attieksme vienam pret otru un vai reāli ko glābt?!

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Brīžiem liekas, ka viņa šāda uzvedība liecina tikai par to, ka viņam jau interesē cita. Un nu jau visam ir par vēlu.. Kaut arī pirms nedēļas vēl teica, ka grib labāku dzīvi, grib būt laimīgs un just manu mīlestību nevis zināt tikai kā faktu. Ai pat nezinu, vai ir kas glābjams un vai vajag ko glābt, ar varu jau mīļš nebūsi.
21.09.2013 17:35 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
mazuliite_ruu, no malas jau vnm vieglāk... :(
Grūtais darbs - to visu reāli pateikt, jau arī būs Tev. Veiksmi!
(Un atvaino, ka pašā sākumā tikai Tev to vainu uzvēlu, jo pēc sākotnējās informācijas tā arī šķita :D Bet viss taču vienmēr ir daudz sarežģītāk... :| )
22.09.2013 18:45 |

Reitings 42
Un visticamāk,, viņa nejautās jautājumu-Tu mani mīli? jo perfekti zina, ka ja iejauks dēlu, viņš - atmaigs un dēla dēļ centīsies. :)
22.09.2013 18:47 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man liekaas, ka vinjsh beeg no autores, jo vinjam ljoti, ljoti negribaas izrunaaties. Man arii ir bijis taa, ka saaku izvairiities, ja kaads grib uztiept runaashanu un es zinu, ka es uzspraagshu un sarunaashu lieku. Es laikam kaa peedeejo pameeginaatu taktiku, ka dodu konkreetu laiku visu apdomaat un ka piemeeram, peec 2 nedeeljaam ir tomeer jaapspriezj kaa dziivot taalaak, kopsh patreizeejaa situaacija ABUS neapmierina (ja pateiksi, ka tikai tevi neapmierina, vinjsh to uztvers kaa uzbrukumu un atteiksies runaat).
22.09.2013 19:02 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Piedodiet meitenes, neizlasījus visus viedokļus. Bet jūs te sakāt, cik tad ilgi var paciest tādu vīrieša attieksmi un nerunāt? Sorry, bet pagaidām autore pat ne kripatiņu nav pacietusies un pie mazākās izdevības brūk virsū ar jautājumiem un attiecību skaidrošanu, greizsirdību, "kad būsi mājās?" u.tml.

Autore, TU VARI vismaz DIVAS NEDĒĻAS VISPĀR NECENSTIES PARUNĀT??? Lai ko viņš darītu un kur ietu - vienkārši, ciet klusu!!! Bet tai pat laikā uzvedies mīļi un pieklājīgi. Tiešām kā te laikam Melns, ja nemaldos, jau rakstīja - 4 gadi nav mazs laiks un nekas nenotiks vienas dienas laikā. Bez tam tu rakstīji, ka 2 nedēļas atpakaļ viņš vēl teica, ka viss ir kārtībā, tad nu pieturies pie tā un beidz taču drāzt vīrietim smadzenes.
22.09.2013 19:05 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Neons Protams ka labāk ir vel dot laiku, bet kua normāla sieviete ar īsti varētu šo attieksmi izturēt divu nedēļu garumā? Protams ka ir vērts censties! Un cerams ka tas ka viņam dotu laiku ar palīdzētu, bet te jau liekas ka tam puisim ir pilnīgi nospļauties par viņu, un daļēji pat tāda pati atieksme atspoguļojas pret bērna audzināšanu viņam. Bet ir vērts meiģināt, nav jau ko vairāk zaudēt.
22.09.2013 19:12 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
kua normāla sieviete ar īsti varētu šo attieksmi izturēt divu nedēļu garumā

Dazkaart krupji ir jaanorij. Nepatiikami, gribaas ljoti dzirdeet atbildes, bet gadiem vaariita putra neizstrebsies pusstundas laikaa, tikai aprunaajoties.
22.09.2013 19:14 |

Reitings 11996
missjoker, es pieturos pie principa, ja neder viens, jāizmēģina kaut kas cits. Šajā gadījumā kā mēs visas jau redzam - runāšana un uzmākšanās ar sarunu nestrādā. Tad pavisam loģiski ir pamēģināt nerunāt un ļaut vīrietim atslābt.
Man arī ir dusma uz vīriešu bezgalīgo egoismu un tādu bērnišķīgu spītību. Man liekas jebkurš vīrietis ir tāds, diemžēl. Taču tas vienkārši ir jāsaprot un jāpieņem. Un tieši tāpēc atkal jau piekrītu Melns komentāra, ka sieviete ir tā, kas atbild par mājas pavardu - ne tikai fiziski, bet arī psiholoģiski un emocionāli. Nu tā tas vienkārši ir...
22.09.2013 19:18 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Protams ka neizstreps, pati atceros kā pus gadu attiecības gāja sviestā, un spējām cilvēcīgi izrunāties tik pēc šķiršanās. Bet tagad es vienkārši esmu laikam tā izmainījusies ka labāk visas problēmas risinu pēc iespējas ātrāk, nekā vel mocītu sevi ar gaidīšanu, un ko var ar zināt, varbūt pa šīm divām nedēļam viņš ar var atrast sev to citu un ja vel nav tad var ar paspēt nolaist pa kreisi. Kā ar ja viņš pēdējās nedēļas tik tā ar tiem paziņām dzerstās, ko var zināt cik tālu tie dzertiņi būs aizgājuši pēc divām nedēļām, un ko tie viņa jaunie "draugi" viņam būs sastāstijuši.
22.09.2013 19:20 |

Reitings 115
Reģ: 17.08.2013
Hmm... pēc situācijas spriežot, kā mazuliite_ruu aprakstījusi savu situāciju, man jau šķiet, ka vīrietim ir vienkārši uzradusies mīļākā, un tomēr mazliet pati arī vainīga, ka vīrieti atraidīja tik ilgi... un pēc gadiem attopas-es taču viņu mīlu! Jautājums vai viņš mīl Tevi? Ja jā tad cīnies un darbojies, ja nē tad pati saproti... :)
22.09.2013 19:21 |

Reitings 972
Nē, es nevaru divas nedēļas klusēt un tēlot.
Es arī esmu tikai cilveks...
22.09.2013 19:26 |

Reitings 115
Reģ: 17.08.2013
Ja esi cilvēks-tad izrunā visu jau šovakar! Visu visu...- un izsaki ne tikai savas domas un jūtas -saki lai vīrietis arī runā, jo vēlies zināt, vai jums abiem ir kopīga nākotne, ka mīlotajam pārim, nevis vecākiem dēlam, bet kā mīlotajam pārim :)
22.09.2013 19:28 |

Reitings 11996
Kur tu, cilvēk, biji agrāk? Ja reiz agrāk varēji visu palaist pašplūsmā, tad kas tev tagad traucē izdarīt to pašu vēl divas nedēļas? Piedod, ka tā saku, bet tādu attieksmi no vīra esi pelnījusi. Tāpēc nevajag tagad skaļi izrunāties par to, ka tāda attieksme pret tevi ir par daudz no viņa puses. Nav gan par daudz. Vienkārši - viņš ir ļoti, ļoti noguris no jūsu attiecībām. Varu garantēt, ja tomēr turpināsi mēģināt runāt - tās būs beigas. Viņš neizturēs un pasūtīj jūs abus labi tālu, lai gan iespējams vēl mīl...
22.09.2013 19:32 |

10 gadi
Reitings 3710
+1 Krista un Neons.

Var jau būt, ka jums šovakar izdosies izrunāties un nonākt pie kāda secinājuma mierīgā ceļā (ja izlemsi runāt), bet nez kāpēc man šķiet, ka tas ar neko labu nebeigsies. Protams, attiecībās ir divi (un cik nu te lasīts nekāds eņģelis viņš ar nav bijis (tāpat kā tu!!)), bet viņa vietā es tevi šovakar, maigi sakot, pasūtītu.
22.09.2013 19:37 |

Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
Viņai ir jāizrunājas šovakar, jo ko līdz runāt pēc nedēļas/divām un vilkt to visu garumā! ?
22.09.2013 19:39 |

Reitings 972
Nepalaidu visu es pašplūsmā, nevajag pārspīlēt.

Mums ir bijusi 1x šāda veida saruna, tad arī izrunājamies, bet es zināju un jutu, ka mīl mani, un uzvedās viņš pavisam savdāk, man pat domas nebija par to, ka viņam ir cita. Savukārt tagad ir PAVISAM savādak. Toreiz arī abi izteicām, kas neapmierina mums. To kas mani neapmierina, viņš nav ne izpildījis, ne taisās to darīt.

Un tikko viņam uzzvanīja draugs, lai palīdz tikt galā ar auto (biezi palīdz viens otram, jo remontē pasi masinas), tad nu sis nemaz nepajautāja vai man nekas nebūs pret, vienkārši pateica, ka izbrauks un uzreiz tik runīgs un priecīgs :) kad iesmaržojās, pajautāju vai priekš drauga smaržojas smejoties jautāju, atbildēja, nē man vienkārši ļoti patīk šitās smaržas, nē nu es zinu, ka patīk, bet nu nejau tagad lai palīdzētu sačinīt mašīna ir jāiesmaržojas :) es neko neteicu, palaidu. Apķēru ap vidukli ar vienu roku un pieglaudos, neatbildēja ar to pašu... nu neesmu es gatava pazemoties, neesmu...

Pēc pāris stundām būs noteikti mājās, bet nu besī man tas viss.
22.09.2013 19:42 |

Reitings 11996
Daina, viņa nepārtaukti mēģina runāt. Katru dienu! Runā un runā un runā... Un mēģina izdibināt, kas tam cilvēkam prātā. Nu gluži kā nopratināšana! Ja vismaz kādu brīdi paklusēs, vīrietis pārstās ar nepatiku atgriezties mājās, jo jau sapratīs, ka beidzot viņu būs likuši mierā. Un tad, kad viņš nomierināsies, tikai tad varēs saņemt no viņa adekvātas atbildes uz visiem jautājumiem.
22.09.2013 19:43 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Tiešām! Ko mainīs 2nedēļas? Ā-pareizi-viņai jāklusē un jābūt mīļai pret viņu! Un kad tas kretīns būs mīļš un saprotošs-baseinā ar pusplikām beibēm? Kādā sakarā 2 nedēļas? Kas tajā termiņā tik maģisks? Un ko pa šīm 2nedēļām darīt? Izlikties nepamanām vienam otru? Spēlēt paslēpes?
22.09.2013 19:43 |

Reitings 972
Es arī nesaprotu kāda jēga tām 2/3 nedēļām? Viņš domās visu laiku ir prom, ar saviem puišiem, viņš ir atsācis tādu dzīvi kāda bija pirms manis un tur nu es nevaru neko izlabot ar mīļumu un glāstiem.
22.09.2013 19:44 |

Reitings 972
Neons, nerunāju es nepārtraukti. Es ceturdien izteicu mazliet savu viedokli un viss.
22.09.2013 19:45 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Neon- izlasi diskusiju! Čalis divas diennaktis nebija mājās. Viņa taču ar viñu tad nerunāja.
22.09.2013 19:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits