Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Stulba situācija...

 
Reitings 293
Reģ: 19.02.2013
Labvakar, meitenes !
Ilgi neko neesmu rakstījusi, tad nu iedomājos, ka ir pienākusi reize lai atkal pakratītu sirsniņu par tēmu - Attiecības.
Noskaņai - http://www.youtube.com/watch?v=6CvuyaKmLnw

Lai nu kā, pirms kāda laiciņa pajuka attiecības ar manu ideālu, pēc pusotra gada. To visu laiku tiešām bija jauki mirkļi, bet tā nu sanāca...Attālums un viss pārejais.
Protams, sāpīgi, negulētas nakts, bet viņš uzskatīja to par pareizu, lai nemocītu vienam otru vēl ilgāk. Noteica, ka ja būs lemts, tad varbūt ceļi atkal savedīs mūs kopā. Es tomēr šīm cerībām nepakļāvos un centos šo cilvēku izmest no sava prāta un sirds ar aizņemtību darbā, satiekoties ar draudzenēm, īsāk sakot, labi pavadot laiku ar kādu nevis vienai sežot mājās un puņķoties spilvenā.
Pagāja laiks un iepazinos ar kādu puisi. Tiešām jauks un sirsnīgs, esot ar viņu vienkarši nav mirklis kad nebūtu par ko runāties..Mums ir daudz vienādu rakstura īpašību, līdz ar to viegli saprasties. BET es nejūtu pret šo cilvēku nekādas simpātijas, vienkārši kā labs draugs...Tomēr no viņa puses simpātijas es jūtu, bet es nespēju viņam tā vienkārši pateikt - klau, vecīt, nekas nesanāks. Es jūtu, ka viņš cenšas kļūt man tuvaks, bet es stumju viņu prom. Man daži teikuši, ka varbūt ir jādod iespēja, jo kas bijis - nu jau ir pagātnē.
Un atkal prātā ir atgriezies bijušais, es nespēju aizmirst viņu, nespēju aizmirst visu, kas bija starp mums..Nesen sanāca parunāties...Un manā dzimšanas dienā viņs atsūtija apsveikuma vēstuli. Kādu vakaru es neizturēju un uz viņa e-mailu aizsūtiju garu vēstuli..Varētu to nosaukt par mīlestības vēstuli. Man viņa pietrūkst, ilgojos, ir grūti aiziet gulēt, gribās viņam uzrakstīt, uzvanīt. Varbūt ir vērts mēģināt iekarot viņa sirsniņu vēlreiz?
Varbūt kādai ir gadījusies līdzīga situācija? Labprāt uzklausīšu ikvienas viedokli :)
20.09.2013 22:07 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Un ko viņš atbildēja uz epasta vēstuli?
Bet, ja man būtu tāda situācija, es neko nemēģinātu atjaunot, ja reiz viņš izvēlējās, ka katram jāiet savs ceļš - tad man tur vairs nav ko iekarot ;)
20.09.2013 22:14 |
 
Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Tas, ka viņš tev uzrakstīja apsveikumu, liecina par to, ka viņš gribēja tevi apsveikt. Un tas liecina tikai par to.
Tā kā viņš nav citādi rakstījis, ka trūksti viņam vai kaut ko uz to pusi, tad tur nav ko iekarot.
Otru puisi gan labāk atstāj mierā vai pasaki, ka esi ļoti sāpināta un šobrīd attiecības nevēlies, jo viņš nav vainīgs un nevajag puisi izmantot. Galu galā nebūsi laimīga ne tu, ne viņš.
20.09.2013 22:32 |
 
Reitings 350
Reģ: 05.07.2011
kaut kas līdzīgs ir gadījies, bet paldies dievam, pēkšņi prāts atgriezās vietā. :D manā skatījumā tāpat kā choccoloo, ja viņš ir izdomājis vienreiz, ka viss, tad arī viss. un, manuprāt, nu nevar veidot jaunas attiecības, ja ir vēl jūtas pret bijušo.
20.09.2013 22:46 |
 
Reitings 91
Reģ: 09.07.2013
man nekad nav paticis uzrakt augsa pagatni, un neiesaku to darit. jaskatas nakotne, uz prieksu tikai uz preiksu.
20.09.2013 22:54 |
 
Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
Es ieteiktu "neiekarot bijušā sirdi". Apsveikums ir apsveikums, nekas vairāk, vismaz tā jādomā. Viņš izbeidza attiecības, nevis Tu, tāpēc tagad ir viņa kārta Tevi iekarot. Par to tagadējo puisi/draugu... Ne vienmēr cilvēki iemīl viens otru uzreiz. Ok, ir labi, ja ir kaisle, tauriņi vēderā u.t.t., bet ja vēlies nopietnas attiecības, ar to nepietiek. Nezinu, cik Tev gadi, bet man apm. 19-20 gadu vecumā svarīgi bija, lai čalis ir smuks, foršs u.t.t. un pēc tam tikai sekoja tas viss (lai līdzīgi raksturi, interesanti u.t.t.). Tag, 24 gados, man svarīgi ir lai puisis ir interesants, sakarīgs, ciena, ir mērķi dzīvē, atbildība, uzticība u.t.t. (tāds, kā Tu aprakstīji to tagadējo). Izskats var mainīties un tas nav šķērslis :) Galvenais, lai labi jūties ar cilvēku. Tāpēc labāk nedari neko, ja būs lemts būt kopā ar bijušo, tad būsi... Nav vērts tagad pārdzīvot un domāt domas, kas varbūt nekad nepiepildīsies :)
20.09.2013 22:56 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits