Es nesen šādā pat veidā biju pie uztura speciālista Bruņinieku ielā. Katram kas tur iet jāiesaka 5 nākošie, tā nu viens draugs bija mani ieteicis un aiz neko darīt aizgāju. Tur lika uzkāpt uz kaut kāda aparāta, kurš nosaka, vai man ir lieki tauki, cik liela muskuļu masa, kaulu blīvums, bioloģisko vecumu pasaka un tādas lietas.... šis arī bija pilnīgi bez maksas... Tā kā esmu tieva, tad puisis vienīgais ko ieteica, ir lietot vairāk olbaltumvielas, lai muskuļi aug, jo tie man pa maz, esmu kusla :D Ieteica nākt pie viņa uz biežākām konsultācijām un sastādīt uztura plānu ( jo es muļķīte pasūdzējos, ka man ikdienā trūkst enerģija), bet teicu, ka padomāšu un vairāk arī nepiesējās.
Šo nākošo iesakāmo sarakstā ierakstīju savu mammu :) vina aizgāja, jo gribēja zināt cik tad viņai apteiks bioloģisko vecumu... Viņa man izrādījās ideāla.. visi rādītāji perfekti, bioloģiskias vecums 32 gadi, lai gan viņai tulīt 50 būs. Un uztura speciālists pat neko neesot vairs piedāvājis :D :D :D
Tā, ka nav tā, ak visi uzbāzīgi, bet ja kaut kas ir par brīvu, tad es jau rēķinos, ka būs jāatkaujas no piedāvājumiem.