Tad, kad es pārvācos prom uz kojām, man tā riktīgi mājas pietrūka pirmo pusgadu, nu tas bija tā, ka ļoti vilka atpakaļ.. tajās piektdienās vienmēr skrēju un darīju visu, lai ātrāk iekāptu autobusā, kas ved uz mājām un smaidīga pavadītu to laiku ceļā ar domu - drīz, drīz es ieiešu tur, kur ir patiess siltums, mana mīļā gulta, manas mantas un viss, kas mani gaida.
pavasarī jau tā braukāšana kļuva mazsvarīgāka un līdz vasarai bija jau tāds - no emotions. prieks varbūt pirmās piecas minūtes, a pēctam sajūta - ko es te vispār daru? paralēli jau visādi notikumi arī bija ,kas vai nu vilka, vai grūda prom no mājām.
tagad atkal pēc vasaras aizvācos tur atpakaļ, bet šīs sajūtas, ka ko gan es tur, kur mācos, esmu pazaudējusi, bija pirmo nedēļu :D taču tā nebija totālākā skumšana pēc mājām, drīzāk gan tā iekšējā nesamierināšanās, ka vasara beidzas un līdz ar to man atkal jāgaida 9 mēneši , līdz varēšu baudīt siltās vasaras naktis, draugus, ballītes utt. mājās sanāca arī mazāk pabūt, tāpēc daļēji arī pēc tām skumu.. bet nu ir pagājis var teikt mēnesis un viss - nekā vairāk nav!
patīkami atbraukt, bet nav nekādas prieka asaras un tāpat arī nav to bēdu braucot prom, acīmredzot tāpēc, ka esmu sev iestāstījusi, ka tas jau nekas savādāks īsti nav.. ļoti silti iesaku tiešām savu mītni padarīt mājīgu , lai ir tāda siltuma sajūta tur nonākot, nevis tādas nekādas tapetes un viss tik svešs, ka loģiski ir tikai tas, ka tu tur nevari justies kā mājās.
šonedēļ paliekot vienu dienu vairāk bija dīvaini, mazliet skumji, toties nākamajā dienā biju priecīga, ka kustos prom.. no tā izsecināju, ka pie vainas varbūt nav tas, ka kaut kur līdz galam nespēju adaptēties, bet gan tas, ka man vajag to kustību un vajag to mirkli - redzēt savu mazpilsētu , savus turienes draugus , mīļākās vietiņas , pastaigas, saelpoties TO gaisu un viss, man atkal ir enerģija atgriezties :)
veiksmi ar adaptēšanos,tā citiem tiešām ir liela problēma.. vēl joprojām redzu tādus, kas čīkst un skaita dienas, līdz atkal brauks mājās. man laiks tur paiet ātri, jo visur kur iesaistos, līdz ar to, es nemaz nemanu, kad no pirmdienas es iekāpju otrajā nedēļas pusē un čiks, esmu atkal autobusā uz mājām :D