2009
Ja burkānu ar ķiplokiem, tad lieku tikai majonēzi. Ja mājās ir, tad citeiz lieku klāt vēl konservētus zaļos zirnīšus vai saulespuķu sēkliņas.

Uzrakstīšu arī citus salātus, kurus taisu ar burkāniem. Varbūt kādai noder.
Burkāns+kāposts+eļļa+citrona sula;
Burkāns+sakņu selerija+ābols+skābais krējums;
Burkāns+melnais rutks+skābais krējums
Un uzkodām sāļajos karotītēs pildu - vārīts burkāns+siers+ķiploks+majonēze. Dekorēju ar pētersīli.
24.09.2013 09:44 |
 
Reitings 182
Reģ: 07.08.2011
Burkaans, puravs, mazliet kreejums, un maza teejkarote majoneezes. Njam, njam.
24.09.2013 09:50 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits