vairakkart esmu jau rakstijusi savu pieredzi.
mazam bija jabut 8.datuma,runaju ar punci,teicu ka gribu lai dzimst 13.,jo tad gan man ,gan viram dzd.. un jaa,13.datuma pecpusdienaa saku just velkosas sapes muguras lejas dalaa,bet nekas nepaarciesams..
kkados 18os zvaniju viram,ja nu nekas nemainas,lai brauc majas,un brauksim uz dzn parbaudiities.. 20os ieradamies dzn,uznemsana damas tadas nelaipnas-te neko neparbauda,ja reiz atbrauci,tad jaliekas nodala..
ok,tiekam talak par uznemsanu,un pareja personala attieksme bija super.. dakterites parbauda-atverums jau 6cm,jabrauc uz pirmsdzemdibu palatu.
paari 21iem velreiz gaju parbaudities,atvera augudenus,un tad ari sakas sapes. aizgaju uz palatu,pielika klausities tonishus..to laiku nevareju nogulet,virs maseja muguru,lai lai sapes vieglak parciest.. pec tonisu klausisanas,staigaju-tolete-dusa-bumba un ta uz rinki.. pedejo reiz iznakot no dusas,sapes jau bija tadas ka likas punci rauj krampjos..prasiju lai dod pameginat smieklu gazi,aizgajam uz dzemdibu zali un tur ari palikam.. elpojot gazi,atceros kaa zilas flizes griezaas ap mani:D teicu ka jutos ka helihoptera verteloti:D 23:10 uzkapu uz dzemdibu galda un 23:22 mazais bija klaat.. un tas briidis jau patesam bija awwww.. tik mazins,neticeju ka esmu to paveikusi.. loti patika gan vecmate,gan ginekologe.. kopa ar viru pajokoja.. atceros to dienu pozitiivi.lielu atbalstu deva virs,bija vislaik klat gan dzemdibas,gan dienas ko pavadijam slimnica.
pirmo nakti neguleju,skatijos uz mazo brinumu.
a,plisumu man nebija,bet vienalga nakosa diena jutos ta ka man nedelu butu bijis brutals sex,nav taa ka nejut tos 3kg iznakam laukaa pa 10cm atverumu:D