Sveikas, mīļās dāmas! Es esmu Kristiāna no kompānijas AVON. Ja vēlaties lielisku iespēju piepelnīties vai iegūt aizraujošu pastāvīgu darbu, kurā darba laiku diktējat pašas un varat aizraujošā veidā sasniegt savus izvirzītos mērķus, iedrošināt citus, gūt panākumus un lielākus ienākumus - finansiālu stabilitāti, iegūt īpašumā brīnišķīgus produktus ar atlaidēm un apmeklēt dažādus interesējošus seminārus par skaistumkopšanu ar atlaidēm, rakstiet man uz e-pastu
[email protected]. Es ar Jums noteikti sazināšos, norunāsim tikšanos AVON Skaistuma salonā, kur iepazīstināšu, pastāstīšu par visu sīkāk, uzdāvināšu dāvaniņu no mūsu Balvu fonda un jaunāko AVON katalogu un varbūt kāda no Jums pēc tikšanās vēlēsies pievienoties kompānijai AVON, līdz ar to izbaudot lieliskas atlaides, aizraujošu ikdienu, kurā darba laiku diktēsiet pašas.:)
Vienalga vai esi studente, kurai vajadzīgs papildus darbiņš vai sieviete, kura paralēli darbam vēlas vēl piestrādāt, vai arī vēlies iegūt pastāvīgu darba vietu, raksti man uz e-pastu :)
Vai arī, ja vienkārši vēlies būt AVON kliente un pasūtīt no brīnišķīgi lielā piedāvājuma klāsta produktus sev vai ģimenei, raksti man. :)
Lai Jums visām brīnišķīga diena! :)