Situācija tāda, ka nesen sāku dzīvot vienā istabā ar pirms pāris nedēļām iepazītu meiteni. Pārcēlos uz citu pilsētu un īrējam dzīvokli kopā. bet vakar uzprasīja vai nav nekas preti, ja viņas draugs pārnakšņos. nu ko..., lai jau... bet (!!!) es būtu teikusi ko pilnīgi citu, ja būtu zinājusi, ka visu nakti vini vistiešākajā nozīmē ''ņemsies'' !!! cmoon, es šonakt reāli gulēju 1h un biju tik dusmīga, bet esmu no tām, kas medz arī paturēt pie sevis kādu neapmierinātību, kaut naktī vai zobus kodu ciet, lai ko izmestu... nezinu vai darīju maz pareizi, bet neliekas ok, ja burtiski 3m attālumā no manis ņemas... biju izdomājusi, ka teikšu šodien, bet tad atkal pārdomāju, bet zinu, ka labāk pateikt, jo tas var atkal atkārtoties un galigi negribas piedzivt vēl tādas naktis, kad nākamajā rītā pietam jāceļas pašai ir 6.... izklausās bezgala stulbi, nekad nebūtu domājusi, ka būšu šādā situācijā, bet galīgi nejūtos forši :D pasakiet, ko darītu jūs, ja būtu manā vietā un vai nav gadījies, kas līdzīgs :D :(