uzmanība vienmēr tiek kādai citai vispirms
Vispirms pavēro vai viņai tiek uzmanība,tāpēc ka ir skaistāka, vai arī ģērbjas seksīgāk, uzvedas skaļām, ir liels dekoltē, pašpārliecināti uzvedas, miedz katram otram ar aci. protams,ka ir sievietes,kuras ir skaistas un viņām nav nekas jādara,lai pievērstu uzmanību,taču ir arī tādas kā es minēju.
skumji ,kad bijušā puiša draudzene liekas skaistāka un es jūtos kā zaudētāja, tikai tāpēc ,ka viņai ir mazāks deguntiņš vai smilšu pulksteņa ķermenis
ja viņa ir bijusī,tad nemaz tik lieliska nebija...jāuztraucas būtu ,ja vīrietis sajūsminātos par bijušo, aicinātu viņu tikties. ja tā nav-viss ir kārtībā. ja ļoti mīl,tad dažādus sīkumus,ko mēs ievērojam savā izskatā otrs neievēros..protams,tas tā būs,ja vien Tu viņam nebāzīsi acīs-ai,kāds man celulīts, kādas resnas kājas...viņš paskatīsies vienu reizi un nodomās- ko viņa murgo, paskatīsies vēl kādu reizi-ai,kaut kas tur ir ,taču nekas tāds,paskatīsies vēl - fui,kādas tomēr resnas kājas ar celulītu. nevajag norādīt pašai uz saviem trūkumiem, it sevišķi,ja otrs to nepamana.
vienkārši ir vairāk jācenšās lai kaut ko sasniegtu, nekā tām "superskaistulēm" ,kuras šad tad var panākt savu pamirkšņinot acis (gadās taču ,kad meitene ar savu skaistumu panāk ko grib)
viņas ātrāk var atrast skaistu ,bagātu vīru. varbūt kādu pieņem darbā arī dēļ izskata...nebūs jau tā ,ka visas skaistules sasniedz nez ko..