Sveikas..Centīšos sīkumos...
Tātad..Man ir viena ļoti laba draudzene jau daudzus gadus,vnm saprataamies labi,nebija stridi,bija par ko runat utt...bet tagat tas taču ir kautkads murgs..Vina bija kopā ar puisi,un tagat tas pamuļkis visulaik sūta viņas di**jo ari nevar izturet tizlos gājienus un ieperināšanos ar visām lupatam viņa mājas..bet tas kas man besī ir,ka viņa savas bēdas brauc gremdēt pie manis,tad reāli man 12 h no vietas ir jaklausas Oskars tā un šitā un viņš to un to,kkur ejam,ak dievs te nedrikstam te Oskara draugs redz,bļaaviens reku oskara tante un tad sanak ka nekur iet nedrikst,bet tie cilveki viņas pat neatpazist vai vnk ignorēē...Un arī ir uznacis ka vislaik patīk drausmigi telot,izloka balsi,paceļ degunu gaisā,saka ka ir skaistaka utt..Ejam pa ielu,brauc mašina uzpipina,uzreiz-oj es jau zinu ka es tev patiku jaunajas biksees,bet vispar jau mes tur abas ejam ...Klubā man piesejas čalis,lai ņemu viņa glazi,dāvinot,atraidiju,un viņa pasak labi ka es uzreiz aizgriezos un vinš sāka runat ar tevi..Tas vārds Oskars man visos ļaunajos murgos jau ir,un neparko man riebjas tas cilveks,lai gan patiesiba viņu ļoti saprotu..Runajau ar vienas meitenes un viņa jau draudzeni pasutijusi di**ka nav spejusi izturet to visu,es daudzas reizes viņai teicu,bet viņai tikai pakrata matus un saka eu,nu beidz,atslābsti utt...Bieži izliekos ka nesmu mājas,nav kredita lai atbildetu un taa..Ko darīt?Kā cilvēkeam palidzet nolidot no mākoņiem un atkal klūt par normalu cilveku,negribas pazaudet draudzeni gan man gan viņai citas tik tuvas nav.