Labu vakaru visām!
Gan jau mana tēma aizsāktā , būs tā pati vecā, ko darīt , ja esat ar pretējo dzimumu draugi, bet sanāca viens flashlight, pēc viena vakara?
Precīzāk manā gadījumā, atsaldēju kājas parkā (vēsā naktī) un paprasiju paziņam , vai drīkst piekļauties viņam klāt? Uz ko viņš atbildēja apstiprinoši . Pēc tam nejauši/tīši paskatījos uz augšu uz viņu seja, un tad notika kapitāls " flashlight ", skūpstījāmies kā vidusskolnieki tur. Aizgājam līdz mašīnai, jau līdz pēdējai fāzei, bet man bija jāatgriežas mājup ,jo darba sanāksme agri no rīta bija uz ko bija jāsagatavojas vēl vakarā.
Tā viņš man negribēja laist, bet neko darīt.
Tagad tāds laiks arā , kad vairs nesam saskrējušies un ne runajuši.
Sociālos tīklos rakstīju, kas noticies? Kur viņa karstasinīgā iekāre pazuda un vai varam vēl pastaigāt par to parunāt?
Uz ko viņš man atbildēja, ka viņam ir pašlaik daudz kas darāms, ka viņš neizvairās no manis, ka viss normāli.
Nav man 5.klašu izglītība un koridors,pēc tāda teksta saprotu, ka es biju izklaide vienam vakaram, tas ko pašlaik esi stipri jūtu, laikam ir jāaprok.
Bet, ja man ir parādījušas jūtas un simpātijas pret viņu, mēģināt attīstīt? Kaut viņs ir teicis, kad apnikušas viņam attiecības un negrib iespringt.
Es domāju , tas vakars būs labs atspēriena punkts, bet kā nesanāk , tā nesanāk nekādīgi, tāa kāa ieintriģēt.
Ko darītu Jūs manā gadījumā?