kāpēc?

Reitings 258
Reģ: 18.08.2013
Sveiki visiem! Man ir 16 gadi. Pēdējā laikā bieži ir drūms garastāvoklis. Es nesaprotu kas ar mani īsti notiek, bet visu laiku kaut kā trūkst, sajūta tāda ka es lēnām izgaistu..
Man tik ļoti trūkst atbalsta/ mīlestības no kāda, es nezinu.. Es tik ļoti gribu būt laimīga, man ir tik ļoti slikti. Es to neizrādu, bet tā ir. Man trūkst atbalsta, un mīlestības.. Pārsvarā visām draudzenēm ir draugi, man itkā jau puišu uzmanības netrūkst, bet es nevaru atrast īsto, jo vienmēr salīdzinu pirmo mīlestību ar katru puisi kas izrāda pret mani simpātiju. Bet tie puiši kas man patīk, viņiem manuprāt, es šķietu maza, eh.. es nesaprotu kas notiek
Nezinu ko darīt! Iesakiet kaut ko , kā lai labo šo drūmo garastāvokli.
21.09.2013 23:51 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
saac ar sevi..

tas nozīmē jau manis augstāk rakstīto.
23.09.2013 15:53 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
bet es nevaru atrast īsto, jo vienmēr salīdzinu pirmo mīlestību

Kas ir mīlestība?
23.09.2013 16:00 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Neķer kreņķi ... Man šīs sajūtas ir ļoti pazīstamas ... Kad pašai bija 16 biju pārliecināta, ka nevienam neesmu vajadzīga un sāku baudīt dzīvi uz pilnu klapi .... Pēc gada pie apvārkšņa parādījās puisis, kuru vairākas reizes triecu ratā , ne jau tapēc , ka viņš būtu slikts, bet gan tapēc, ka nesapratu , priekš kam viņam tāda , kā es ... :D :D :D Nu jau esam kopā pilnus 8 gadus ....

Nesteidzies, baudi un tver mirkļus ... Tev ir tikai 16 ... Tu taču nekad vairs pasauli neredzēsi tā kā to redz 16 gados ....
23.09.2013 16:10 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Nu jau te daudzas grāvjos brauc.. 16 vairs nav tāds bērns kā 12. Un pilnībā normāls vecums, lai atrastu to īsto..

Atrodi ar ko sevi nodarbināt. Novirzi domas uz kaut kā attīstīšanu sevī, būvē foršu tumblr blogu, ja patīk sociālie portāli utml lietas, izkop savu stilu, atrodi par ko interesēties un kad aizrausies ar kaut ko, viss pārējais pats pieklauvēs pie durvīm.
23.09.2013 16:11 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Man ir 16 gadi.

Man tik ļoti trūkst atbalsta/ mīlestības no kāda, es nezinu.. Es tik ļoti gribu būt laimīga, man ir tik ļoti slikti.

Domāju, ka šie divi teikumi ir atslēgas vārdi. 16 g.v. bieži vien jaunieši nespēj atrast sev dzīvē vietu. Jūtas nemīlēti, nevajadzīgi. Un, ja nav attiecību, kā šajā gadījumā meitenei, tad vispār liekas, ka pasaules gals pienācis.

Šķiet, ka tas tāds dabiskais stāvoklis, kam jātiek cauri šajā vecumā - citi tiek galā vieglāk, citiem smagāk iet. Vēlāk atcerēsies šo diskusiju un smiesies :)
23.09.2013 16:13 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Hormoni trako!
23.09.2013 16:17 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
16 gados iepazinos ar savu lielo mīlu....katram savs laiks :)
23.09.2013 16:18 |

Reitings 258
Reģ: 18.08.2013
Paldies! Daudz kas no jums pateiktā lika patiešām aizdomāties.
Patika kā, ALEO uzrakstīja
Šķiet, ka tas tāds dabiskais stāvoklis, kam jātiek cauri šajā vecumā - citi tiek galā vieglāk, citiem smagāk iet. Vēlāk atcerēsies šo diskusiju un smiesies

