Jūs to gribētu zināt?

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Saņēmu ielūgumu uz kāzām. Viena no tuvākajām draudzenēm precas un zinu, ka mēģina tikt pie bērniņa. No malas - lielisks pāris, kopā kopš vidusskolas, pat šķiet, ka pēc izskata ļoti līdzīgi, tāds foršs pāris.

Ja vien nebūtu BET. Topošā sieva viņu gadu krāpa. Krāpa pagātnes formā, jo uz doto brīdi viss it kā ir cauri. Ir bijuši arī iepriekš tādi it kā ar viņu man viss ir cauri. Bet tad viņš atkal uzrodas un viss turpinās.

Es redzu kā viņa staro, kā plāno kāzas un bērniņu, bet zinu arī, ka no tā otrā vīrieša viņai ir bijis grūti atteikties - viņš ir tas, kas pazūd un tad arī viss beidzās. Domāju - ja viņš atkal piedāvās satikties, viņa diez vai atteiksies...

Jautājums ir - vai jūs gribētu zināt, ka jūsu otrā puse jūs ir krāpusi, ja dotajā brīdī plānotu kāzas? No vienas puses - es gribētu.. no otras puses, tas visu izjauktu, jo tā nebija viena reize, bet gads. Es to nevarētu piedot.

P.S. Lai nebūtu pārpratumu - nē, es netaisos topošajam vīram neko stāstīt vai draudzeni mācīt. Tās tik manas pārdomas no sērijas kā es gribētu...
16.09.2013 12:30 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Jā, gribētu zināt, jo tādu cilvēku precēt nevēlos. Uzskatu - ja varēja ko tādu man nodarīt vienu reizi, tad nodarīs vēl. Šeit jau arī var saprast, ka neba tā ir viena reize, bet gan sistemātiski - kad uzrodas vecis, tad krāpj:
Ir bijuši arī iepriekš tādi it kā ar viņu man viss ir cauri. Bet tad viņš atkal uzrodas un viss turpinās.

Es labāk esmu viena nekā ar cilvēku, kurš man melo un šādi aiz muguras izdarās. Pretīgi. Nevēlētos veidot ģimeni ar cilvēku, kuram tā vispār nav svēta un kurš to neciena(manā izpratnē tā ir neceiņa).
16.09.2013 14:13 |

Reitings 227
Reģ: 29.01.2009
protams,ka gribētu zināt!! Nekad nesapratīšu tos cilvēkus,kas saka, - mazāk zināsi labāk gulēsi..
Tu taču grasies precēties ar to cilvēku, dot solījumu par mūžīgu uzticību un mīlestību..
Tad jau sanāk meli,meli un meli... Es tikai par taisnību,lai cik skarba, bet TAISNĪBA.

pievienojos
trakā būtu uzzināt ko tādu,kad jau gredzens pirkstā
16.09.2013 14:22 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nerea +
16.09.2013 14:25 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
protams ka gribētu zināt, tās kas labāk izvēlas neko nezināt, man liekas sievietes ar zemu pašnovērtējumu, vai arī tādas pašcieņas vispār nav viņām. un var piekrist tam ka
Tas, ka tu kaut ko nezini, nemaina faktus!
16.09.2013 14:32 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
tās kas labāk izvēlas neko nezināt, man liekas sievietes ar zemu pašnovērtējumu, vai arī tādas pašcieņas vispār nav viņām

Obligāti otrā jāmeklē nepilnības tikai tāpēc, ka viedoklis atšķiras? Nav labākais argumentācijas veids, manuprāt. :)
16.09.2013 15:25 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es negribu svesas situacijas attiecinat uz sevi un fantazet ka butuja butu...man tas nepatik!loti!

par temu-nekas vinam nav jazina, jo ne bez iemesla krapa. iespejams, ka cilveku iepazina no jauna, tapec ari lemums par kazam un bernu. un tas, ja tu doma, ka otrs pasauks un vina skries...nu neesi naiva! kuram normalam virietim bus vajadziga sieviete ar lielu vederu(svess berns)?:D
16.09.2013 15:35 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Rimstieties tak "kārot" attiecības citu vietā!

