Tā, man šorīt kaut kā neguļas, nolēmu, ka jāuztaisa dienas tarkšķamais tā agrāk :)
Pati šodien došos darba darīšanās ārpus Rīgas, draud tik pat traka diena, kā vakar. Šodien vismaz būs smieklīgi - līdzi brauks kolēģis, kura vieta ir uz ComedyClub skatuves :)
aij es jau domāju neko šodien nerakstīt forumā, skatos divas vēstules, kāda būs noilgojusies pēc manīm. :D
Man ar skaiitīšanu pašvaki, bet šodien pusdienās, kāreiz ieliku kabatā tik naudu cik bij nepieciešams. Tā laikam bija zīme, ka dabūšu tomēr papilddarbu. :D
Pēc jūsu ieteikuma noskatījos Disconnect. Ļoti patika. Nobimbājos. Noteikti lika aizdomāties. Briesmīgi vispār. Iesaku citām arī noskatīties. Man vēl jāsagremo.
Marylin, izbaudi! (l)
Par spīti tam, ka nevarēju gulēt, jo puncī notika breakdance tusiņš, visiem krampjiem, sāpēm, sliktumiem... Man tīiiiiiiiikkkk ļoooootiii pietrūkst tā punča un to kustību! Ahhhh... labprāt gribētu atkal to visu sajust (l)
Favel, pasakainas sāpes! Fantastikas ! :D (l) Oooh, tas tak ir savā ziņā sadomazohisms :D Jā, iesper man vēl pa aknām! Vaaaai cik burvīgs spēriens, iesper vēl! Ooo jā, šitais sāpēja tā itkā riba pārlūztu, dari tā vēl ! :D
divi saderēja, ka lietū apskries ap kojām, bet lietus tieši beidzās, nu nekā, sarunāja ar mani, ka būšu viena no tiem, kas ūdeni lies virsū pa logu :) Nu tad nostājās apakšā un visa pieclitrīgā pudele viņiem virsū :D :D