Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ko jūs domājat par šādām?

Reitings 87
Reģ: 11.09.2013
meitenes, nu stipri apaļas, izskatās,ka viņām 80 kg noteikti, bet tur tusējās, kaut kāds tusiņš, visas priecīgas... bet vai tiešām priecīgas, jo tāds svars tomēr apdraud veselību, vai tādām maz var būt draugi,vīri, bērni ari bieži vien liekā svara dēļ nav... kā jūs skatāties uz šo? ja tievās modeles iet uz to,ka pasaulē,lai valda tievums, tad šeit apalītes popularizē to,ka arī resns varbūt priecīgs, bet gan viens gan otrs bīstami veselībai.
Kā jūs skatāties uz šo?

http://2.bp.blogspot.com/-Gi7xqfHubVk/UjoxCgRT1sI/AAAAAAAAPhI/9I044CU1TdY/s1600/DSC_0872.JPG
cerams,ka rāda bildi
19.09.2013 17:48 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Es jūs apbrīboju, un vispār ka var uztaisīt diskusiju ar tik glupu tēmu.
Tas cilvēksnav invalīds, tāds pats kā tu (bet vismaz varbūt ar smadzenēm).
Kapēc, lai viņas nevarētu priecāties, veidot ģimeni un nodarboties ar ko grib? Kas viņām to liedz?

Ja viņas labi jūtas, tad lai tā būtu. Ko tev par to spriest?

Man liekas ka te tikai kkādi ērzeļi sež pie pc un kritizē cik visi apkārt briesmīgi un kāda es forsha uz 170 ar 55 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20.09.2013 13:41 |

10 gadi
Reitings 2563
Un vispār izbrauc no savas Valkas un ieraugi pasauli, paskaties , ka cilvēki ir dažādi!
20.09.2013 13:45 |

Reitings 377
Tu esi tizla vai izliecies?
Manai mammai arī ir pāri 100kg un viņai ir trīs bērni. Kas tās par stulbībām? Zinu ne vienu vien apaļīgu sievieti - strādāju lielā (es pat teiktu ļoti lielā) sieviešu kolektīvā, kur vairākas sievietes ir virs 100kg un visām ir bērni un vīri un sabiedriskā dzīve.
Un Tu ej kaut kur pieaudz, besī šitādi cilvēki!
20.09.2013 13:59 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Es visus komentārus nelasīju,bet izteikšos par to,ko te raksta Jolanta no it kā Valkas.
Lieta tāda,ka es esmu ļoti daudz uzturējusies slimnīcās un daudz runājusi tieši ar apaļām sievietēm.Vienreiz diskusijā teicu,ka satiku divas apaļīgas sievietes.Nezinu cik kg,mani tas neinteresēja,interesēja viņu dzīves stāsts.Abām problēmas ar vairogdziedzeri,uzturs ir strikts,dzīves režīms ir strikts,bet svars nekrītas.Ar vairogdziedzeri problēmas ir ļoti daudzām sievietēm,nerunājot par hormonālajām.Vairogdziedzeris ir ļoti mānīga lieta,ir cilvēki,kuri paliek ļoti tievi,ir kas paliek apaļīgi,bet ir tādi kuriem svars gada laikā mainās par +20kg un tur neko nevar mainīt.Ne diētas,nekas neko nemaina.Tātad abas sievietes man pašas teica,ka zaudētājas ir tās,kuras ļoti ņem vērā sabiedrības uzskatus.Cilvēki,kas zaudē svaru,arī ļoti cenšas un kā tu zini,ka sieviete,kura,tavuprāt,ir resna,nav tas cilvēks,kurš ir ceļā uz svara zaudēšanu.Kā tu zini,ka viņa neko nedara?Tas nenotiek vienā dienā un tas ir kaitinoši,ka cilvēki bļauj un rej,ka "viņa neko nedara",tu viņai dien dienā sēdi blakus un skaties?Nerunāju par maķīšiem un visu pārējo,bet vispārīgi par cilvēku,kuru tu redzi uz ielas.Kā tu vari zināt?Varbūt tas cilvēks ir tas,kurš raud un cīnās ar savu svaru,bet tā vietā tu nosauc viņu par resnu,jo redz,viņa nav tieva šajā brīdī un momentā.Vēl pie tam,katrs cilvēks dzīvo pats sev,un ja viņa gribēs ēst čipsus vai dzert kolu,nu lai dzer.Ko tev tas maina?Katram ir vēlme dzīvot kā viņš vēlās.Ļoti muļķīgi tu domā,ka tās kuras ir apaļīgas ir vientuļas uz mūžu.Ja cilvēks sevi prot pasniegt un parādīt to,ka nav reāls idiots un ir labs cilvēks,tad kā jau te teica,vienalga vai tas cilvēks slimo,neslimo,ir apaļīgs,ir tievs,ir invalīds vai kas cits...Ja cilvēks sevi kopj un parāda sevi un man ir labs iespaids par viņu,tad tici man,man ir vienalga vai tie ir 50kg vai 130kg.Kāpēc visi dzīvo tādos stereotipos?Katrs ir indivīds.Es tieši nesaprotu to 90x60x90 kultu.Es zinu dažas apaļīgas sievietes,kuras ir veselīgas,pat ja svars nekrītas.Kas tur slikts?Es varētu uzskaitīt daudz un citus faktorus,kādēļ ir grūti zaudēt svaru.Pat ja cilvēks vienkārši daudz ēd,nu lai ēd...Ko tu uztraucies?Vot man labāk patīk,ja cilvēks ir priecīgs par to,kāds ir,nevis čīkst dienu un nakti,cik dzīve ir slikta un viņu neviens nemīl.Es cienu labus cilvēkus neatkarīgi no profesijas,rases,dzīvesvietas un SVARA!!!
20.09.2013 14:24 |