Tāda sajūta ka tām pateicības teicējām vienkārši ir skauž, ka draudzene tā un šitā un kāzas tad beigās viņai, ne tev! Ha ha ha! :D
16.09.2013 15:40 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
becky neviens nekārto attiecību citu vietā.

P.S. Lai nebūtu pārpratumu - nē, es netaisos topošajam vīram neko stāstīt vai draudzeni mācīt. Tās tik manas pārdomas no sērijas kā es gribētu...
16.09.2013 15:42 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Jā, noteikti gribētu zināt, un, protams, attiecības vairs neturpinātos...vai tas būtu bijis gads vai viens nejaušs nakts sakars.Kur nu vēl plānotās kāzas, bērns.
16.09.2013 15:47 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Nav divu domu - protams, ka gribētu zināt, lai nepieļautu milzīgu kļūdu to kretīnu apprecot un vēl ģimeni veidojot. Kādu priekšzīmi un vērtības tāds tips pēc tam bērnam mācītu - ka jāties apkārt otrajai pusītei aiz muguras ir baigi labi un attaisnojami? Fuj.
Sākumā noteikti ļoti sāpētu, bet tiktu tam pāri.
16.09.2013 15:47 |

Reitings 20
Reģ: 16.09.2013
Patiesība agri vai vēlu, bet tomēr uzpeld gaismā! Domāju, ka noteikti vajadzētu zināt, vismaz es par katru cenu gribētu zināt!
16.09.2013 15:48 |

Reitings 1853
es nemeklēju nekādas nepilnības, tas vienkārši ir mans viedoklis. ja attiecībās ir meli un krāpšana, tad kas tur ir labi?? tas ka otra puse to nezin, nenozīmē ka attiecības ir labas un viss forši, tā ir tikai ilūzija, jo reāli tajās attiecībās nav godīguma, cieņas pret otru, tur ir meli un krāpšana. ja kāds labāk dzīvo tādā pasakā, ka viss ir labi un apkārt neko neredz, lūdzu, dzīvo, pataisi sevi par muļķi, kas neko nezin un dzīvo laimīgi kamēr vīrs staigā apkārt. man tak vienalga. un es runāju konkrēti par šo situāciju, jo šajā situācijā tas nav tikai viena reize ko daudzi varbūt piedotu, tā ir regulāra krāpšana un ja kāds izvēlas labāk to nezināt un dzīvot ar tādu partneri kas ne vienu reizi vien krāpj, tad jā, tas man liek domāt ka tam cilvēkam nav pašcieņas.
16.09.2013 15:50 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es ilgi domaaju,kameer atbildu!Es vienmeer saku-negribu neko zinaat...man vajag dzirdeet tikai to,ko veelos un tas ir ,ka miil mani un esmu pirmaa vietaa visaa!
Te ir taada interesanta situaacija visaa.Kur ir pilniigi 100%skaidrs ,ka viirietis nezin,ka ir kraapts.Varbuut abas puses ir vienojusaas,ka dziivos taa,kaa dziivo.Kur ir teikts,ka viirietim nav bijusas attieciibas ar kaadu citu sievieti?
Tas teksts,kaa vina var taa... un kaa vins var taa... mani vairs neuztrauc jau sen,jo dzirdot tik daudz ...mani vairs nekas nepaarsteidz!Tie laiki laikam sen jau pagaajusi,ka sievai bija tikai viirs un viiram tikai sieva uttEs nesaku ,ka taa veelos dziivot,vai dziivoju pati-saku to tiesi taapeec,ka taadi paari,kur neviens nekur un nekad neko nav nogreekojis ,ir palikusi uz pirkstiem skaitaami.Zeel,bet taa ir.
16.09.2013 18:51 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
es vispār nesaprotu tos cilvēkus, kas plāno kāzas ar kādu cilvēku, plāno bērnu, bet reizē arī uztur attiecības ar citu cilvēku un krāpj to, ar kuru paredzēts saistīt dzīvi kopā.
ja nav tad nav. neprecies, bet maini tos vīriešus/sievietes (atkarībā,kas ir krāpējs), nevis liec ciest otram cilvēkam. + bērnam arī sabojāta bērnībā,ja viens no vecākiem vazājas pa citām gultām...

bet,ja man jāatbild uz uzdoto jautājumu - es gribētu zināt patiesību, lai arī cik tas būtu sāpīgi. es negribētu ziedot sau dzīvi kaut kam nepatiesam...
16.09.2013 18:59 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Protams, ka gribeetu. Cilveeks, kas ir speejiigs dziivot dubultu dziivi, arii citaas jomaas diez ko ar godiigumu neizcelsies, taapeec no taadiem labaak pa gabalu. Veel vareetu saprast kaut kaa, ka nejaushi kaaja pasliideeja, bet nu sistemaatiska meloshana un kraapshana ir pilniibaa cita kategorija un liecina par sirdsapzinjas truukumu un negodiigumu kaa taadu.
16.09.2013 19:01 |

Reitings 16208
Amarella-pilniigi piekriitu!Tad jau labaak vienkaarsi draudzeeties utt
Tagad domaaju-biju nodziivojusi ar savu pirmo viiru labu laiku kopaa,domaajot ,ka vins ir labaakais viirietis uz pasaules,visaa zinaa!Es loti nosokeejos,ka "labdaris" man pateica par vina saansoliem!
Biju jau seit utt,tomeer vienmeer domaaju,cik es buutu laimiiga,ja nezinaatu!Buutu skiirusies ar domu,ka tas tomeer bija taads skaists laiks ,ko pavadiijaam kopaa uttTagad reizeem ienaak praataa doma-vai taa toreiz bija vieniigaa reize?
16.09.2013 19:05 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Noteikti negribetu zinat, tas mani sagrautu, kur nu vel pirms kazam. Galu gala ta tava draudzene mocisies ar sirdsapzinas parmetumiem.
16.09.2013 19:13 |

Reitings 1853
dominika, ja tā ir regulāra krāpšana, tad es domāju ir skaidrs ka viņa nemocas ne ar kādu sirdsapziņu :D
16.09.2013 19:17 |

Reitings 16208
Varbuut ne pa teemu ,bet biezi tad,kad viirs runaa ar smaidu ar kaadu loti simpaatisku sievieti kaadaas viesiibaas utt,man kaadreiz galva jaapagriez uz citu pusi,lai nenodotu sevi,ka tomeer ir taada iekseeja nepatika,lai kaa to noliegtu -ir tomeer taada maza greizsirdiiba.Taapeec par taadaam lielaakaam lietaam ,bail pat domaat...!
Dominika -mani pat sagraava tas,ka redzeeju ar kaadaam aciim skatiijaas uz loti smuku sievieti aerobikaa!:D:D
16.09.2013 19:20 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Varbuut ne pa teemu ,bet biezi tad,kad viirs runaa ar smaidu ar kaadu loti simpaatisku sievieti kaadaas viesiibaas utt,man kaadreiz galva jaapagriez uz citu pusi,lai nenodotu sevi,ka tomeer ir taada iekseeja nepatika,lai kaa to noliegtu -ir tomeer taada maza greizsirdiiba.Taapeec par taadaam lielaakaam lietaam ,bail pat domaat...!
Dominika -mani pat sagraava tas,ka redzeeju ar kaadaam aciim skatiijaas uz loti smuku sievieti aerobikaa!

Kaa ir ar tavu viiru? Ir kaada iipatneeja reakcija, ja vinjsh pamana, ka tu runaa ar kaadu pievilciigu viirieti vai nopeeti kaadu?
16.09.2013 19:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits