Parasti man negaršo silti dzērieni, piemēram, piens, alus utt. Bet tā, ko pavisam nevaru iedzert ir viskijs, brendijs un man ļooti negaršo un nepatīk kā ''smaržo'' enerģijas dzērieni, īpaši tie ar kaut kādām sulas garšām, iiuuu.....
Negaršo visi brūnie dzērieni, bet vēl jo vairāk Bonaparts un Jēgerītis, citus brūnos dzeru, ja pamats jau labi nostiprināts un kad jau vienalga, ko dzer, bet tāpat negaršo.
Tomātu sulu, minerālūdeņus ar "garšām", gāzēto minerāli.
Alkohola ziņā laikam es neesmu izvēlīga. Negaršo šņabis šotiņos (es nezinu, kā vispār šņabis var garšot), ābolu pīrāgi, visādi brūnie ar kolu (tas pats vecais iemesls - kādreiz ir bijusi bagātīga un ne vienmēr laba pieredze ar šiem ), bet, ja situācija prasa, tad varu iedzert. Nevaru baigos kvantumos izdzert alu un šampi.
No bezalkoholiskajiem nevaru iedzert kafiju/tēju ar kaut vai nedaudz cukuru.
No alkoholiskajiem nevaru iedzert jeb kāda veida vīnu un liķieri, un vēl kaut kādus saldos.
nevaru nekādus brūnos-tulamorus, bonapartus, kapteiņus utt. no tās smakas vemt gribas.
izņēmums Jēgeris ir-tas ir mans labais draudziņš
vermuts man arī tā baigi neiet pie dūšas, tai skaitā, Martini.
Alkoholiskie: alus(liekas neiedomājami pretīgs),viskijs, konjaks. Viss cits - pagaidām nav bijušas problēmas, bet es jau reti kad dzeru un, kad tomēr iedzeru, tad kkādas parastās lietas - vīns, šampis, kāds kokteilis un pagaidām nav bijuši kkādi pretīgie .