saņemt daudz negatīvā..

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Cik "veselīgi" ir saņemt kaut kādas negācijas, pazemojumus savā virzienā. No visādiem aspektiem skatoties - gan no "vēdiskajiem", gan parastajiem. Tas ir, piemēram, strīds, kurā cilvēks x tev pasaka, ka "tu esi slikts, tu besī, tev neko labu nevar pateikt", utml. Tu to "uzklausi", sper pretī, varbūt saraudinies, sastresini sevi, liec saviem nerviem un pašapziņai "ieplaisāt"..
Vajag vienkārši aizmirst un jau nākamajā brīdī/dienā pēc strīda izturēties tā, itkā nekas nav bijis un nekas slikts netika teikts (manā gadījumā "uzsūkts" kā sūklī)?? Ja jā, tad kā tad ar to, ka es tak tajā brīdī jutos sāpināta? Man par šo nekad neatvainosies, jo, redz, cilvēks uzskata, ka viņam tas nav jādara un, ka man nekad dzīvē strīdos nav taisnība. Sanāk, esmu kaut kāds upuris, uz kā sabļaut, izmest negācijas, apvainot, aizvainot, utt. Cilvēks-upuris tak to uzņem, "uzsūc".. Tas sliktais nekur nepazūd. Jeb tomēr to vajag domās aizmirst kā nieku un dzīvot tālāk? (t) (t)
17.09.2013 00:44 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Tāpēc uz partneri dusmoties, viņu nosodīt vai kā citādi sodīt nevajag. Drīzāk - pateikt paldies, ka viņš ir palīdz tev realizēt tavu slikto karmu un tādējādi signalizē, ka tev tās ir ļoti daudz... un ka jāsāk strādāt ar sevi. Jo tikai tu un tu pati vari izmainīt situāciju.
Lai veicas :)
18.09.2013 09:59 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
tu neesi upuris. Tu esi situācijas PASŪTĪTĀJS. Tu esi pasūtījusi katru slikto vārdu, katru sitienu savā virzienā. Tu LIEC, lai partneris ar tevi to izdara

Es tikai vēlos precizēt - tātad, ja vīrietis sievieti katru dienu dauza, tad viņa nav upuris, bet vainīgā un viņai tas ir jāpacieš kamēr viņu nosit, jo viņa to ir pelnījusi?
18.09.2013 10:02 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Es tikai vēlos precizēt - tātad, ja vīrietis sievieti katru dienu dauza, tad viņa nav upuris, bet vainīgā un viņai tas ir jāpacieš kamēr viņu nosit, jo viņa to ir pelnījusi?

Jasmin, domā plašāk taču!
Ja vien nav fiziska piesiešana ar ķēdēm vai skočiem pie krēsla, ikvienam ir iespēja aiziet.
Paliekot katru dienu vienā dzīvesvietā ar vīrieti, kas viņu konsekventi katru dienu sit, situācija ir neizbēgama.
Bet tas, vai sieviete ir gatava aiziet, ir atkarīgs no emocionālā spēka izkāpt no nosacītās "komforta" zonas.
18.09.2013 10:07 |

Reitings 8272
Jasmin- kamēr tāda sieviete būs ar tādu vīrieti un pacietīs visu, viņa arī ir vainīga pie tā. viņa pati panāk to, ka ir upuris. šādās situācijās ir vai nu jārisina problēma, tas ir abiem jāvēršas pie speciālist, vai nu jāiet no tāda prom.
18.09.2013 10:08 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
Cukurvāvere,

un Tev to visu, ko viņš " dod" vajag!?

Tas labi nebeigsies, "iznesis smadzenes" un čau!

( skaties uz citu variantu)
18.09.2013 10:09 |

Reitings 2295
Jasmin, runa nav kategorijās pelnījis vai nepelnījis. Nu tādās, kā mēs klasiski to saprotam.
Ja sievietei ir vīrietis, kas viņu regulāri dauza, tātad, jā, viņa ir ļoti daudz negatīvās karmas sastrādājusi (šajā vai iepriekšējā dzīvē), un tagad tā sliktā karma realizējas. Pie viņas pievilkās tāds vīrietis, kas spēj to viņai izpildīt.
Viens variants, ka viņa to pacieš, kamēr viņu nosit. Un tādā veidā atstrādā slikto karmu. Un nākamajā dzīvē jau būs labāk.
Vai arī, ja viņa to apzinās, kas ar viņu notiek un galvenais - kāpēc - mainīt apziņu, dzēst savu negatīvo karmu, lai tas pārtrauktos.
Tāpat vienkārši aizbēgt no tāda vīrieša bez apziņas transformācijas ir naivi, jo visticamāk nākošais viņai darīs tieši to pašu, ja ne vēl sliktāk. Jo apziņa jau nebūs mainījusies.
Dažkārt notiek arī tā, ka sieviete cieš, cieš, un šo ciešanu laikā notiek apziņas transformācija. Tad sieviete pati ar mierīgu sirdi var aiziet un dabū labāku. Jo izmaiņas viņā jau notikušas.
Scenāriju tik daudz...
Bet tā pa lielam, jā, mēs pasūtām pāridarītājiem visu, kas ar mums notiek.
18.09.2013 10:12 |

Reitings 8272
ja labi grib, var atrast citu dzīvesvietu. darbs tācu tev ir? nu sameklē dzīvokli, ko īrēt. vai, ja viena nevarētu to visu pavilkt, sāc vismaz meklēt labāku darbu. es sliktākajā gadījumā aizskrietu uz laiku pie mammas padzīvot. bet tas viss, ko tu saki, ka nevari, nav iespēju, tas viss ir tikai atrunas, jo tu negribi šķirties. lai gan tev vīrietis dara pāra, tu kā asti iežmiedzis suns vēl viņam laizīsi pēdas. un kāda tad te var būt runa par tevis cienīšanu?
sievietei puķes un atvainošanās nav jāpieprasa par sliktiem vārdiem/darbiem. to vīrietim ir jādara pašam no brīvas gribas. ja mēs pašam to lūdzam, manuprāt, tas tikai mūs pazemo. vēljovairāk - viņš tevi pataisīja par vainīgu. arī tad, ja tās puķes tiktu dāvinātas tikai tādēļ, ka tu to gribi, padomā, vai tas atrisinās jūsu problēmu. man ne puķes, ne atvainošanās nebūtu vajadzīga, ja cilvēks pat nedomā mainīties.
18.09.2013 10:15 |

Reitings 8272
chanely- bet vai nav tā, ka, ja sieviete pacietīs sitienus tik ilgi, kamēr viņu nositīs, vai pēc tam tas viss nepārceļas tālāk uz bērniem. piemēram, māte neaizgāja no vīra un apziņā neko nemainīja, vai meitai nebūs līdzīga dzīve un viņai nebūs jācīnās ar to pašu? bet toties, ja sieviete atrod dzīves laikā kādu daudz labāku, ir mainījusi savu apziņu, domas utt, tad viņas iespējamajiem bērniem vairāk nebūs jāsaskaras ar viņas negatīvo pieredzi?
18.09.2013 10:18 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Es teiktu pavisam vienkārši - cilvēki dara to, ko viņiem ļauj darīt. Izskatās, ka tu veiksmīgi esi uzņēmusies upura lomu un tev ir ērti saņemt agresora negācijas. Citādi tu to nebūtu ieladusi tik tālu. Tipiska upura uzvedība - klusēju, pieņemu, piemetu vēl malku skandālam un tad esmu pazemotais un apbižotais, kamēr viņš ir tas lielais un sliktais. Tiec vaļā no upura lomas! Beidz ņemt to, ko viņš tev dod.

Un vēl ļoti piekrītu par to, ka kopējam savu vecāku dzīves. Tu vecāku pieredzi veiksmīgi esi ieviesusi savā dzīvē - tētis mammu necienīja, tas nozīmē, ka ir norma, ka neciena tevi. Maini savu domāšanu un sāc dzīvot savu dzīvi! Tavā situācijā nekādi vingrinājumi negāciju neuznemšanai nepalīdzēs, jo problēma ir ne tik daudz otrā cilvēkā, kā tevī.
18.09.2013 10:18 |

Reitings 2295
Sany, jā, tā arī ir. Ja sieviete visu mūžu to cietīs, kamēr viņu nositīs, tātad viņai ir tiktāl slikta karma, ka viņai pat prātā domas par risināšanu nebūs ienākušas. Protams, šādā veidā ciešot, kaut ko jau viņa būs atstrādājusi, bet iespējams ne visu. Iespējams, tas turpināsies arī nākošajā dzīvē. Un tad nākošanā viņa nāks pie apziņas, kā to visu izbeigt.

Un, protams, ka bērni arī saņems savu tiesu sliktās karmas.
Bet nu par bērniem tas cits stāsts - jo bērni jau arī paši izvēlas, kurā ģimenē un kādiem vecākiem piedzimt, lai realizētu savu karmu. Bērniem ar vecākiem daudzkārt līdzīgas dzīves, jo vienkārši karmas ir līdzīgas un tāpēc sadzimst attiecīgajās ģimenēs, kur līdzīga situācija.
18.09.2013 10:25 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Chanely, mainit apzinju, tas ir liels darbs, pareizi?
18.09.2013 10:27 |

Reitings 2295
paris, o jā :)

Bet nu arī kā kuram. Ir daudz gana advancētu cilvēku, kuriem tas viss notiek dabīgā veidā, ikdienā, nekā speciāli par to nedomājot vai neiespringstot. Viņš vienkārši dzīvo, mācās, saprot lietas priekš sevis, un apziņa attīstās. Skaties, un viņš jau ir izkļuvis no sliktās situācijas, gājis uz priekšu.

