Lasu ,ka daudzas ir kaut ko taisiijusas ar bieteem !Es arii vakar taisiju biesu zupu!Es to bieti vienmeer lieku zupaa veselu,vaaru kopaa ar visu paareejo un tad iznemu beigaas aaraa.Kaadreiz no taas bietes tasu salaatus-parasti lieku klaat riekstus ,zalumus un mazliet majoneezi,dazreiz lieku klaat sariiveetu aabolu ,zalumus un majoneezi.Majoneeze ir loti trekna -es nelieku daudz .
Es loti uzmanos ar sieru!Censos sieru daudz nelikt klaat nekur ,jo taa ir loti trekna piedeva!
Sovakar taisishu titara kotletes, klat risus un jaa, sakardinajat mani ar tam bietem :D
Man ir dzeltenas bietes, taisishu tas, nez vai garsha tada pati?
Sodien pusdienas man ir sajaukums no cepeshrasni ceptas vistas (ingvera, kiploka + sojas marinade), kirshtomati, kvinoja, avokado, kukuruza un melnas pupinas. Loti gardi, satigi un veseligi.
Liene-jaa un tiesi kiploks arii ir vienmeer klaat!Es te esmu sapirkusi daudz pistacio riekstus un tagad lieku visur klaat!:D
Ieveeroju arii ,ka kirbis ir loti garsiigs-loti liidziigs kabacim,ja uzcep!Man tie kirbiisi nebija lieli ,apeedu taapat,kopaa ar citiem daarzeniem!Mammas dotaa recepte marineesanai ,paliks naakosam gadam!
Es zinu kādu, kura rīt gatavos biešu salātus. :D man garšo vēl no bērnības, cik nu bērnības, bet nu - bietes ar krējumu, ķiplokiem vai arī ar ķiplokiem, nedaudz eļļu un etiķi, arī vinegrets. Tādi salātiņi ar kartupelīšiem labi iet kopā, ņamma. :D