Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tik ļoti jau izbesījis

Reitings 273
Reģ: 24.08.2013
Sveikas..Centīšos sīkumos...

Tātad..Man ir viena ļoti laba draudzene jau daudzus gadus,vnm saprataamies labi,nebija stridi,bija par ko runat utt...bet tagat tas taču ir kautkads murgs..Vina bija kopā ar puisi,un tagat tas pamuļkis visulaik sūta viņas di**jo ari nevar izturet tizlos gājienus un ieperināšanos ar visām lupatam viņa mājas..bet tas kas man besī ir,ka viņa savas bēdas brauc gremdēt pie manis,tad reāli man 12 h no vietas ir jaklausas Oskars tā un šitā un viņš to un to,kkur ejam,ak dievs te nedrikstam te Oskara draugs redz,bļaaviens reku oskara tante un tad sanak ka nekur iet nedrikst,bet tie cilveki viņas pat neatpazist vai vnk ignorēē...Un arī ir uznacis ka vislaik patīk drausmigi telot,izloka balsi,paceļ degunu gaisā,saka ka ir skaistaka utt..Ejam pa ielu,brauc mašina uzpipina,uzreiz-oj es jau zinu ka es tev patiku jaunajas biksees,bet vispar jau mes tur abas ejam ...Klubā man piesejas čalis,lai ņemu viņa glazi,dāvinot,atraidiju,un viņa pasak labi ka es uzreiz aizgriezos un vinš sāka runat ar tevi..Tas vārds Oskars man visos ļaunajos murgos jau ir,un neparko man riebjas tas cilveks,lai gan patiesiba viņu ļoti saprotu..Runajau ar vienas meitenes un viņa jau draudzeni pasutijusi di**ka nav spejusi izturet to visu,es daudzas reizes viņai teicu,bet viņai tikai pakrata matus un saka eu,nu beidz,atslābsti utt...Bieži izliekos ka nesmu mājas,nav kredita lai atbildetu un taa..Ko darīt?Kā cilvēkeam palidzet nolidot no mākoņiem un atkal klūt par normalu cilveku,negribas pazaudet draudzeni gan man gan viņai citas tik tuvas nav.
21.09.2013 10:10 |

Reitings 273
....
21.09.2013 10:23 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Man liekas,ka palīdzēt nevar,pašai sanāks sasisties un tad sapratīs.
21.09.2013 11:45 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
Nu cuuka tas Oskars :D
Dod vinjai vnk laiku, gan atveersies acis, izskjirsies un buus draudzene atpakal.
21.09.2013 11:52 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Oskars nez vai pie vainas, man liekas, ka pati par sevi sagājusi sviestā. Es tādu personu neciestu, nokaitināja jau lasot vien :D
Ko tur darīt gan nezinu, izklausās bezcerīgi.
21.09.2013 12:05 |

Reitings 273
Oskars nemaz nav cūka,sakuma viss bija norali,jauns puisis,skaidri pateica,ka negrib lai viņa ar visam mantam aizskrien pie viņa un katru dienu tur tup,jo viņam pazudis dzirkstelite un intrese,bet viņa to nesaprot ..vienreiz pameta del to,otreiz...kr4 vaļā netiek un vardus nesaprot...

Laikam Ledus_Tejai taisniba,jo viņa tomēr domā ka ir Viss un visu drīkst..
21.09.2013 16:13 |

Reitings 265
Reģ: 26.06.2013
Sveikas..Centīšos sīkumos...

Tātad..Man ir viena ļoti laba draudzene jau daudzus gadus,vnm saprataamies labi,nebija stridi,bija par ko runat utt...bet tagat tas taču ir kautkads murgs..Vina bija kopā ar puisi,un tagat tas pamuļkis visulaik sūta viņas di**jo ari nevar izturet tizlos gājienus un ieperināšanos ar visām lupatam viņa mājas..bet tas kas man besī ir,ka viņa savas bēdas brauc gremdēt pie manis,tad reāli man 12 h no vietas ir jaklausas Oskars tā un šitā un viņš to un to,kkur ejam,ak dievs te nedrikstam te Oskara draugs redz,bļaaviens reku oskara tante un tad sanak ka nekur iet nedrikst,bet tie cilveki viņas pat neatpazist vai vnk ignorēē...Un arī ir uznacis ka vislaik patīk drausmigi telot,izloka balsi,paceļ degunu gaisā,saka ka ir skaistaka utt..Ejam pa ielu,brauc mašina uzpipina,uzreiz-oj es jau zinu ka es tev patiku jaunajas biksees,bet vispar jau mes tur abas ejam ...Klubā man piesejas čalis,lai ņemu viņa glazi,dāvinot,atraidiju,un viņa pasak labi ka es uzreiz aizgriezos un vinš sāka runat ar tevi..Tas vārds Oskars man visos ļaunajos murgos jau ir,un neparko man riebjas tas cilveks,lai gan patiesiba viņu ļoti saprotu..Runajau ar vienas meitenes un viņa jau draudzeni pasutijusi di**ka nav spejusi izturet to visu,es daudzas reizes viņai teicu,bet viņai tikai pakrata matus un saka eu,nu beidz,atslābsti utt...Bieži izliekos ka nesmu mājas,nav kredita lai atbildetu un taa..Ko darīt?Kā cilvēkeam palidzet nolidot no mākoņiem un atkal klūt par normalu cilveku,negribas pazaudet draudzeni gan man gan viņai citas tik tuvas nav.

Tā dirš, kā sienas jāmazgā!
21.09.2013 16:16 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Lasot nepamet doma, ka Veronika ir tas Oskars...
21.09.2013 16:21 |

Reitings 495
Reģ: 12.07.2009
Nu te izklausās, ka problēma ir viņas augstprātībā vai tieši otrādi, kompleksos. Atceros, ka man bija kādu laiku arī līdzīga draudzene. Visur bija - es un tikai es, ... ak, es tak viņam patīku, ...redzēji kā viņš uz mani skatījās..utt. Vienmēr viņa visur sevi cēla augstāk par visiem. Mums gan radās lielas domstarpības un tā arī aizgājām katra savu ceļu, draudzību vairs neatjaunojot, bet nu man viņa bija kā vienkārša draudzene, tāpēc par to ļoti nebēdājos, kaut arī bija kopā jautri brīži pavadīti.

Ko tev varu ieteikt, skaidri un gaiši pasaki viņai visu ko par šo situāciju domā, pasaki, ka no malas viņa izskatās muļķīgi tā darot un vari cerēt, ka beidzot nolaidīsies uz zemi, kgan šādiem cilvēkiem bieži vien vajag sitiens un tad tikai kaut kas mainās viņu galvās.
21.09.2013 16:27 |

Reitings 273
Štanks-Nedirsi tur kur nevajag!
CTN-nu kāds vel sakars ka viņš???Ja šo rakstitu čalis tad jautajums jau butu ka tikt vaļa no meitenes,nevis gadijumi kad 2 meitenes iet divata,un viena iet pie otras uz majam lai par kko sudzeties...

Odrija-Jā šobrīd tiešam izskatas,ka šis būs gadījums kāā tev,jo saprasties aizvien grūtāk un neciešamak..
21.09.2013 18:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!