Man jau sākumā , kad izveidoju šo diskusiju, bija tāds - njaa, pēc kāda laika man būs kauns ko tādu lasīt, kā es par ko tādu varēju izveidot diskusiju. njaa :D
Bet man tik ļoti gribējās tai brīdi, un tagad kad atkal jaunas kārtējas problēmas sakāpušas (:D) uzklausīt cilvēku viedokļus no malas, pilnībā svešu cilvēku viedokļus.
Ziniet, es nesaprotu vienu, kāpēc man pēdējā laikā ir viss tādā negatīvā gaismā, gribās, tā lai vairāk ir pozitīva, es apmeklēju dažādus sporta pulciņus, esmu aktīva diez gan, bet cilvēki man apkārt dara mani kaut kādu drūmu un bez garastāvokļa, jā zinu, vaina nav apkārt man bet gan mani, bet kāda. nu laibi 16 gados hormāni. bet wtf? kāpēc es nevaru tikt ar tiem galā, es gribu līksmot, priecāties, bet palieku kaut kāda galīgi nopietna, un visas intereses sāk pazust. kāpēc? es nekad laikam nesapratīšu tikai pēc gadiem 2 kad būs par vēlu.. eh..
24.09.2013 23:12 |

Reitings 6
Reģ: 11.09.2013
Ļoti labi zinu kā Tu jūties, jo atceros kad man bija 16, es jutos tieši tāpat kā Tu tagad. Man ari likās, ka neviens mani nemīl un nesaprot, un cerēju, ka kādu dienu parādīsies princis baltā zirgā un padarīs mani laimīgu, un tad viss būs jauki, priecīgi un labi!

Ja Tev ir normāli vecāki (nav alkoholiķi vai tml), viņi noteikti tevi ļoti mīl, un ir gatavi sniegt Tev atbalstu un mīļumu, ja vien Tu pie viņiem pēc tā vērsīsies. Es Tev tiešām iesaku mēģināt ieraudzīt, novērtēt un priecāties par to, kas Tev ir - ģimene, draugi - nevis gremdēties depresijā un skumjās. Es to rakstu tāpēc, ka sapratu kāda vērtība ir ģimenei un tuviem draugiem, tikai tad, kad sen jau vairs nebija 16, un nācās iet cauri reālām dzīves grūtībām. Piemēram, tagad nezinu, ko iesāktu bez vecāku un māsas palīdzības smagos brīžos, lai arī cik ļoti viņi visi man besīja un ķipa nesaparta mani 16 gadu vecumā.
Par tavām draudzenēm, kurām visām ir draugi, runājot, tas, ka viņas ir attiecībās ar puišiem nenozīmē, ka viņas ir laimīgas. Iespējams, ka iekšēji viņas jūtas tāpat kā Tu šobrīd. Pilnīgi noteikti viņas cīnās ar līdzīgām problēmām, jo jums tak visām ir tikai 16.
16 gadi nav viegls vecums, Tev vienkārši jātiek tam pāri, tikai, lūdzu, nedari stulbas lietas.

P.s.Vēl viena patiesība, ko man dzīve iemacīja - Ja tu nespēj būt laimīga viena, tu tāda nebūsi arī attiecībās ar puisi.
26.09.2013 00:32 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
gribēju nedaudz palabot DooDoo ar savu komentāru. arī vecāki alkoholiķi mīl savus bērnus, bet viņu slimība stāv pāri rūpēm par bērniem, mīlestības izrādīšanu. tas tādai nelielai atkāpei, ka visi vecāki mīl savus bērnus (neesmu redzējusi reālu piemēru, ka nemīlētu). atšķirīgas ir tikai šīs jūtu izpausmes.
26.09.2013 13:40 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Nevarēju neielikt laibi 16 gados hormāni.

hormāni :D
26.09.2013 13:53 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Bāc cik neparocīgi caur telefonu.

laibi 16 gados hormāni.
26.09.2013 13:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits