gooby pls
Man nav smaržas, kreklus arī nepērku pa 15ls, nepīpēju, nedzeru, ārpus mājas neēdu, auto nav, telefons pa 9ls, uz trenažieriem neeju, uz klubiem/ballēm arī neeju. Varu diezgan labi ietaupīt. Kā jums?
18.08.2013 17:38 | saite
auto nav
No 3000ls ienākumiem es atlieku 2500-2700. Domāju nākamgad man būs jau 5000-7000ls mēnesī ienākumi. Telefons tāpat būs pa 9ls.
No 3000ls ienākumiem es atlieku 2500-2700. Domāju nākamgad man būs jau 5000-7000ls mēnesī ienākumi.
Pelnu 3000 mēnesī, auto nav, teleons pa 9Ls, nekad nekur nezvanu, jo pārāk dārgi, dzīvoju zem tilta ar Janku un kaķi vārdā Pastala. Tiekos tikai ar tik pat pelnošām sievietēm kā es, internetu striļīju no skolniekiem - garāmgājējiem, nah pašam maksāt? Uz ēdiena arī var ieekonomēt, Pastala šad tad gaļu noķer, karoč, biezais esmu!
Pelnu 3000 mēnesī, auto nav, teleons pa 9Ls, nekad nekur nezvanu, jo pārāk dārgi, dzīvoju zem tilta ar Janku un kaķi vārdā Pastala. Tiekos tikai ar tik pat pelnošām sievietēm kā es, internetu striļīju no skolniekiem - garāmgājējiem, nah pašam maksāt? Uz ēdiena arī var ieekonomēt, Pastala šad tad gaļu noķer, karoč, biezais esmu!