Sveiki. Vai jums sanāk dienā izdzert normu 2 l ūdens? Un vai tie 2 l ir uz jebkuru svaru? Kāpēc tik svarīgi izdzert šo ūdens daudzumu?
Es pa dienu ar mokām izdzeru 1,5 l, 0,5 nepietiek spēka:)!
Nav ne jausmas, es udeni maz dzeru, man negarso. Ja noperku gazetu tad izdzeru to litru, pusotru diena, bet ta, kadas 2, 3 maza izmera glazes dienas laika un viss. Bet tejas ar dzeru.
kad slāpst, gribas padzerties, tad dzeru. parastu ūdeni daudz nevaru iedzert. man viņš vnk negaršo, bet daudz dzeru tējas u.mtl. vasarā noteikti vairāk ūdens tiek dzerts tāpat, bet ziemā vairrāk tējas. dažreiz pat ir tā, ka tīru ūdeni vsp nedzeru, bet cenšos atcerēties to darīt. nu ap 2l šķidruma dienā sanāk.
Nedzeru. Ir dienas,kad vispār ūdeni vispār nepadzeros. Neslāpst,organisms neprasa. Slikti, bet neko... Esmu mēginājusi caur "jādzer,vajag!!! " , bet dienas trīs noturos un tad jau atkal pa vecam... Piemēram,vakar vispār ne mutīti ūdens nepadzēros.
kafija neskaitās pie tā šķidruma, kas jāuzņem. Jāuzņem tīrs, negāzēts ūdens, arī kādas dabīgās tējas (ar nosacījumu, ka bez cukura)
mājās sēžot izderu kādu 1 l, kad studēju, tad dienā izdēru vismaz 3l (1,5 vai 2l lekcijās un mājās vēl kaut ko)