saņemt daudz negatīvā..

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Cik "veselīgi" ir saņemt kaut kādas negācijas, pazemojumus savā virzienā. No visādiem aspektiem skatoties - gan no "vēdiskajiem", gan parastajiem. Tas ir, piemēram, strīds, kurā cilvēks x tev pasaka, ka "tu esi slikts, tu besī, tev neko labu nevar pateikt", utml. Tu to "uzklausi", sper pretī, varbūt saraudinies, sastresini sevi, liec saviem nerviem un pašapziņai "ieplaisāt"..
Vajag vienkārši aizmirst un jau nākamajā brīdī/dienā pēc strīda izturēties tā, itkā nekas nav bijis un nekas slikts netika teikts (manā gadījumā "uzsūkts" kā sūklī)?? Ja jā, tad kā tad ar to, ka es tak tajā brīdī jutos sāpināta? Man par šo nekad neatvainosies, jo, redz, cilvēks uzskata, ka viņam tas nav jādara un, ka man nekad dzīvē strīdos nav taisnība. Sanāk, esmu kaut kāds upuris, uz kā sabļaut, izmest negācijas, apvainot, aizvainot, utt. Cilvēks-upuris tak to uzņem, "uzsūc".. Tas sliktais nekur nepazūd. Jeb tomēr to vajag domās aizmirst kā nieku un dzīvot tālāk? (t) (t)
17.09.2013 00:44 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
ir jáiemácás tádus várdus nenjemt galvá un laist gar ausím. nu labi, reizém gadás savádák - vienreiz viena sieviete sáka man bljaut virsú, jo man cita nacionalitáte neká vinjai, un vinju besíja, ka es runáju citá valodá ar draudzeni, un vinja nesaprot. man toreiz tá sanáca smiekli, ka es smiedamás pateicu, ka stulba ir vinja jo zina tikai vienu valodu, nevis es, jo perfekti runáju trijás valodás. arí apkártéjie sáka smieties... reizém es nevaru noturéties necértot pretí.
17.09.2013 23:44 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Tava kļūda: kad viņš pārnāca, runāt vajadzēja sākt viņam, ne tev..
Ko tagad? es atkal neredzu nevienu citu izeju kā pazemīgu rāpošanu uz celīšiem un teikšanu, ka es viņam piedodu.

ibio, ko tad tu viņam piedod, ja šis pat to piedošanu nepaprasa? :D
17.09.2013 23:48 |

10 gadi
Reitings 10604
Mis Take, jā tā reizēm ir veselīgi izdarīt.. bet es jau nevaru viņam šitā, jo izjūtu tomēr cieņu un mīlestību pret to stulbo cilvēku.... ;( Kamēr viņš skrien pretī simts un vienai lietai un citu problēmām, kamēr viņa "tuvais cilvēks" lūzt aiz izmisuma un ir pārraudājies... Citiem slikti - ou, tas ir traki, jāpalīdz, jājūt līdzi, jāatbalsta. Kā ir draudzenei slikti (neiet runa par temperatūru un fiziskām sāpēm) - tā - pati vainīga.....
vienmēr būs šis teiciens uz manām asarām un "raušanos" - "Pati vainīga!"..... tad kā lai panāk to debešķīgo sajūtu, kad viņam rūp mūsu attiecības un mana labsajūta attiecībās un kad viņš panāk man pretī un izlabo problēmu ar pāris vārdiem "piedod"....?...
17.09.2013 23:48 |

Reitings 5261
oii, palasíju tavus komentárus - no drauga/víra es nepieljautu tádu attieksmi. vinjsh tá izturas un tu esi vainíga? vinjam ar galvu viss kártíbá? laikam es uz nedélju no májám pazustu :/
17.09.2013 23:49 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Klau,bet kāpēc Tu ar viņu vispār esi kopā? Vai tiešām mīlestība ir tik liela,jo tas,ko tu raksti-viņš Tevi nemīl,varbūt iedomājās,ka ta ir,bet tā taču nav!!!\kāpēc Tu sev atļauj tā darīt pāri? Pēc pāris gadiem šāda terora no Tevis paliks pāri vien maza nelaimes čupiņa,bez pašapziņa.. Un vai tiešām Tu apsver iespēju visu aizmirst? vai vēl labāk,lūgt piedošanu???
NEDARI TO!!!! Ārprāts,mani šitas viss tik personīgi aizķēra..
17.09.2013 23:49 |

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 29.01.2009
Man liekas,ka nevar tā izturēties čalis, ja mīlētu un gādātu par tevi. Nu nezinu - liekas ļoti neloģiski, ka tuvs cilvēks tā var izturēties ilgāk par dienu! Saprotu, ka kašķis ir kašķis, bet ne jau tā, ka bezmaz vai vairākas dienas nerunā un ietiepjas kā egoistisks un pašlepns sīks skuķis.
17.09.2013 23:50 |

10 gadi
Reitings 10604
Bet viņš nerunāja. Ne vārda! Tāpēc es neizturēju un prasu ko nerunā un nesasveicinās?
par to piedošanu.. nu tur jau tā lieta.... man vai nu tagad jānogaida rītdiena un bez acu mirkšķināšanas jātēlo, ka nekas nav bijis.. vai nu jāceļ šis viss augšā un jāsaņem atbilde, ka ir jāšķirās, ja jau ar viņu nevaru sadzīvot un nevaru sadzīvot ar to, ka viņš tāds cilvēks, kurš nemēdz lūgt piedošanu....
17.09.2013 23:51 |

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 29.01.2009
Bet zini - tad, kad tu pārnāc mājās- un mīļotā mantas ir prom, dzīvoklis ir tukšs - uz brīdi pārņem milzu briesmīga sajūta. Būtu svētīgi viņam tā izdarīt (t. i - tu savāktu savas mantas vai uz brīdi padzīvotu citur)!
17.09.2013 23:52 |

Reitings 5261
nosédini lai klausás, palúdz, lai nepártrauc un palúdz lai dod tev 10 minútes. izsaki visu, ko júti, ko domá. ja vinjam tieshám nekas nepieleks, tad nu bez maz vai jámúk prom, vai jápienjem ka tá, ká ir bús vienmér
17.09.2013 23:55 |

10 gadi
Reitings 10604
šodien pārnākot viņš nerunāja ne viena vārda tāpēc, ka redz, esot pārguris no darba (jā, ok , viņam fizisks darbs un šodien ieilga līdz kādiem 9ņiem).. bet nu es uzskatu, ka tas tomēr ir sava veida obligātais pienākums attiecībās vai kaut vai čomu attiecībās, ja dzīvo kopā - sasveicināties, pārmīt pāris vārdus.... Ok, ja jau vinņš negribēja "ielikt man klēpī galvu", lai viņu papaijā un pažēlo, tad nu vismaz varēja pret mani kaut kripatiņu cieņas izrādīt! ;( ..
es nezinu, kādā stilā man rīt uzvesties.. ja šodienas mana "ignorance" izvērtās šādi, tad ko man sagaidīt no rītdienas?....... bļāviens, man acis kā šauracainajam... ;(
17.09.2013 23:55 |

10 gadi
Reitings 10604
Mis Take, es jau zinu, kas sekos pēc tādām 10 minūtēm uzklausīšanas.. Viņš nekad mani nav turējis, cīnījies par mūsu attiecībām. Ja es saglābju mūsu strīdu/šķiršanos - nu ok, var vēl šitā padzīvot. Diemžēl man ir bail no tādām sarunām, jo zinu, ar ko beigsies.. Jo tā ir bijis, ka tad, kad viss ir tik skaisti, gaiši, kolīdz aiziet kāda saruna par kaut kādām lietām (piemērs, par ko gan neesam runājuši: Vai viņš grib bērnus ar mani nākotnē? Nē, negrib.), tā nonākam pie tā, ka es viņam nemaz TIK svarīga neesmu un, ka jāškirās, ja jau nevaram sadzīvot. Tikmēr kamēr nesākas šāda veida strīdi un mani puņķi pa gaisu un "nopietnās runas", tā viss ir dievīgi.... Jā, mīlēt mani nemīl. "nieka" 3 gadi gan pagājuši, bet nu viņš ir cilvēks, kas nemīl nevienu citu, kā tikai savu mammīti..
18.09.2013 00:00 |

Reitings 255
Reģ: 04.06.2013
Libras sacītajam līdzīgs arī šis - Ja Tevi kāds nemitīgi sāpina, iedomājies, ka šis cilvēks ir smilšpapīrs. Viņš Tevi berzīs, līdz kamēr Tu būsi nopulēts, bet viņš - nederīgs!
18.09.2013 00:00 |

10 gadi
Reitings 4446
Klausi Mis Take- pilnīgi mierīgi parunā ar viņu, bet, liekot uzsvaru uz to, kā jūties Tu nevis ko viņš dara nepareizi.. ja arī tad viņam neaizies, spried pati, cik ilgi esi gatava šādi dzīvot..
18.09.2013 00:01 |

10 gadi
Reitings 10604
bļin, nu es jau arī neesmu tāds cilvēks, kas prasa maksimālo no cilvēka.. man vajag tās pamatlietas, lai varu justies laimīga un vajadzīga šai pasaulē.. bet tagad.. j;utos pati sev nožēlojama un vāja.. kājslauķis....
18.09.2013 00:02 |

10 gadi
Reitings 4446
viņš ir cilvēks, kas nemīl nevienu citu, kā tikai savu mammīti..

Un tev to vajag?
18.09.2013 00:04 |

10 gadi
Reitings 10604
es nevaru iedomāties dzīvi bez šīm attiecībām... esmu par viņām cīnījusies jau no 16 gadu vecuma.. pirmā mīlestība man.... Jā, atzīšos, es neticu, ka es vēl kādreiz varētu iemīlēties un būt nopietnās, laimīgās attiecībās... tādā ziņā esmu ļoti pesimistiska.. man vajag to, kas ir tagad, tikai es joprojām ar katru dienu un strīdu ceru, ka cilvēks mainīsies, ka gūs mācību vai pēkšņi viņam "ieslēgsies" poga un sapratīs, kā ir jākopj attiecības un jānovērtē cilvēki, kas viņa dēļ gatavi uz jebko....
18.09.2013 00:04 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Izskatās, ka viņam ir tīri vienalga, vai Tu tur esi vai neesi. Klausi tās, kas teica, lai pazūdi uz dažām dienām un paskaties, kas tad būs. Varbūt apjēgs zaudējumu un viss mainīsies, varbūt atkorķēs šampanieša pudeli par godu tam, ka esi prom. Abos gadījumos Tev vismaz būs skaidrs, kas darāms tālāk. Bet šādi turpināt noteikti nevar...
18.09.2013 00:07 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
ai nu come on, gandrīz visas pirmās mīlestības pajūk. es jau domāju kkas nopietns :D tiksi pāri!
18.09.2013 00:07 |

Reitings 255
Reģ: 04.06.2013
nu viņš ir cilvēks, kas nemīl nevienu citu, kā tikai savu mammīti..

Atgādina Cēzaru no ug :D

Ja viņš negrib bērnus no tevis un regulāri tavā ceļā tiek mesti šādi akmeņi, tad kāpēc tu vēl esi ar viņu ? Sapotu, ka nav viegli 3 gadi tomēr, bet katra diena kad tevi kāds aizvaino nāk tikai par sliktu. Ar laiku visa tava pašcieņa izkūpēs, rezultātā būsi kā lielakā daļa latvijas sieviešu- nelaimīga un bez sava 'ES'
Who run the world? Girls!
18.09.2013 00:09 |

10 gadi
Reitings 10604
aj.... es esmu līdusi no ādas ārā, lai tikai pielāgotos.. pēdējā mēneša laikā iemācījos vairs nestresot par sīkumiem, dēļ kuriem agrāk bimbāju un cēlu traci, sāku uztvert visu vieglāk.. bet nu nevaru es vairs, kopš vakardienas vakara.. (vēl ~stundu pirms tā kašķa viss bija SUPER, un iepriešējā vakarā - divtik super!..)
Viņam dzimšanas diena pēc dažām dienām.. pati dāvanas nesaņemu, bet par viņu vienmēr gribas padomāt un sagādāt to labāko, ne gluži par kapeiciņām.. pat tagad, kad ar naudām sūdīgi, bija plāns "ieguldīt" savu mīlestību un sagādāt prieku.. bet tagad ārdīties no skumjām gribas - dēļ kāda cilvēka es gribu līst ārā no ādas? ja tāda necieņa pret mani tagad.....
18.09.2013 00:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits