saņemt daudz negatīvā..

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Cik "veselīgi" ir saņemt kaut kādas negācijas, pazemojumus savā virzienā. No visādiem aspektiem skatoties - gan no "vēdiskajiem", gan parastajiem. Tas ir, piemēram, strīds, kurā cilvēks x tev pasaka, ka "tu esi slikts, tu besī, tev neko labu nevar pateikt", utml. Tu to "uzklausi", sper pretī, varbūt saraudinies, sastresini sevi, liec saviem nerviem un pašapziņai "ieplaisāt"..
Vajag vienkārši aizmirst un jau nākamajā brīdī/dienā pēc strīda izturēties tā, itkā nekas nav bijis un nekas slikts netika teikts (manā gadījumā "uzsūkts" kā sūklī)?? Ja jā, tad kā tad ar to, ka es tak tajā brīdī jutos sāpināta? Man par šo nekad neatvainosies, jo, redz, cilvēks uzskata, ka viņam tas nav jādara un, ka man nekad dzīvē strīdos nav taisnība. Sanāk, esmu kaut kāds upuris, uz kā sabļaut, izmest negācijas, apvainot, aizvainot, utt. Cilvēks-upuris tak to uzņem, "uzsūc".. Tas sliktais nekur nepazūd. Jeb tomēr to vajag domās aizmirst kā nieku un dzīvot tālāk? (t) (t)
17.09.2013 00:44 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Paskaties uz sevi no malas pa skarbo-Tu TIEŠĀM ESI kājslauķis,jo PATI sevi par tadu esi pataisījusi. TU atļauj sev darīt pāri,sevi pazemot,velies būt kopā ar vīrieti,kas Tevi negrib,Tevi nemīl,kas nevēlas no Tevis bērnus. Un par mīlestību pret mammīti..nu nezinu,atnāks,kādu dienu kāda,kas viņu paņems,iespējams,sieviete ar iekšām,to mīlēs,cienīs utt,..Kā tad Tu jutīsies?Savu laiku,gadus pakāsusi ar kādu,kam biji tikai..nekas?? Kam Tev to vajag? Un ja nejauši paliksi stāvoklī? Vai Tu saviem bēŗniem novēli tēvu,kas neciena viņu māti,kas to nemīl? Vai esi gatava savus bērnu padarīt nelaimīgus,jo tādi tie notikti būtu,ja dzīvotu šitik greizā,slimā ģimenē,kur sieviete sevi atļauj pazemot... Bet,varbū tu esi no tām,kas mīlēt,pat ja klapētu?Ja tā,varbū Tev vajag psihologu,kas tev palīzētu saprast,kas tevī ir tas,kas ļauj Tev dzīvot vidē,kur pret tevi tā izturās.
Ir arī sievietes,kurām tas jau sagādā neapzinātu baudu-sevis mocīšana.
18.09.2013 00:09 |

Reitings 255
Reģ: 04.06.2013
dan_dan pateica to, ko es nespēju
18.09.2013 00:13 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tiesam palidz tikai laiks.
man ir ta,ja svess cilveks nokaitina, tad es labprat iekristu matos un acis izskrapetu, bet es ta nevaru darit. tad nu drizak tas dusmas pavaras, jo neesmu izladejusies.
par tuvajiem-parasti izruna, izsap un pariet.
18.09.2013 00:14 |

10 gadi
Reitings 10604
Alexxa, es tiešām negribētu viņu redzēt pāris dienas.. ja jau vakar izvēlējās aiziet uz citu istabu gulēt un šodien aiziet uz citu māju gulēt.. Bet man nav variantu, kur iet. Slikti arī tas, ka dzīvoju ~20km no rīgas, šeit, 15 min gājienā ir mans darbs. Ja man kkur jāiet padzīvot, tad atliek vien rīga... tāds čakars.. bet štrunts par to. Galvenais, ka nav ar ko sarunāt, lai varu palitk pa nakti.. draudzenes dzīvo kaut kur ellē ratā Rīgā un arī tas dienas režīms un darba laiks tāds, ka nebūs viņām laika gar mani..

par to pirmo mīlestību... es viņu nevarēju aizmirst pēc pāris mēnešu attiecībām, esot pēc tam vairāku gadu attiecībās.. tad kā man būs tagad izmest no sirds un prāta pēc vairāk kā 3 gadu attiecībām ar viņu un dzīvošanas kopā? (pirmā kopdzīve, pirmais dzīvoklis, kas iekārtots kopīgi, utt.. Dēļ dzīvokļa un izsapņotiem sapņiem par nākotni es vien jau nevarētu labprātīgi aiziet..) Man tā jau nervu sistēma nav stabila, pēc kā tāda man vispār būs kādā slimnīcā jāarstējas un uz trankvilizatoriem jādzīvo.... :(
18.09.2013 00:16 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
atgādina manus vecākus.Viņi man neko labu pozitīvu nesaka, bet sper laukā tikai pārmetumus un nemitīgi aizrāda. Vienvārdsakot tā visa ir necieņa pret tevi.
18.09.2013 00:16 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
nu reizém cilvékam, lai saprastu to, cik ljoti vinjam otrs ir vajadzígs, un to, ka tomér míl ir jázaudé shis cilvéks... citádi nepieleks, vinjsh zina, ka tu vinju míli, un ka tev shís attiecíbas ir vairák vajadzígas neká vinjam, tápéc var atljauties braukt tev virsú un gaidít par to atvainoshanos no tevis. tás nav gluzhi vienlídzígas un pilnvértígas attiecíbas. neljauj sevi pazemot, tikai tad, kad tu parádísi, ka neljausi sevi pazemot, tevi sáks cienít. piespied vinju klausíties, nebrauc virsú, mierígi pastásti ká júties, kas tieshi tev tá liek justies, ko tu vélies...
18.09.2013 00:19 |

10 gadi
Reitings 10604
es pati esmu augusi tādā ģimenē, kur tēvs neciena mammu.. Esmu tāda pati kā viņa - raud, skumst, pārdzīvo, dzer nervu un sirds zāles un neiet prom no terora..
Viena sieviete, uzklausot manu attiecību raksturojumu pirms pāris mēnešiem, paprasīdama manus un viņa dzimšanas datus, teica, ka viņš ir mans karmiskais vīrietis. Ar viņu man jāatrisina tās kļūdas, ko neatrisināja mana mamma ar tēvu dzīvojot.. Īsti nesapratu! lai noskaidrotu sīkāk, vajagot aiziet pie numerologa, lai sastāda "dzīves plānu", ko darīt un kā nekādā gadījumā nedarīt. Vēl neesmu bijusi.. ja paspēšu, aiziešu./
18.09.2013 00:19 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es redzu 2 variantus, ja šīs attiecības turpināsies:
1. Tu viņu pēc dažiem gadiem pametīsi, jo nervi tomēr neizturēs.. vai arī atvērsi acis un sapratīsi, ka var dzīvot arī labāk (tikai zaudēti gadi)
2. Viņš izdomās ar laiku - jānomaina kājslauķis..

Varbūt kļūdos..

Kopdzīves laikā notiek dažādas problēmas, ''cīņas'' par kaut ko.. dzīve taču ir sarežģīta..
Bet ja jau Tev šajā nežēlīgajā pasaulē vel ir jācīnās par attiecībām... tas ir par traku.

Manuprāt, attiecībās svarīgs nosacījums ir, ka pāris kopā jūtas labi.. nevis mirkst asarās un kreņķos :)
18.09.2013 00:20 |

Reitings 533
Domāju gan,ka Tava nervu sistēma nav stabila. Ja tu tik daudzu gadus čakarējies ar šitadu kretīnu. Tev nav neviesn,NEVIENS,kam visu šo izstāstīt,kas Tevi izvilks no šitās bedres,kas palīdzēs,Tev nekrist atpakaļ?Kāds kas būtu kopā un atbalstītu,jo viena,šķiet,Tu tikai paliksi,un regulāri līdīsi četrrāpus lūgt to piedošanu,un kāpēc gan vīrietim tevi cienīt,ja tu pati sevi necieni. Es tev saku,kas tad ar tevi notiks,tad,kad viņš atradīs to,ar kuru bērnus vēlēsies?
18.09.2013 00:22 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Briesmīgi. Es laikam pat neapdomātu variantu palikt ar tādu cilvēku kopā. Man bija līdzīgi, man likās, ka puisis mani neciena, viņš lika man justies nožēlojamai un nekam nederīgai un es ātri vien pieliku tam punktu, jo man ir nepieņemami, ka vīrietis neprot pret mani izturēties ar cieņu. Bet šķiet, ka man nebija ne uz pusi tik traki kā Tev, jo puisis tomēr vienmēr prata atvainoties, ja mani sāpināja un strīdos meklēja kompromisu un uzklausīja manu viedokli.
Tev tikai tagad liekas, ka nevienu citu nemīlēsi un ka neviens nebūs labāks, bet tici man, Tu esi pelnījusi kaut ko daudz labāku. Tu tagad vienkārši to neredzi, jo esi iekšā tajās attiecībās, bet kad paskatīsies no malas, tad redzēsi, kāda muļķe esi (atvaino), ka to paciet.
18.09.2013 00:24 |

10 gadi
Reitings 10604
ar iepriekšējo draugu bija tā, ka ja bija nopietns strīds, mēs raudājām un pārdzīvojām abi, abi gājām viens otram pretī uz kompromisiem un ar atvainošanos, ja tāda bija nepieciešama.. Likās, ka tas ir normāli un tā tam jābūt.
varbūt tāpēc es tupi gaidu arī no šitā līdzīgus gājienus, rīcību... :(
18.09.2013 00:25 |

Reitings 5261
Viena sieviete, uzklausot manu attiecību raksturojumu pirms pāris mēnešiem, paprasīdama manus un viņa dzimšanas datus, teica, ka viņš ir mans karmiskais vīrietis. Ar viņu man jāatrisina tās kļūdas, ko neatrisināja mana mamma ar tēvu dzīvojot..

neklausies, ko viena tante teica... neljauj sevi ietekmét káda numerologa/astrologa várdiem. kamér tu malsies pa dzívi méginot atrisinát kaut kádas mistiskas vecáku attiecíbu kljúdas (ko ká júti pati, vélies atrisinát tikai tu, vinjsh ne, vinjam vienalga, vinjam tápat labi), tikmér kaut kur pasaulé savu dzívi dzívo vírietis, kursh tevi iemílétu un nésátu uz rokám! un vinjsh tevi nesatiks, kamér tu mocísies ar sho!
18.09.2013 00:27 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Cukurvāvere, tak paņem darbā atvaļinājumu tās 3-4 dienas. Pasaki, ka Tev ģimenes apstākļu dēļ tā vajag. Un brauc. Ja Tev darbs ir 15 min gājiena attālumā no mājām, turpat vien visu laiku būsi un nenoturēsies tur neieejot.
18.09.2013 00:28 |

Reitings 533
Par karmiskajām saitēm,tajā skaitā-karmiskajiem vīriešiem... Tieši tā arī tu šo situāciju atrisināsi,tikmēr,kamēr Tu paliksi kopā ar terorizētāju,tas viss netiks atrisināts. Tava mamma visu dzīvi ir nelaimīga,nelaimīga tik daudzus,daudzus,daudzus gadus,ko tik daudz sieviešu pavada patiesā laimē,harminijā,rūpju pilnāš attiecībās,mīlestībā. Domāju,ka tas ir saprotams,ja visu bērnīu priekšā aina ar mammu,kas pret sevi ļauj ta izturēties,tad arī teī tas ir tik dziļi..Tā ir milzīga problēma,ko tu pati nemaz nevari atrisināt,Tev ir jāiet pie speciālista,kas tev palīzēs. Un ja turpina par bērniem-pakaties uz sevi-vai esi laimīga,paskat,ko Tava mamma Tev ir nodarījusi! VAi Tiešām Tu to vēlies? Es saprotu,ka Tevī tas viss ir tik daudzšķautņaini un sarežģīti,ka mīlestība it kā ir tik milzīga,bet saproti,tas,ko pret viņu jūti nav mīlestība,tā ir atkarība no cilvēka,neviena atkarība nav vērtīga,neko labu nedod,par kopīgajiem sapņiem,arī tas ir saprotams,bet dzīvoklis,lietas-tas viss ir vērtīgi tikai tad,ja tas patiesi iet roku rokā ar laimīgu,harmonisku nākotni,par ko šeit nevar nemaz runas būt.
18.09.2013 00:29 |

10 gadi
Reitings 10604
nav arī tādu iespēju gan finansiāli, gan visādi citādi nomainīt dzīvesvietu, gan arī darbu (jo nu diezvai es gribēšu katru rītu un vakaru brautk gar viņa dzīvokli uz darbu..)..

Vispār, jūtos traki jocīgi par to, ka šeit jums sevi "izlieku uz paplātes" pilnībā un rakstu tik privātas lietas.. Agrāk es to darīju no otra profila, kur tiešām neviens mani nepazina. Parasti forumā esmu kaut kāda skarbā "kakātāja" vai kas tāds.. a tagad - Cukurvāvere šeit raud uz pleca meitenēm, nopuņķojusi visu klēpi un dīvāna malas :D
man šobrīd tā spriedze pārāk liela un var jau būt, rīt atkal smaidīšu (bet ne attiecību ziņā) un iesmiešu šeit, cosmo.
Katrā ziņā milzumliels paldies par komentāriem, viedokļiem, ieteikumiem! Šobrīd man tiešām negribas runāties ne ar vienu draudzeni.
18.09.2013 00:32 |

Reitings 5261
... un varbút tás kljúdas, kas jáatrisina, ko nespéja mamma ar tévu - ir jáizskjiras, vinja to nespéja, vinja ljáva sevi ietekmét. varbút tad tev jábút savádákai??

saprotu tevi, reizém ir tádas situácijas, ka negribas vai nevari draudzeném neko stástít, bet klusét un nevienam neko nestástít ir sasodíti grúti...
18.09.2013 00:37 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
.. un varbút tás kljúdas, kas jáatrisina, ko nespéja mamma ar tévu - ir jáizskjiras, vinja to nespéja, vinja ljáva sevi ietekmét. varbút tad tev jábút savádákai??

+1. Es karmai neticu, bet ticu psihologijai un tam, ka mees meedzam kopeet savu vecaaku attieciibu modeli. Ir daudzi gadiijumi, kad no paaudzes paaudzee sievietes nav laimiigas attieciibaas, bet nespeej no taam tikt valjaa. Tavs "karmiskais" uzdevums ir paaraut sho rinkji, lai tavi beerni naakotnee nenokopeetu tavu neveiksmiigo attieciibu modeli.
18.09.2013 01:24 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-tu pateici loti labi!
Es ticu karmai,bet saprotu ,ka to var mainiit!
18.09.2013 01:28 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Dzīvoju līdzīgi, ļoti labi saprotu. Zinu, kā tas ir, sev pastāvīgi iegalvot "Bet nav taču tik slikti..." Arī man tas velkas līdzi jau no bērnības. Varētu brēkt: "Pamet viņu!", bet tas būtu nedaudz liekulīgi, ne tā? :)
18.09.2013 01:52 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
No vēdiskā aspekta laikam es te varu pakomentēt ;)

Atbildot uz tavu jautājumu - cik veselīgi tas ir. Atbilde - nekā veselīga negatīvismā nav.

Bet te ir jāskatās no citas puses. No vēdiskā aspekta - tu neesi upuris! Ja kāds tev kaut ko sliktu izdara vai pasaka - tu neesi upuris. Tu esi situācijas PASŪTĪTĀJS. Tu esi pasūtījusi katru slikto vārdu, katru sitienu savā virzienā. Tu LIEC, lai partneris ar tevi to izdara.

Jo visa tava dzīve un tava realitāte ir tavas apziņas atspulgs. Kas tev ir apziņā - pazemojumi, vīrietis dzērājs, naudas trūkums vai jebkas cits - tas viss arī notiks. Tieši tādu partneri tu pievilksi un tieši to partneris tev izdarīs. Bet ne jau viņš ir sliktais, kas tur to un šito tev nabadzītei dara pāri. Bet gan tava karma viņam liek tev darīt to, ko tu viņam "pasūti" izdarīt.

Ja neapmierina situācija, kas ar tevi notiek - jāmaina apziņa. Jāmaina, jāattīsta apziņa, jāsadedzina negatīvā karma. Un tad dzīvē sāks pievilkties labāki notikumi, cilvēki, situācijas.

Tas no vēdu aspekta ;)
18.09.2013 09:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits