Šis ir tik stulbi, bet es vairs nevaru paciest!
Mans puisis ir tik sīkumains! Viņš piesienas visam, pat tam, ka lietoju portālus draugiem.lv vai twitter.com, kautgan tos es lietoju maksimums 5min dienā... tam cik ilgi es taisos, ko velku mugurā, nevaru runāt ne ar vienu vīriešu dzimtas pārstāvi, tikai tad, ja tas notiek viņa klātbūtnē un pat tad pēc 4min sāk jau šķībi skatīties, ar draudzenēm kuras man faktiski tā jau nav daudz, arī ir problēmas satikties, vienīgi parunāt pa telefonu kādas 10min.. tas būtu saprotams tādā gadijumā, ja es viņam liktu šaubīties par sevi, ka es viņu krāpju, neveltu pārāk daudz uzmanības utt.. bet tā nav! Reāli cenšos dēļ viņa ļoti, taisu visādus romantiskus pārsteigumus, mājās vienmēr ir garšīgs ēdiens, vienmēr viss kārtīgs, tīrs.. Es nesaprotu kur ir problēma! Centos visādi runāt, atrast kompromisus, bet tad nez kapēc viņš atrod atkal citas nenozīmīgas un stulbas lietas par ko man pārmest! Tas viss ir sīkumi, sajūta, ka viņš mēģina mani iespundēt būrī un kontrolēt pilnīgi visu ko var. Es jau vairs nezinu, kā ar viņu runāt, ko darīt, jo no tās mušas jau uztaisīts tāds mamuts, ka viņš mani tulīt nospiedīs. Es viņu mīlu, bet nevaru sev atteikt pilnīgi visā. Dodiet kādu padomu lūdzu.. varbūt ne visu esmu izmēģinājusi. :(