Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attiecību virziens - sievietes viltība.

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Parunājam šeit par attiecībām ar savām otrajām pusītēm. Jūs šīs attiecības atstājat pašplūsmā vai tomēr pie tām piestrādājat? Es to domāju tādā kā ''savas otrās pusītes neizlaišanas'' virzienā. Vai jūs pielietojat kādas manipulācijas ar vīrieti, lai viņš pret jums izturētos tā un šitā, piemēram, pielietojat savu sievišķīgo viltību, lai viņš jums kaut ko vēlētos uzdāvināt, būtu romantiskāks, utt.. Es teikšu atklāti, ka nelietoju nekādas metodes, lai provocētu kādu viņa rīcību, dodu viņam absolūtu brīvību par 100%, jo mans uzskats ir tāds, ka viņam pašam ir jāvēlas, piemēram, sagādāt kādu romantisku pārsteigumu, bet ir viena problēma! Viņš pēc dabas ir praktiķis, savukārt es vēlētos, lai viņš vairāk atcerētos par tādiem ikdienišķiem sīkumiem kā kaut vai manas mīļākās šokolādes atnešana no veikala bez teikšanas. Galvenais jau nav tā šokolāde, bet tā patīkamā sajūta, ka cilvēks, domājot tieši par tevi, izrāda savas rūpes. Tā jau ir, ka uz sīkumiem vairāk ir tendētas sievietes, tajā skaitā arī es. Ja jūtu, ka viņš ko vēlās, tad to arī cenšos piepildīt, bet viņš, iespējams, domā par savām darba lietām vairāk kā par kaut kādiem sīkumiem no manas puses. Nezinu, rodas sajūta, ka esmu ievadījusi mūsu attiecības nepareizās sliedēs ar savu ''man neko nevajag'', ''es visu pati''. Gribās kaut kā to mainīt, bet kā? Visu šo laiku, ko esam bijuši kopā, es nekad viņam neesmu teikusi, ka gribu to vai šito, nu un tagad ir rezultāts - es arī neko nesaņemu. Atceros, ka no paša sākuma viņš man teica, ka man viņam ir jāsaka, lai viņš dara, bet man atkal tāda daba, ka nevēlos neko citiem uzspiest. Kā jūs, meitenes, veidojat attiecības ar saviem vīriešiem? Atklāti sakat saviem vīriešiem ko vēlaties vai arī ar savu sievietes viltību izprovocējat attiecīgo vīrieša rīcību? Piekrītat tam, ka cilvēki var viens otru mainīt, ja otra puse to vēlas?
Esmu nonākusi pie secinājuma, ka tas brīvības došanas variants nestrādā, īpaši, ja cilvēki pēc raksturiem ļoti atšķirīgi un katram ir savas vēlmes. Ne velti ir tas vārdu salikums - sievietes viltība!
21.09.2013 23:48 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es neko taadu neizmantoju un domaaju, ka ar lielaako dalju viirieshu nemaz izsmalcinaata viltiiba nenostraadaa, jo reti kursh saprot tos sieviskjiigos maajienus. Ja kaut ko gribu, vienmeer tieshi pasaku. Vai nu viirietis ir ar mieru un es tieku pie kaarotaa vai arii sanjemu nee vienaa pacinjaa ar paskaidrojumu kaapeec, taapeec man nav taadas galvas lauziishanas, kaapeec vinjsh nedara shitaa vai nedara taa. Varbuut viirietis uzskata, ka shokolaades pirkshana nav vajadziiga, jo baidaas par tavu cukura liimeni, bet tu tur seedi un praato, kaapeec vinjsh nav romantisks.
21.09.2013 23:52 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Noteikti pie attiecībām piestrādāju, nelaižu pašplūsmā. Bet es nezinu vai tāpat arī būs pēc 5 gadiem, ceru, ka joprojām rūpēšos un domāšu par attiecībām. Man arī sākumā grūti nācās tas, ka negribu teikt, ko vēlos - savādāk liksies, ka to piespiežu, bet es mācos un arvien labāk izdodas tomēr pateikt to, ko vēlos - jo ieguvēji no tā būsim mēs abi!
