Harizmai, inteliģencei, humora izjūtai ir daudz lielāka nozīme ilgtermiņā un nobriedušā sabiedrībā.
Mana pieredze tā saka.
Es nezinu par kādu iekšējo skaistumu jūs runājat. Man liekas ,ka tie ir tukši vārdi realitātē.
-A, Tu atrodi neatrisināmas problēmas, ko izmanto par iemeslu visām savām problēmām... Piemēram, baidies tikt sāpināta no drauga puses, tāpēc sāc sevi gatavot, ka noteikti Tevi pametīs, jo bijušajai deguns smukāks. Bail uzdrīkstēties izpausties, piemēram, mākslinieciski, tāpēc izdomā, ka neesi pietiekami skaista, lai karjerā veiktos...
Tiešām neatrisināmas problēmas... zini kādēļ? Jo tās ir neeksistējošas...
Vai skaistums aprobežojas tikai ar ārējo skaistumu? Domāju, ka nē.
Kā var pateikt atšķirību, kurš ir skaistāks? Man varbūt patiks cilvēki ar tumšām acīm, tev zilām un, ja mums priekšā nostādīs cilvēku ar tumšām acīm, man viņš liksies skaists, tev nē.. Skaistuma izpratne ir ļoti subjektīvs un jūtīgs temats.
Mana pieredze tā saka. Tie puiši ,kuriem esmu patikusi ir vienmēr runājuši par ārējiem plusiem un to kas vizuāli katram vislabāk patīk. Tāpat draudzenes meitenes vienmēr par svarīgāko uzskatījušas labi izskatīties un nolikušas tās ,kuras nav "gana labas "
1)uzmanība vienmēr tiek kādai citai vispirms
2)ir skumji ,kad bijušā puiša draudzene liekas skaistāka un es jūtos kā zaudētāja, tikai tāpēc ,ka viņai ir mazāks deguntiņš vai smilšu pulksteņa ķermenis
3) vienkārši ir vairāk jācenšās lai kaut ko sasniegtu, nekā tām "superskaistulēm" ,kuras šad tad var panākt savu pamirkšņinot acis (gadās taču ,kad meitene ar savu skaistumu panāk ko grib)