es zinu, ko šādā situācijā jūt vīrietis, jo tieši manam draugam pirms tam bija tādas attiecības, kādas ir autorei. nezinu gan īsti, kāpēc tā sieviete novērsās no viņa, bet arī viņš pēdējos 4 gadus dzīvoja tāpat kā te jau rakstīts.. nu notika tā, ka mēs iepazināmies, sākām satikties.. es nemaz nenojautu, ka viņš vsp taisās iet prom no ģimenes, bet tā notika..protams, sievietei uzreiz "atmodās" jūtas, pa n-tajām reizēm sauca izrunāties, bet tam vairs nebija jēgas..jā, nenoliegšu, ka baidījos, kad viņiem šīs izrunāšanās, bet es baidījos velti, jo tas bija ilgs laika posms, kad jūtas tika nobeigtas..
tas, ko es redzu par autori, ka viņiem attiecībās pietrūka mīļuma, mīlestības izrādīšanas. daudzkārt nepietiek ar vakariņu pagatavošanu, būt saprotošai..biežāk vajag savā starpā pamīļoties, sabučot vienam otru, apskaut. lai ir tieši tas fiziskais kontakts. nekas nenotiks, ja kādu vakaru uztaisīsi vakariņās kko vienkāršu, kas neaizņem daudz laika un laiku pavadīsi ar vīrieti. es redzu, ka autore ir daudz ko darījusi vīrieša labā un tādā veidā izprot mīlestību, tās došanu, bet vīrietis ir gaidījis pavisam ko citu. un tad, kad cilvēki runā šādās pavisam divās dažādās valodās, viņi neredz to labo, ko otrs dara, bet gan tikai to, kas netiek sniegts..
viņa saka, ka ir bijusi laba sexā.. un kā tu to zini? tas tav gadījumā tavs augstais pašlepnums?