Jā! Kaut kāda random meitene no viņa telefona man zvanīja un teica,ka ir viā meitene un esot no viņa stāvoklī. Ar šo puisi iepazinos nesen,un kad mēs tikāmies un kad biju pie viņa nekas man nelika manīt par to,ka ir vēl kāda. Tad kad tā meitene ar mani runāja pa telefonu tas viss no viņu puses izklausījās tik samāksloti,ka man negribējas ticēt pilnīgi nekam,ko viņa saka! Bet kad pats puisis ar mani runāja un kad jautāju kas notiek?! Viņš teica,man ir viņa,un mums būs bērns,lai gan tas viss ir tukši meli jo to meiteni pēc tam satiekot izrādās,ka abi man melojuši.. Bet kāpēc?! Es pat biju tāda,kas neko viņam nerakstīja un viņam pat nācās man jautāt kur esmu pazudusi?! Es saprastu,ja es dienā viņam rakstītu entās sms un zvanītos,tad varētu izspēlēt šādu joku ja puisis pats nemācētu mani pamest,jau attiecību sākumā,bet nē,nekā tāda nebija. Un pēc tam no viņa atnāca sms,piedod es gribu būt ar tevi kopā! Protams,ka es patriecu viņu nafig lai gan iekšēji vēl bija simpātijas pret viņu.. un tagad vēl ir..