Kā pieņemt ,ka neesmu skaistākā?

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Negribu šai diskusijai uzreiz likt negatīvu pieskaņu, nē. Drīzāk reālu!
Ir meitenes ,kuras ir skaistākās ,kuras uzreiz pamana, uz kurām nevar beigt skatīties. Un ir tādas ,kuras vienkārši ir . Lai kā censtos viņas nebūs tās ,kuras "spīdēs". Viņas būs vienkārši meitenes. Un tām otrajām (šeit jau runāju par sevi) bieži ir sāpīgi brīži. Jo

1)uzmanība vienmēr tiek kādai citai vispirms
2)ir skumji ,kad bijušā puiša draudzene liekas skaistāka un es jūtos kā zaudētāja, tikai tāpēc ,ka viņai ir mazāks deguntiņš vai smilšu pulksteņa ķermenis
3) vienkārši ir vairāk jācenšās lai kaut ko sasniegtu, nekā tām "superskaistulēm" ,kuras šad tad var panākt savu pamirkšņinot acis (gadās taču ,kad meitene ar savu skaistumu panāk ko grib)

Vienu zinu skaidri- es gribu sevi uzlabot un jādara viss iespējamais ,lai nākotnē būtu iespēja to darīt. Bet kā domāt pagaidām?
Bieži ir grūti samierināties ,ka mūžīgi palieku aizkadrā.
19.09.2013 16:10 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
uzmanība vienmēr tiek kādai citai vispirms

Vispirms pavēro vai viņai tiek uzmanība,tāpēc ka ir skaistāka, vai arī ģērbjas seksīgāk, uzvedas skaļām, ir liels dekoltē, pašpārliecināti uzvedas, miedz katram otram ar aci. protams,ka ir sievietes,kuras ir skaistas un viņām nav nekas jādara,lai pievērstu uzmanību,taču ir arī tādas kā es minēju.

skumji ,kad bijušā puiša draudzene liekas skaistāka un es jūtos kā zaudētāja, tikai tāpēc ,ka viņai ir mazāks deguntiņš vai smilšu pulksteņa ķermenis

ja viņa ir bijusī,tad nemaz tik lieliska nebija...jāuztraucas būtu ,ja vīrietis sajūsminātos par bijušo, aicinātu viņu tikties. ja tā nav-viss ir kārtībā. ja ļoti mīl,tad dažādus sīkumus,ko mēs ievērojam savā izskatā otrs neievēros..protams,tas tā būs,ja vien Tu viņam nebāzīsi acīs-ai,kāds man celulīts, kādas resnas kājas...viņš paskatīsies vienu reizi un nodomās- ko viņa murgo, paskatīsies vēl kādu reizi-ai,kaut kas tur ir ,taču nekas tāds,paskatīsies vēl - fui,kādas tomēr resnas kājas ar celulītu. nevajag norādīt pašai uz saviem trūkumiem, it sevišķi,ja otrs to nepamana.

vienkārši ir vairāk jācenšās lai kaut ko sasniegtu, nekā tām "superskaistulēm" ,kuras šad tad var panākt savu pamirkšņinot acis (gadās taču ,kad meitene ar savu skaistumu panāk ko grib)

viņas ātrāk var atrast skaistu ,bagātu vīru. varbūt kādu pieņem darbā arī dēļ izskata...nebūs jau tā ,ka visas skaistules sasniedz nez ko..
19.09.2013 18:39 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
http://www.linkedin.com/today/post/article/20130426054620-64875646-attractive-people-are-more-successful-really
Beautiful people, both men and women, tend to earn more than those with average looks. They also get hired sooner, get promoted quicker, sell more, and even get a bank loan more easily than their less attractive counterparts. Believe that? Surprisingly there's substantial research to support the theory!
19.09.2013 18:41 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Cataleya pateica lielu taisniibu-tam aareejam izskatam ir jaabuut ,lai pievilktu viirieti,bet atkal-katram jau sava gaume.Piemeeram manu viiru ir pievilkusas vienmeer sievietes,kuras ir loti slaidas,loti dabiigas-noteikti nepatiik daudz kosmeetikas uz sejas!Noteikti nepatiik sievietes,kuras izcelaas ar loti spilgtu apgeerbu,kalniem rotas lietu.Citam viirietim noteikti buutu varbuut pavisam cita gaume.Laikam vairaak ,vai mazaak visiem tomeer patiik sievietes ar skaistiem matiem-tas nu gan!
19.09.2013 18:42 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Skaistums dod bonusa punktus. Bet tas tāpat nenozīmē, ka smukie "var panākt savu pamirkšņinot acis".
19.09.2013 18:43 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Tev jāsāk lietot citu maņu orgāni, ne tikai acis. Piemēram, ausis, tu neesi skaistāka, bet varbūt tev ir patīkamāka balss, izkopta valoda, laipnība balss tonī. Deguns- tu smaržo jaukāk, vieglāk, vispār vīrieši bieži vien sajūt kā sieviete smaržo. Tausti- tev ir maigāka āda. Un visā kopumā kāds ir tavs tēls, kas tu esi - biznesmene, māksliniece, zinātniece. Ne jau pasaulei patīk tikai garlaicīgas bārbijas.
19.09.2013 19:00 |

