Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Lavašs

 
Reitings 537
Reģ: 29.01.2009
Padalieties ar savām labākajām un gardākajam idejām ar ko pildīt lavašu?
23.09.2013 12:18 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Kad nāk ciemiņi, gatavoju lavašu ar lasi. Iesmērēju ar Filadelfijas vai klasisko kausēto sieru, salieku mazsālītu lasi un viss. Visiem ļoti garšo, parasti pazūd ļoti ātri.
23.09.2013 12:22 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
lasis, svaigais siers, zaļumi
tuncis, gurķi, ola
krabju nūjiņas, svaigais siers
bekons, svaigais siers
23.09.2013 12:23 |
 
Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
lavašam var likt iekšā vistiņu .. llieku dzintara kausēto sieriņu + kādu kūpinātu vistiņu (smalki sagrieztu) + rīvētu sieru.. lavašs vienmēr ir tas, kas aiziet makan ātri ...

Var tādā pašā formā ar jebkuru gaļiņu vai krabju nūjiņām ...
23.09.2013 12:24 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Starp citu, ļoti garšīgs ir cepts lavašs. Sapilda, sarullē, apsmērē ar olu un cep cepenē. Nesen ciemos ēdu. Ņamma!
23.09.2013 12:25 |
 
Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
ooo.. Zakjis* .. paldies par info - būs kaut kas jauns draugiem :)
23.09.2013 12:26 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Man ļoti patika, kad Lancaster bija ielikusi lavašā salātlapas. Tādu foršu svaigumu uzreiz iedeva!
paprika, krabju nūjiņas, mīkstais siers, dilles, loki utt., protams, arī ir lieliskas sastāvdaļas :D
23.09.2013 12:28 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Libra, pēc maniem novērojumiem, viss, kur ir svaigais lasis, pazūd ļoti ātri :D
23.09.2013 12:29 |
 
Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Nesen cienājos: auksti kūpināts lasis, svaigais siers sajaukts ar mārrutkiem, spināti.
23.09.2013 12:41 |
 
10 gadi
Reitings 1513
Reģ: 29.01.2009
Es pieturos pie pārbaudītām vērtībām, ko parasti taisu:
-lavašs
-Dzintara kausētais siers (var būt ar zaļumiem vai, piemēram, paprikas garšu)
-salātlapas
-plāni sagrieztas tomātu šķēlītes
-reizem, ja mājās ir, tad mazliet majonēzes
-izrullētas krabju nūjiņas
-sarīvēts siers


Vienreiz ēdu tādu variantu, ka sarullētam lavašam pa virsu bija kā pārliets tas kausētais siers un sabērtas garšvielas pa virsu - arī bija ļoti garšīgi, tā pikanti.
23.09.2013 13:19 |
 
Reitings 40
Reģ: 06.06.2013
Meitenes, kas ir pie vainas: man tas lavašs tinot saplaisā un izjūk. Vai slikts lavašs trāpās vai es nepareizi kaut ko daru? :(
23.09.2013 13:19 |
 
Reitings 228
Reģ: 26.12.2012
Man ir trīs veidi, kā parasti pildu lavašus:

1.ar tunci- klasiskais "Dzintars", tuncis savā sulā, marinēti gurķi, siers, majonēze
2.ar lasi- svaigais siers, lasis, svaigs gurķis, dilles, siers, majonēze
3.ar šķiņķi- svaigais siers, salāti, konservēti ananāsi, paprika, svaigs gurķis, šķiņķis, siers, majonēze

Visiem parasti ļoti garšo, ja zinu, ka ciemos nāks veģetārieši, tad gatavoju lavašu, kā ar šķiņķi, tikai, protams, bez paša šķiņķa.
23.09.2013 13:19 |
 
Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Lavašu iesmērēju ar majonēzi, vienā rindā uzlieku svaigu lasi, tad tomātus, tad salātlapas, nedaudz lociņus un sarullēju.
23.09.2013 13:20 |
 
Reitings 228
Reģ: 26.12.2012
Lilita, es domāju, ka tas varētu būt tāpēc, ka lavašs ir par sausu. Es parasti pērku armēņu lavašu, jo man patīk izmērs tam. Un uz vienu lavašu izsmērēju veselu paciņu svaigā vai kausētā siera.
23.09.2013 13:22 |
 
Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
Lilita - varbūt pa daudz mēģini visu kaut ko likt iekšā???

Es lieku tikai paša vidiņā (tā kā vienā malā - lai pēc tam sanāk viducī) pildījumu + visu lavašu nosmērēju ar dzintara sieriņu un tad rūpīgi satinu tā, ka pildījums ir viducī un ne ļoti biezā slānī.. bet lai pildījums ir jūtams... es ar ņemu armēņu lvašu - tas ir vis labākais :)
23.09.2013 13:32 |
 
Reitings 40
Reģ: 06.06.2013
Murr murr Es arī nosmērēju visu ar sieru un sastāvdaļas lieku pa vidu.

Tad jau laikam tiešām vainīgs pats lavašs. Būs jāpērk tas armēņu. :)
23.09.2013 13:37 |
 
Reitings 554
Reģ: 08.05.2013
Mans iecienītākais - uz lavaša uzsmērēju siera salātus un kausēto sieru. Smalki sagrieztu papriku un vistas gabaliņus, pārberu ar citronpipariem un satinu - man ļoti garšo:)
Avokado+lasis arī labs variants.
23.09.2013 13:42 |
 
Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
armēņu lavašs tiešām vislabākais! :)
23.09.2013 13:43 |
 
Reitings 281
Reģ: 29.01.2009
Es te iespaidojos no diskusijas un uztaisīju lavašu ar krabju nūjiņām... Neesmu fans krabju nūjām, bet šitas ir ņammma!!! :)
uztaisīju pēc sidzes ieteikuma..
23.09.2013 21:56 |
 
Reitings 492
Reģ: 29.11.2009
nedaudz paceļu, bet iznteresē vai lavašs ar vistiņu nav sauss? ko likt klāt, papriku, gurķi?
varbūt vēl kādas receptes? :)
03.06.2014 21:54 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!