Un nav jau tā, ka notiek uzspiešana, vienkāršs piemērs - vēlējos saņemt ziedus no viņa, nu saņēmos un skaidri teicu, ko vēlos. Ziedus saņēmu, bet bija sajūta, ka es uzspiedu to vēlmi, taču nākamās reizes, kad tika uzdāvināti ziedi - es nudien tā vairs nejutos. Un tas jau mūs abus padara priecīgus, nu ir jāsaka ko vēlās, tikai svarīgi, lai vīrietis ieklausītos ar pirmo reizi un pats justos apmierināts par padarīto.
22.09.2013 00:02 |

10 gadi
Reitings 1649
Reģ: 29.01.2009
Saku, saku, kā gan citādi viņš uzzinās, kura ir tava mīļākā šokolāde. :-)
22.09.2013 00:05 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Teikshu godiigi,nekaadas viltiibas nav bijis jaaizmanto,un nav arii jaasaka,ko gribu,jo esam uz viena "viljnja" ,viss saskan,man daavina ziedus bez teikshanas ,ir romantisks un loti gaadiigs,loti dabiski vinjam tas viss "naak aaraa".
Bet domaaju,ka labaak ir pateikt skaidri viirietim ,ko veelies,ja ir nepiecieshamiiba.
22.09.2013 00:12 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Pie attiecībām piestrādāju, bet nevaru to nosaukt par manipulācijām. Kas attiecas uz manām vēlmēm un kaut kādiem neskaidriem jautājumiem - vienmēr visu pasaku tieši, īsi un konkrēti, bez aplinkiem.
Bet ir lietas, kuras es laika gaitā apgūstu tīri praktiskā ceļā. Piemēram, izmēģinu zāģēšanu, ignorēšanu, psihošanu, samierināšanos un piekāpšanos dažādās situācijās, lai saprastu kas vislabāk nostrādā. Šobrīd esmu nonākusi pie slēdziena, ka nekas nav labāks par mieru, piekāpšanos, samierināšanos, laipnību un mīļumu. Jo tad puķes, šokolādes, komplimenti, uzmanība birst kā no pārpilnības raga. Jā, nākas bieži pārkāpt pāri savam lepnumam. Kamēr mājās neviena nav, mēdzu papukstēt un papsihot, bet vīram atnākot to neizrādu. Un tas atmaksājas.
22.09.2013 00:15 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Pirms mēs bijām kopā, 2 gadi bijām labi draugi. Tajā laikā tusējāmies kopā un bieži sanāca parunāt par lietām,kas man patiktu. Par romantiku un attiecībām, par visiem sīkumiem,kas sievietēm ir svarīgi. Un uz šodien,kad esam 4 gadi kopā, viņš to visu atceras :D atnes man Rafaello, vai končas mājās. Šad tad ziedus dāvina...aicina kopā iet vannā...Ja gribu ko noteiktu- TĀS kurpes un TO kleitu, tad gan saku,ka to gribu. Vai ja man ir kaut kāds jokainais garīgais, tad pati uzaicinu romantiski pasēdēt. Par ikdienas sīkumiem, domājam abi. Tādām kā zīmītēm utt..:D
Manam garšo želejas lācīši, tad nu reizēm noslēpju mājās un,kad viņš aiziet uz nakts maiņu, tad nolieku uz galda virtuvē ar zīmīti. Un kad atnāk, tad irprieks. Itkā nekas TĀDS tas nav, bet nu otram patīkami.
Reizēm uz spoguļa atstāj man kaut kādu našķi, pielīmētu ar izoleni, lai kaķis neaiznes..:D
Katrā ziņā pašplūsmā nepalaižu. No dāvanām nekad neesmu atteikusies, bet nejau tāpēc,ka man afigenna vajadzētu, bet lai atceras,ka īpašās dienās par otru ir jāpadomā.
22.09.2013 00:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits