Kā pieņemt ,ka neesmu skaistākā?

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Negribu šai diskusijai uzreiz likt negatīvu pieskaņu, nē. Drīzāk reālu!
Ir meitenes ,kuras ir skaistākās ,kuras uzreiz pamana, uz kurām nevar beigt skatīties. Un ir tādas ,kuras vienkārši ir . Lai kā censtos viņas nebūs tās ,kuras "spīdēs". Viņas būs vienkārši meitenes. Un tām otrajām (šeit jau runāju par sevi) bieži ir sāpīgi brīži. Jo

1)uzmanība vienmēr tiek kādai citai vispirms
2)ir skumji ,kad bijušā puiša draudzene liekas skaistāka un es jūtos kā zaudētāja, tikai tāpēc ,ka viņai ir mazāks deguntiņš vai smilšu pulksteņa ķermenis
3) vienkārši ir vairāk jācenšās lai kaut ko sasniegtu, nekā tām "superskaistulēm" ,kuras šad tad var panākt savu pamirkšņinot acis (gadās taču ,kad meitene ar savu skaistumu panāk ko grib)

Vienu zinu skaidri- es gribu sevi uzlabot un jādara viss iespējamais ,lai nākotnē būtu iespēja to darīt. Bet kā domāt pagaidām?
Bieži ir grūti samierināties ,ka mūžīgi palieku aizkadrā.
19.09.2013 16:10 |

Reitings 745
Es nezinu par kādu iekšējo skaistumu jūs runājat. Man liekas ,ka tie ir tukši vārdi realitātē.

Mana pieredze tā saka. Tie puiši ,kuriem esmu patikusi ir vienmēr runājuši par ārējiem plusiem un to kas vizuāli katram vislabāk patīk. Tāpat draudzenes meitenes vienmēr par svarīgāko uzskatījušas labi izskatīties un nolikušas tās ,kuras nav "gana labas "
19.09.2013 16:26 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Nu, es nezinu, kā jums, bet atzīšos godīgi - es vienmēr uz ielas pamanu - "ui, cik šī simpātiska meitene!" vai arī "šitai gan nav paveicies ar tādu pašu degunu kā man", piemēram. Es nešķiroju cilvēkus pēc smukuma, bet neapzināti to piefiksēju jau pirmajās sekundēs. Cits jautājums, ka katram skaistuma standarti un izpratne par to, kas ir skaists, ir citādi un smukuma nozīme arīdzan.
19.09.2013 16:28 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Tici man, tev vēl būs pietiekami daudz laika, lai mainītos un atplauktu. Nepiebāz savu galvu ar neeksistējošām problēmām. Turpini rūpēties par sevi, domā par to, kas tev ir, nevis nav, un būs labi.
19.09.2013 16:29 |

Reitings 46
Reģ: 05.09.2013
Vispirms jau jājautā, kas vispār ir skaistums. Vai ir kāds standarts, ar ko nosaka, kas ir skaisti un kas nē?
Vai skaistums aprobežojas tikai ar ārējo skaistumu? Domāju, ka nē.
Kā var pateikt atšķirību, kurš ir skaistāks? Man varbūt patiks cilvēki ar tumšām acīm, tev zilām un, ja mums priekšā nostādīs cilvēku ar tumšām acīm, man viņš liksies skaists, tev nē.. Skaistuma izpratne ir ļoti subjektīvs un jūtīgs temats.
Dažādās kultūras skaistuma standarti atšķiras.. Tev taču neliekas,ka šie cilvēki ir skaisti-

Taču viņu kultūrā tavs viedoklis par skaistumu tiks uzskatīts par neskaistu..

Tāpēc labāk nodarbināt savu prātu ar produktīvāku domāšanu nekā sevis salīdzināšanu ar pārējiem.

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Harizmai, inteliģencei, humora izjūtai ir daudz lielāka nozīme ilgtermiņā un nobriedušā sabiedrībā.

Bingo!!! Šis ir tik trāpīgi, labāk nepateikt!

Reitings 745
Dīvainākais ,ka vasarā man nebija šīs domas galvā ,kā atsākās skola, atkal pašvērtējums SMAGI nokritās! :(
19.09.2013 16:30 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Mana pieredze tā saka.

Draudziņ, tev vēl nav pieredzes. :) Vēlāk, pēc gadiem, kad sāksi satikties ar vīriešiem, nevis puišeļiem, tad dziedāsi citu dziesmu. Vidusskolas puišeļos reti kurā ir vērts ieklausīties, tā kā netaisi problēmu tur, kur tās nav un mierīgi izbaudi savus vidusskolas gadus neuztraucoties par kaut kādām problēmām.

Es nezinu par kādu iekšējo skaistumu jūs runājat. Man liekas ,ka tie ir tukši vārdi realitātē.

Tukši vārdi tie ir tiem, kas to nav iepazinuši. Neteikšu, ka es esmu baigi iekšējā skaistule, tomēr es neesmu ar afigennā čikse vizuāli. Ir tikai 3 lietas, kas man nekad nav sagādājušas problēmas: nokoļīt čali, iepazīties ar jauniem cilvēkiem un pievērst sev uzmanību (pozitīvā ziņā). Pēc tavas loģikas, man vajadzētu kopā ar tevi sēdēt un punķoties pie datora ekrāna.
19.09.2013 16:31 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Ar vecumu tas pāriet. Ar katru gadu man arvien vairāk ir vienalga, vai kādam patīk tas, ko es velku, vai kā es izskatos kopumā. Man nevienam nekas nav jāpierāda. :)
Bet skolas gados man ar' visādas hreņas galvā bija salīdušas. Iepriecinoši ir tas, ka šī problēma ar laiku pāriet :)
19.09.2013 16:34 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
"Ne viss ir zelts,kas spīd" ;)
19.09.2013 16:35 |

Reitings 745
-A, Tu atrodi neatrisināmas problēmas, ko izmanto par iemeslu visām savām problēmām... Piemēram, baidies tikt sāpināta no drauga puses, tāpēc sāc sevi gatavot, ka noteikti Tevi pametīs, jo bijušajai deguns smukāks. Bail uzdrīkstēties izpausties, piemēram, mākslinieciski, tāpēc izdomā, ka neesi pietiekami skaista, lai karjerā veiktos...

Tiešām neatrisināmas problēmas... zini kādēļ? Jo tās ir neeksistējošas...

Kā atvērtu grāmatu mani nolasīji! Viss ir kā teici ,principā!
19.09.2013 16:36 |

Reitings 374
Reģ: 04.08.2013
Vai skaistums aprobežojas tikai ar ārējo skaistumu? Domāju, ka nē.
Kā var pateikt atšķirību, kurš ir skaistāks? Man varbūt patiks cilvēki ar tumšām acīm, tev zilām un, ja mums priekšā nostādīs cilvēku ar tumšām acīm, man viņš liksies skaists, tev nē.. Skaistuma izpratne ir ļoti subjektīvs un jūtīgs temats.

+++
19.09.2013 16:44 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Mana pieredze tā saka. Tie puiši ,kuriem esmu patikusi ir vienmēr runājuši par ārējiem plusiem un to kas vizuāli katram vislabāk patīk. Tāpat draudzenes meitenes vienmēr par svarīgāko uzskatījušas labi izskatīties un nolikušas tās ,kuras nav "gana labas "

Jā, tava "PIEREDZE!"
Tev drošvien pat vēl nav 18 gadu, Tev patiesībā vienkārši nav dzīves pieredzes, lai spētu izdarīt vērtīgus un objektīvus secinājumus.
Kamēr uzturies esošajā vidē, kamēr Tev ir esošais vecums, esošā skolas vidīte, esošā dzīves (ne)pieredze, tu vienkārši visdrīzāk nesapratīsi, kas ir tas, ko mēs, te daudzas, kādus 10 gadus par Tevi vecākas, rakstām.
19.09.2013 16:47 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nesmuku sieviešu nav, ir tikai slinkas sievietes.Koko Šanele
19.09.2013 16:56 |

Reitings 155
Reģ: 06.03.2012
Nedomāju, ka tev vajadzētu īpaši satraukties par hormonu plosītu puišeļu uzskatiem, kuri savus standartus veido atbilstoši masu medijos paustajiem uzskatiem par to, kādai jābūt sievietei.
Labāk pieņem, ka ir lietas, ko cilvēks nevar mainīt ne sevī, ne citos un varbūt arī nevajag. Kamēr tu vēl tikai mācies sevi pieņemt, pastudē kaut ko no psiholoģiskās literatūras, attīsties garīgi, atrodi kādu hobiju un galu galā - mācies, tad arī varēsi sevi pieņemt visās jomās un līdz ar to būs vieglāk meklēt ceļu uz panākumiem.
Pēc savas pieredzes varu teikt, ka viss, ko tu no dzīves vēlies, ar tevi notiks tad, kad būsi tam gatava - ja viss pagaidām nav tā kā gribētos, tad vēl tam nav īstais laiks.
19.09.2013 17:05 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Tā ir, kā meitenes saka. Komunikabilitātei, patīkamam raksturam, atjautībai un tamlīdzīgām lietām cilvēka dzīvē ir daudz lielāka nozīme nekā izskatam. Vidusskolā koncentrējas uz izskatu tā vienkāršā iemesla dēļ, ka nekā cita jau lielai daļai vēl nav, ar ko paspīdēt.
19.09.2013 17:17 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
1)uzmanība vienmēr tiek kādai citai vispirms
2)ir skumji ,kad bijušā puiša draudzene liekas skaistāka un es jūtos kā zaudētāja, tikai tāpēc ,ka viņai ir mazāks deguntiņš vai smilšu pulksteņa ķermenis
3) vienkārši ir vairāk jācenšās lai kaut ko sasniegtu, nekā tām "superskaistulēm" ,kuras šad tad var panākt savu pamirkšņinot acis (gadās taču ,kad meitene ar savu skaistumu panāk ko grib)

1) Kad man bija 16 man arī gribējās, lai visiem, visiem, visiem es liktos satriecoša. Tagad, 10+ gadus vēlāk, mani šis jautājums īpaši nesatrauc. Man gribas likties satriecošai vienīgi to cilvēku acīs, kas man pašai šķiet lieliski. Par pārējiem man ir stipri vienalga.

2) "Bijusī" parasti ir bijusī un nevis "esošā" labu iemeslu pēc. Laikam deguntiņa skaistums nebija pietiekams, lai viņi paliktu kopā. Es personīgi uzskatu, ka es esmu "esošā" tāpēc, ka viņš grib būt ar mani (un manu deguntiņu).

3) Pamirkšķinot acis pieaugušo dzīvē nemaz ar tik daudz ko nevar dabūt. Tas ir mīts.
19.09.2013 17:19 |

Reitings 136
Reģ: 01.07.2013
Iesaku pieteikties pie šīs http://www.draugiem.lv/salvijamakeupunstils/ , rīt brauks draudzenes mamma un tiešām paskatoties galerijas kā var cilvēkus pataisīt skaistus, brīnišķīgi! :)
19.09.2013 18:22 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Jābūt baigai iekšai, lai nesimpātisku vai mazāk simpātisku ārieni nestu tā, lai tā citiem šķistu tīkama, intriģējoša.

Padsmit gados reti kuram ir šī spēja. Es pie savējās savos daudz vairāk gados vēl joprojām strādāju un strādāju, un strādāju.... Un tik un tā ir gadījumi kad ar visu savu iekšējo pasauli varu iet ieskrieties.

Un - pretēji te paustajam viedoklim - izskatīgiem cilvēkiem IR vieglāk, īpaši, ja viņi savu pievilcību apzinās.
19.09.2013 18:26 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Skaistums neietekmē to, vai sieviete būs vai nebūs laimīga. Laimei un veiksmīgām attiecībām ar to maz sakara.
Tomēr apgalvot, ka sievietei skaistums/ ārējais izskats ar gadiem ( pieaugot) kļūst mazssvarīgāks, ir pēdējās muļķības. Ārējais izskats bieži vien ir pamatā tam, ka sieviete ir tikusi pamanīta, atrodas noteiktā sociālā slānī un viņai ir attiecīga sabiedriskā dzīvē. Vīriešiem patīk skaistas sievietes, it īpaši panākumiem bagātiem vīriešiem, kuriem ir ļoti plašas izvēles iespējas. Teikt , ka tā nav, nozīmē tikai un vienīgi nezināšanu par dzīvi aiz lielā biznesa :)
19.09.2013 18:28 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Es ticu, ka katram ir dota tāda āriene, kāda ir, ar kādu noteiktu mērķi. Lai kaut ko iemācītos, lai kaut ko iemācītu citiem...
Un es teikšu, ka ārējais izskats, manuprāt, noteikti neietekmē laimes apziņu. Nenobriedušā vecumā varbūt, jo komplimenti patīk, bet citādi... katram tāpat savas problēmas.
19.09.2013 18:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)