Reitings 16208
Heroin-arii taisniiba!Tas sarms jau nav tikai pliks izskats-taa ir vesela kompoziicija,kas valdzina citus!:)
19.09.2013 19:43 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nav jābūt skaistākajai, pietiek būs laimīgākajai, tici man :) Ne jau skaistums un nauda, bet laime - tā ir Dieva dāvana, patiesa laime.
19.09.2013 19:44 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Jums visaam tik viegli runaat. Bet es saprotu autori. Pati jau no pubertaates saakuma ciinos ar to, cik ljoti ljoti ljoti es sev riebjos. Dazhreiz sanaak, bet beigas taapat taa sajuuta mani noliek pie vietas. Ko es varu ieteikt - ej pie psihologa, varbuut paliidzees. Es nevaru/nevareeju to atljauties un joprojaam biezhi juudzos nost taa deelj. It kaa jau tagad ir labaak nekaa pirms 5 gadiem, piemeeram, ir paaris meeneshi, kad es juutos labi ar to kaada es esmu, nesaliidzinu ar smukajaam un pat neraudu katru dienu, bet taapat vienmeer pienaak moments, kad atkal saaku sev nepatikt. psihologs. pavisam noteikti
19.09.2013 20:19 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
un neviena pashpaliidziibas graamata arii nepaliidz
19.09.2013 20:19 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Paskatos draugiem.lv savu favoritu sarakstu un tur nav sieviešu,kas ir superskaistas.Bet kaut kas viņās ir!Tā ir harizma,kas pat caur bildēm laužās.
19.09.2013 20:23 |

Reitings 16208
The one-tiesi taa!Tas ir viss kopaa!
19.09.2013 20:34 |

Reitings 131
Reģ: 14.10.2012
Pievienošos visām un teikšu, ka nejau skaistums ir tas, kas nosaka to!
Tāpēc kā mākslinieki ( dziedātāji uc.) pievelk, un nejau skaistuma dēļ, bet gan harizmas!
Pazīstu meiteni, jā, sejiņa diezgan glīta, es pat teiktu vairāk mīlīga nekā skaista, un nu viņā vienkārši iemīlas katrs otrais vīrietis! Meitene vienkārši apbur, kaut vai ar to, ka māk skatīties uz vīriešiem caur skropstām!
19.09.2013 20:38 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man gan liekaas, ka saals ir pashpaarliecinaatiibaa, taapeec arii taas sievietes vairaak pamana. Man kursaa ir vairaakas tieshaam ljoti skaistas meitenes, bet nu tik kautriigas, muuzjiigi saraavushaas, neuzkriitoshaas dreebees, ka neviens vinjas nepamana. Es pati personiigi neesmu skaistule, bet deelj manas paskaljaas balss, paarliecinaatajiem soljiem un melnaa humora manu seju daudzi atceraas pat peec gadiem un par uzmaniibas truukumu no viirieshu puses nekad neesmu vareejusi suudzeeties, jo vienkaarshi es iekriitu aciis aatraak, kaa smuka, bet nepaarliecinaata par sevi sieviete.
19.09.2013 23:10 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Es personīgi sevī pārmetu, ka man nav tāda rakstura, ka neesmu tik forša, atvērta tādēļ man neveicas.
+
daži puiši ir uzsākuši sarunu ar mani, bet īsti nav man par ko runāt, un nekas tur nesanāk. :D neteiktu ka būtu baigā skaistule. Pašai jāizrāda iniciatīva, ka gribi komunicēt.
19.09.2013 23:25 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Tu tiesam uzskati, ka skaistumaa slepjas liela laime? Kludies, smagi, tas skaistums nereti ir ka trauceklis.
19.09.2013 23:39 |

Reitings 193
Reģ: 20.09.2013
BET PIRMAIS KO IERAUGA IR SKAISTUMS - āāriene ! PIEDODIET LUDZU!
20.09.2013 17:31 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Es autori par 100% saprotu, man ir tāpat, tikai es saprotu, ka tas viss slēpjas manā galvā un tas, pie kā ir jāstrādā, ir attieksme, pašvērtējums, apziņa, nevis izskats. Kā jau te saka - viss nāk "no iekšām". Reāli jau nekādas kroplības nav ne man, ne droši vien autorei, bet pat cilvēki ar tiešām fiziskiem defektiem spēj pilnīgi normāli dzīvot. Skaistums ir laba iezīme, jo skaistiem cilvēkiem ir vieglāk tikt pie augsta pašvērtējuma (piem, nav jāizrāda nemaz sava iekšējā pasaule, kad jau komplimenti ir saņemti), bet pavisam noteikti var iztikt arī bez tā un veidot savu dzīvi ar citām vērtībām.

Šādi izteikumi gan man liek pasmaidīt, jo izklausās nepatiesi:
Kludies, smagi, tas skaistums nereti ir ka trauceklis.
20.09.2013 17:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits