Morgan, es vismaz rakstot tajā diskusijā vēlējos pateikt meitenei, ka viss ar viņu ir kārtībā, nevis norādīt, ka attiecības zem 19 gadiem ir norakstāmas.
Nē, ar to es biju domājusi pāra dzīvošanu uz vecāku rēķina - vismaz es esmu dzirdējusi neskaitāmus stāstiņus par to, ka bērni atved dzīvošanai savas otrās pusītes savu vecāku mājās vai viena puse tik bieži ciemojas pie otras, ka bez maz vai jau ir piespiedus kārtā pieņemti otrā ģimenē. Un tad jau nav svarīgi - ar vai bez seksa (kaut, ja tā dzīvojas kopā, skaidrs, ka tas sekss ir).
Pret tīņu seksu esmu tāpēc, ka man tas liekas amorāli, tas nav saistīts tikai ar naudu (kaut sava saistība arī ir), bet droši vien kaut kādām vērtībām, ko man ieaudzināja. Es labi apzinos, ka daudziem citiem tādu vērtību nepastāv, tāpēc par to strīdēties nemaz arī nevēlos.
Principā, manuprāt, nav jāspēlē pieaugušo spēlītes, kamēr neesi pietiekami pieaudzis (un nauda tur tikai viens no faktoriem). Tev var būt attiecības 13 gados, bet tad lai tās ir tavam vecumam atbilstošas - rociņās sadošanās, pastaigas utt., nevis kopīga gulta un kopīgas brokastis vienas puses vecāku mājās.