Un tad ir tādi, kuriem ir vairāk negatīvās karmas un kuriem tas nenotiek tāpat vien pa dzīvi dzīvojot. Kuriem vajag speciāli to apzināties, izprast un mehānismus, kā mainīt. Un tad tur var palīdzēt visādi mehānismi, piemēram, mantru skaitīšana.

Un arī kā kurā jomā. Piemēram, darba jomā cilvēks dabīgā veidā tiek ārā no sliktām situācijām, viss notiek salīdzinoši viegli, notiek mainība uz augšu. Bet, lūk, attiecībās nu nekā un viss. Situācijas atkārtojas pa riņķi, kaut nosities :) Cilvēks netiek ārā no karmas apļa. Tad varbūt šajā jomā vajadzētu vairāk mākslīgi piestrādāt.
18.09.2013 10:37 |

10 gadi
Reitings 2547
chanely, bet kā to karmu var sākt mainīt?
18.09.2013 10:59 |

10 gadi
Reitings 2547
ā, neredzēju, ka jau savā ziņā atbilde uz manu jautājumu jau ir sniegta :)
18.09.2013 11:00 |

Reitings 8272
chanely - bet kā ar tiem bērniem, kas, piemēram, piedzimst un dzīvo jau uzreiz pavisam pretēji tā kā dzīvoja viņu vecāki. lai vieglāk saprastu, raksturošu situāciju. piemēram, vecāki alkoholiķi, pie tam vēl varbūt notiek fiziska ietekme uz sievieti vai vīrieti, bet bērns izaug apbrīnojami "normāls" un dzīvē vēl izsitās uz augšu. es domāju ar to, ka ne jau viņš kā pieaudzis saprot, ka viņš tā negrib dzīvot kā vecāki. bet viņam jau kkā no mazotnes, no dzimšanas, ir pavisam citas vēlmes, domāšana utt. tiesa gan, šādi gadījumi ir reti, bet ar ko tas ir izskaidrojams, ja jau bērni dzimst ģimenēs, kur ir līdzīga karma?
18.09.2013 11:55 |

Reitings 2295
Sany, parasti karmas ir līdzīgas vecākiem un bērniem.

Bet vēl precīzāk būtu teikt - bērns piedzimst tādā ģimenē, kur viņš var realizēt savu karmu.

Tas nozīmē, ka meita ne vienmēr ir mātes kopija, kas arī izvēlēsies vīru alkoholiķi. Viņa var būt normāla un izvēlēties veselīgas attiecības. Bet viņa ir piedzimusi tādā ģimenē, kur viņai vajadzēja iegūt šādu pieredzi. Kaut kādu iemeslu pēc...

Piemēram, nelabvēlīgā ģimenē piedzimst apziņā advancēts bērns, kurš vēlāk dzēš visas dzimtas negatīvo karmu, teiksim tur veicot attiecīgas darbības. Tādējādi uzlabojas visas ģimenes stāvoklis. Tas nozīmē, ka vecāki paši nebija tik advancēti un neprata neko izdarīt, lai mainītu situāciju. Tāpēc tika nosūtīts tāds bērns, kas viņu vietā visu sakārto.

Nu es te jau aizfilozofējos :) Scenāriju tiešām ir tik daudz. Tur jāpēta konkrētā cilvēka horoskops, lai pateiktu tādas lietas, kāpēc tā un šitā.
18.09.2013 12:08 |

Reitings 482
Reģ: 25.07.2010
psc,nopietni?tu veel taisies iet pie numerologa? ;D
piedod,bet tik ilgi,kamer ticesi tadam murgam kaa numerologija un chanely miloto karmu,tikmer dzive tevi vaalees un vaalees.
saac ar psihoterapeita apmekleshanu,lai izmet no smadzenem tas glupibas,tad varbut sapratisi,ka tu esi taa,kas veido savu dzivi,nevis hvz kadi astrologi,numerologi un karmas.
18.09.2013 12:10 |

Reitings 2295
A es kaut ko citu saku? Es tieši arī aizstāvu viedokli, ka viss ir savās rokās.
18.09.2013 12:18 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tā ir. Izdomā, kādu dzīvi sev gribi, un to arī pievelc!
Un neviens cits tev nepalīdzēs to panākt kā tikai tu pati. Tu to cilvēku neizmainīsi - viņš tāds būs vienmēr. Mainīt vari tikai sevi, nolemjot, vai vēlies dzīvot ar šo negatīvo cilvēku un ciest vai arī doties dzīvē pašai, bet jau kā savas dzīves līderei ar skaidru mērķi.
18.09.2013 12:27 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Karma ne karma, pasūtīji vai nē, bet tā vienmēr ir otra cilvēka izvēle - kliegt, sist, aizskart un samīdīt, neviens nekad nespiež to darīt. Es nespētu savam mīļotajam cilvēkam kādreiz tāpat vien kliegt virsū, jo gribās! Cūka ne vīrietis.
18.09.2013 12:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits