Man jūs esat iepatikušās un pēc ilgiem laikiem pat gribās uzsākt diskusiju par kādu man tuvu tematu... Jo tāds interesants stāsts vispār. Protams, ir nelielas bailes saņemt tādus neforšus viedokļus, bet ko padarīsi...
Centīšos īsi.
Pirms vairākiem gadiem, vēl ļoti jauna būdama ielaidos flirtā ar lielisku vīrieti. 4 vai 6 gadus vecāku (nepateikšu precīzi, jo tas bija pāris gadus atpakaļ). Nekas daudz nenotika, sarakstes, garas sarunas, sākumā tikāmies kā ģimenes draugi, jo atradāmies ārzemēs un tā kā es tikai ciemojos tur, tad kamēr mans tētis bija komandējumos, laiku pavadīju pie viņa... Varējām sarunāties vairākas stundas, un bija patīkami kopā pavadīt laiku... un tad no draugiem tas pārvērtās kaut kamā vairāk... flirts, skūpsti, bet seksa nebija. Tā pāris dienas, līdz man bija jālido uz lv, viņš vēlējās, lai palieku, bet izlēmu atgriezties Latvijā (brīžiem šo lēmumu ļoti nožēloju). Pēc laika sapratām, ka pāris tūkstoši km nav pats foršākais attālums un viņu biedēja vecuma starpība... tad uzradās cita meitene, kas līdz pēdējam izšķīra jebkādas mūsu attiecības (ar nepatīkamu melu palīdzību gan). Tagad pagājis ilgs laiks... vasaras sākumā devos atkal ciemoties pie tēta, un tad protams uzzināju, ka laiku jau viņi nav kopā un vispār, attiecības viņa veidojusi naudas dēļ, iedzinusi parādos un aizgājusi pie bagātāka... nolēmu meiģināt sazināties... no viņa mammas uzzināju skype un sākām saraksti... piedāvāja satikties, bet nebija iespējas aizbraukt. Tagad abi esam lv. sarakstes ir tādas... uzrakstam viens otram, vai es, vai viņš... bet jūtams, ka viņš ir mainījies... pilnīgi jūtama tāda kā neuzticēšanās... jūtams, ka tas varētu būt no iepriekšējām attiecībām, lai gan laiks jau ir pagājis. Tomēr, nevienu brīdi nav licis saprast, ka kontaktēšanās viņam ir nepatīkama vai kā tamlīdzīgi.
Pēc tik ilga laika un vairākām attiecībām es atceros par šo vīrieti ar tādu siltumu un patīkamām izjūtām, ka es gribētu, lai viņš dot vēl vienu iespēju kaut ko meiģināt... kaut satikties, nezinu. Un šobrīd man ir bail būt pārāk uzmācīgai, vai atkal palaist garām iespēju un es nezinu kā rīkoties taktiskāk...