Reitings 8272
vakar bārā redzēju divas resnītes nu tā dejoja,ka man bija kauns viņu vietā un 2 vīrieši vienas resnītes dēļ arī sakāvās -bet nu neko ,visiem vajag izkustēties

lūk, šo autorei laikam vajadzēs pie sienas rāmītī ielikt, ka resniem cilvēkiem arī ir tāda pati dzīve kā citiem. citiem pat labāka nekā te lielai daļai.
20.09.2013 14:30 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Jaa, lasu un brinos. Man ir zinamas paris apaligas meitenes, ziniet, cilveki ar baigi forso raksturu. Ka angliski saka - bubbly personality (person is eternally joyous and sees only the good in everyone and every situation.
Always smiling, she/he would never bad mouth anyone - I think it's an ingrained personality trait.
Honestly, she/he could find good in Satan
!)
21.09.2013 08:28 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
es reizēm brīnos kā tās tieši sakot resnās sievietes vispār spēj pasmaidīt, jo man dažreiz jau no saviem liekajiem 4 kg nāk raudiens
..slimi
21.09.2013 08:35 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Kāpēc jāapsmej cilvēki ar apvaļām formām? Vispār korpulentie cilvēki ir patīkami un jauki. Nevērtējat cilvēku tikai pēc tievuma.
piekrītu. Diezgan stulba diskusija.
Varbūt autorei pašai ir šadas formas? :)
21.09.2013 08:41 |

10 gadi
Reitings 704
Reģ: 31.03.2012
haha, vienīgais iemesls kuru varu iedomāties, kāpēc tev ir tāds stress ir tas, ka pati esi bijusi resna, notievēji, bet pašapziņu ar to neieguvi, līdzarko esi iedomājusies, ka nosodot un aprejot citus resnus cilvēkus kļūsti kaut kādā veidā pārāka..varbūt kļūdos, bet katrā ziņā šādi tu savu cenu noteikti ncel..
21.09.2013 11:11 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Nekad dzīvē neesmu saticis jauku un resnu sievieti. Visas ko esmu saticis ir dzīvē vīlušās, ļaunas, dusmīgas, atriebīgas utt. Daudzas ir arī ar pārāk augstu pašvērtējumu, lai gan drīzāk tas ir vnk uzspēlēts.
21.09.2013 11:23 |

Reitings 87
kāpēc ar šādu svaru nav bērni? Draudzenes radiniece, nezinu precīzi,cik augums,bet sver 120kg, ir draugs,grib tikt pie bērna,bet jau kuro gadu netiek. aiziet pie ārsta un pateica,ka svars ir par lielu. ja citām neizdodas tikt pie bērna, tad dod zāles, stimulē, bet ārsti pateikuši,ka ar šādu svaru neko nedos, jo ir kaitīgi ne vien pašai,bet arī bērnam. ha un gribat teikt,ka svars no kādām slimībām? ārsts nozīmēja atbalsta grupas, kur iet vairāki šādi resnīši, māca tur kā pareizi ēst un kustēties un pāris mēnešu laikā svars tik ripo nost un ripo. smiekli nāk-problēmas. :D :D tiklīdz cilvēks sāo veselīgi ēst,svars pats ripo nost,pirms tam bija aizbildinājumi,ka iedzimts tas viss... ka slimība... lielā'ēšana,tā jau slimība

es atšķirībā no viņām, skatos ko ēdu un sportoju,lai uzturētu savu augumu tāds kāds tas ir. ja ar galvu nedomātu, varbūt arī būtu kā viņas
21.09.2013 11:37 |

Reitings 87
kāpēc man nav apaļīgi draugi? apļīgi ir,bet ne tādi kas līdzīgi bildē, jo... gribu ar draudzenēm uz pludmali aizbraukt, bet šāda sieviete ar mani nekad kopā nebrauktu,čīkstētu,ka celulīts un peldkostīmu neuzvilktu. un tad bez maz man jāžēlo ar vārdiem - ko tu streso, tā jau nav tava vaina. pat volejbolu mēs pie jūras uzspēlēt nevarētu,ja līdz otram stāvam šāds ci;vēks kāpj ar aizelšanos. kādas gan kopīgas sportiskas izklaides var būt?
jā, vienīgais šādi draugi noder,kas man kaut ko garšīgu var uztaisīt un viņš var uzklausīt.
21.09.2013 11:40 |

Reitings 64
Reģ: 15.10.2011
Autore vnk parada savu aprobezotibu... Un lai Dievs dod, ka vnm busi skaista un tieva, jo dzive var izspelet ljaunus jokus!
21.09.2013 11:51 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Autore vnk parada savu aprobezotibu... Un lai Dievs dod, ka vnm busi skaista un tieva, jo dzive var izspelet ljaunus jokus!

Kāds nolaupīs, sasies un liks ēst?
21.09.2013 11:58 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
21.09.2013 12:15 |

Reitings 149
Reģ: 26.03.2013
Winterra - perfekti!
21.09.2013 12:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits