Es visus komentārus nelasīju,bet izteikšos par to,ko te raksta Jolanta no it kā Valkas.
Lieta tāda,ka es esmu ļoti daudz uzturējusies slimnīcās un daudz runājusi tieši ar apaļām sievietēm.Vienreiz diskusijā teicu,ka satiku divas apaļīgas sievietes.Nezinu cik kg,mani tas neinteresēja,interesēja viņu dzīves stāsts.Abām problēmas ar vairogdziedzeri,uzturs ir strikts,dzīves režīms ir strikts,bet svars nekrītas.Ar vairogdziedzeri problēmas ir ļoti daudzām sievietēm,nerunājot par hormonālajām.Vairogdziedzeris ir ļoti mānīga lieta,ir cilvēki,kuri paliek ļoti tievi,ir kas paliek apaļīgi,bet ir tādi kuriem svars gada laikā mainās par +20kg un tur neko nevar mainīt.Ne diētas,nekas neko nemaina.Tātad abas sievietes man pašas teica,ka zaudētājas ir tās,kuras ļoti ņem vērā sabiedrības uzskatus.Cilvēki,kas zaudē svaru,arī ļoti cenšas un kā tu zini,ka sieviete,kura,tavuprāt,ir resna,nav tas cilvēks,kurš ir ceļā uz svara zaudēšanu.Kā tu zini,ka viņa neko nedara?Tas nenotiek vienā dienā un tas ir kaitinoši,ka cilvēki bļauj un rej,ka "viņa neko nedara",tu viņai dien dienā sēdi blakus un skaties?Nerunāju par maķīšiem un visu pārējo,bet vispārīgi par cilvēku,kuru tu redzi uz ielas.Kā tu vari zināt?Varbūt tas cilvēks ir tas,kurš raud un cīnās ar savu svaru,bet tā vietā tu nosauc viņu par resnu,jo redz,viņa nav tieva šajā brīdī un momentā.Vēl pie tam,katrs cilvēks dzīvo pats sev,un ja viņa gribēs ēst čipsus vai dzert kolu,nu lai dzer.Ko tev tas maina?Katram ir vēlme dzīvot kā viņš vēlās.Ļoti muļķīgi tu domā,ka tās kuras ir apaļīgas ir vientuļas uz mūžu.Ja cilvēks sevi prot pasniegt un parādīt to,ka nav reāls idiots un ir labs cilvēks,tad kā jau te teica,vienalga vai tas cilvēks slimo,neslimo,ir apaļīgs,ir tievs,ir invalīds vai kas cits...Ja cilvēks sevi kopj un parāda sevi un man ir labs iespaids par viņu,tad tici man,man ir vienalga vai tie ir 50kg vai 130kg.Kāpēc visi dzīvo tādos stereotipos?Katrs ir indivīds.Es tieši nesaprotu to 90x60x90 kultu.Es zinu dažas apaļīgas sievietes,kuras ir veselīgas,pat ja svars nekrītas.Kas tur slikts?Es varētu uzskaitīt daudz un citus faktorus,kādēļ ir grūti zaudēt svaru.Pat ja cilvēks vienkārši daudz ēd,nu lai ēd...Ko tu uztraucies?Vot man labāk patīk,ja cilvēks ir priecīgs par to,kāds ir,nevis čīkst dienu un nakti,cik dzīve ir slikta un viņu neviens nemīl.Es cienu labus cilvēkus neatkarīgi no profesijas,rases,dzīvesvietas un SVARA!!!