Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Zamšādas zābaki

Reitings 193
Reģ: 05.06.2013
Esmu vienā veikalā noskatījusi ideālus zābaciņus priekš manis.
Cena arī tīri pieņemama.
Vienīgi tie ir no zamšādas. Es parasti no šī materiāla izvairos, bet šoreiz nu dikti iepatikušies.
Gribēju pajautāt rīdzniecēm, kā ziemā ir ar to sāli uz ielām? Nepaliek balti tie zamšādas malnie zābaki?
Vienkārši pirmo gadu mitinos Rīgā un ziemu šeit vēl neesmu izbaudījusi.
17.09.2013 18:16 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Tā draņķa sāls ir tik riebīga, ka pieķeras jebkuriem apaviem -arī ādas. Tāka īpašu atšķirību nejūtu. Tikaiiesaku ņemt vērā 2 lietas: pirmkārt, izvēlēties rupju zamšādu nevis to msalko samtīgo,kas mirkst cauri un otrkārt, iegādāties materiālam atbilstošus tīrīšanas līdzekļus.
17.09.2013 18:23 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Netaupi uz kopšanas līdzekļiem un viss būs kārtībā.
17.09.2013 18:26 |

Reitings 585
Reģ: 14.05.2013
Ja tu runā patiešām par zamšĀDU (bieži citi raksta zamšāda, bet izrādās tas tomēr ir kaut kāds velūrs, tekstils vai pat samts), tad nevajag no tās baidīties, jo zamšāda, ja to pareizi kopj, ar mitrumu un netīrumu atgrūdošiem līdzekļiem, krāsu atjaunojošiem sprejiem, speciālo birstīti vai švammīti ir ļoti pateicīgs materiāls un valkājas ļoti labi un ļoti ilgi, jo vizuāli praktiski nenovalkājas (ja tos kopj). Man, personīgi, zamšāda ir viens no mīļākajiem ādas veidiem. Mani zābaki, kuri ir mīļākie, iet jau 8 gadu un vizuāli izskatās kā tikko pirkti:)! Un varu brist pat pa sniegu, nekādas baltas svītras neparādās.
Un kā jau augstāk meitene norādīja, zamšādai tā tekstūra var atšķirties, ir raupjāka, un smalkāka. Es gan runāju par 8 gadu zābakiem par smalko:), bet man arī ir rupjās zamšādas zābaki un arī ir ok. Man liekas, ka mīkstās zamšādas zābaki vizuāli labāk izskatās, vieglāk kopjami (bet ir 3 reizes dārgāki par rupjo, tas gan).
19.09.2013 11:11 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
No lielās sāls ietekmes ļoti labi var izvairīties, ja regulāri lieto atbilstošus kopšanas līdzekļus (tos pūšamos, kas atgrūž mitrumu, netīrumus) un pašam apavam purngala daļā ir platforma - jo augstāka, jo labāk.
19.09.2013 11:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits