Ja juus iekristu akaa uz 15 dienaam?

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/130135/kina-sieviete-15-dienas-pavada-iesprostota-aka
Es laikam vairs nebuutu pie pilna sapraata un man buutu jaapavada ilgs laiks psihiatriskajaa slimniicaa. Vispaar domaaju, kaadu traumu psihei shaadi gadiijumi nodara? Kas juuspraat, juusu galvaas dariitos, ja juus nokljuutu shaadaa situaacijaa bez nojeegas vai kaads juus atradiis un kad.
21.09.2013 02:44 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Konkrētajā situācijā tiešām darītu kā autumn rakstīja.
Vai vienalga kā meklētu citus veidus, kā dabūt 'paaugstinājumu' un izrāpties ārā. 4m nav tik daudz... Tomēr, ja tā aka būtu ļoti, ļoti dziļa, tad, ņemot vērā, ka man ir klaustrofobija, es noteikti sajuktu prātā pirms to vispār aptvertu. Visticamāk - zaudētu samaņu no panikas.
22.09.2013 00:34 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Tievētājām laba recepte izrādās ir iekrist akā- bez sporta labi nomest svaru sanāca :D
Bet par tēmu - pilnīgs čau būtu!
22.09.2013 00:34 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Atcerētos visas Ultimate Survivor sērijas, lai saprastu, kā izdzīvot šādos apstākļos ;)
Protams, censtos tikt ārā. Bet, kad piekustu, skaitītu mantras, meditētu, taisītu pranajamas un ģenerētu enerģiju.
Vispār es pat gribētu uz pāris dienām nokļūt izolētībā, tā būtu laba garīgā prakse.
22.09.2013 00:47 |

Reitings 305
Reģ: 18.07.2013
Bet, kad piekustu, skaitītu mantras, meditētu, taisītu pranajamas un ģenerētu enerģiju.

Cilvēk, mīļais! Kas Tev galvā notiek??? Esi Šivas izskalotā?
22.09.2013 00:53 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Sākumā noteikti būtu panika, ārdīšanās un kliegšana. Pēc tam centieni tikt ārā. Un ja nekas nesanāktu, tad noteikti iestātos kaut kāda apātija.
Nesen noskatījos filmu "The Hidden Face" (oriģinālajā nosaukumā "La Cara Oculta"), kur sieviete pati sevi iesprostoja savas mājas slepenajā istabā. Rezultātā viņa varēja redzēt un dzirdēt visu, kas notiek citās telpās, bet viņu no ārpuses neviens neredzēja un nedzirdēja. Skatījos un tā aizdomājos par to, ka pat nestādos priekšā kā rīkotos ja būtu tādā situācijā.
Filmu iesaku noskatīties. Katram sava gaume, taču man ļoti patika. Labs psiholoģiskais trilleris.
22.09.2013 01:37 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es vieniigais nobriiniijos par laaciites ierakstu-vientuliibaa es arii gribeetu padziivot ,bet akas dibenaa laikam tas nebuutu iistais variants!
Es iedomaajos tiesi so variantu,ko te raadija bildee-nu muskuli buutu vajadziigi,bet saakumaa tas buutu varbuut vieniigais variants,peec vairaaku dienu neeesanas jau nu noteikti garaam...!
Es padomaaju arii par Chanely ieteikto mediteesanu-godiigi sakot tas noteikti straadaatu labaak par blausanu un histeerijaam!
22.09.2013 03:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits