Jūs to gribētu zināt?

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Saņēmu ielūgumu uz kāzām. Viena no tuvākajām draudzenēm precas un zinu, ka mēģina tikt pie bērniņa. No malas - lielisks pāris, kopā kopš vidusskolas, pat šķiet, ka pēc izskata ļoti līdzīgi, tāds foršs pāris.

Ja vien nebūtu BET. Topošā sieva viņu gadu krāpa. Krāpa pagātnes formā, jo uz doto brīdi viss it kā ir cauri. Ir bijuši arī iepriekš tādi it kā ar viņu man viss ir cauri. Bet tad viņš atkal uzrodas un viss turpinās.

Es redzu kā viņa staro, kā plāno kāzas un bērniņu, bet zinu arī, ka no tā otrā vīrieša viņai ir bijis grūti atteikties - viņš ir tas, kas pazūd un tad arī viss beidzās. Domāju - ja viņš atkal piedāvās satikties, viņa diez vai atteiksies...

Jautājums ir - vai jūs gribētu zināt, ka jūsu otrā puse jūs ir krāpusi, ja dotajā brīdī plānotu kāzas? No vienas puses - es gribētu.. no otras puses, tas visu izjauktu, jo tā nebija viena reize, bet gads. Es to nevarētu piedot.

P.S. Lai nebūtu pārpratumu - nē, es netaisos topošajam vīram neko stāstīt vai draudzeni mācīt. Tās tik manas pārdomas no sērijas kā es gribētu...
16.09.2013 12:30 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Nē, nozīmes ir tam kas ir konkrētajā brīdī un ja viņa skaidri zin ko grib šobrīd, kāpēc jaukt pagātnes neizlēmības radītās sekas tagadnē? Varbūt viņa grib dzīvot savādāk? Nu varbūt pat viņa neprecās mīlestības dēļ. Grib "piesiet" šo vīrieti.

Un? Kas es esmu lai nosodītu? Jo nekad nesaku "nekad" . Viss kas var gadīties un man nekas neliekas nenormāli, jo otra dzīvi nedzīvo ,nejūti ko viņš.
16.09.2013 19:24 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Vienīgi žēl bērna ja bērns sievietei ir no vīrieša ,ko viņa nemīl. Psiholoģiski bērnība /jaunība ir sabojāta.
16.09.2013 19:26 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Vienīgi žēl bērna ja bērns sievietei ir no vīrieša ,ko viņa nemīl. Psiholoģiski bērnība /jaunība ir sabojāta.

Man gan ir visvairaak zjeel viiriesha. Sieviete visticamaak miilees beernu arii tad, ja nemiil taa teevu, jo beerns ir dalja no vinjas.
16.09.2013 19:28 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-mans viirs parasti uzsver,ka vinam nav paziistams taads vaards "greizsirdiiba"!!!Es tev saku taa pedejaa reize aerobikaa bija neaizmirstama.Vins pilniigi atdziivojaas taas sievietes klaatbuutnee...es "izstraadaaju versiju",ka nekas nav bijis...:D:D
16.09.2013 19:29 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Krista-mans viirs parasti uzsver,ka vinam nav paziistams taads vaards "greizsirdiiba"

Visi viirieshi ir vairaak vai mazaak privaatiipashnieciski. Domaaju, ka vai nu vinjsh to ljooooti labi ir iemaaciijies nosleept, vai vinjsh juutaas paaraaks par visiem paareejiem.
16.09.2013 19:31 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Ja es būtu ļoti aimīga un man būtu stipra mīlestība pret vīrieti ar kuru precos, tad negribētu zināt.
Ja būtu mīlestība, bet tomēr arī šaubas, tad gribētu.
Viennozīmīgi nevaru pateikt.
17.09.2013 08:36 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
tur ir divas puses...no vienas puses,ja sieviete plāno bērnu,kāzas, tad diez vai viņa domā tikties ar mīļāko,jo tas būtu izcili stulbi:D, taču visādi var gadīties:D neies ar zīdaini uz rokām mīlēties ar mīļāko un neatstās pie mammas sakot- ai, man sagribējās seksiņu ar mīļāko. Tu pieskati,kamēr es stundiņu pakniebšos:D
sievietei bieži vien mainās dzīves uzskati , prioriātes, kad ir mazais. viņa vairāk sāk piedomāt kā uzvedas, kā pavada brīvo laiku. grib būt kopā ar mazo, rūpēties par viņu. manuprāt, sieviete kļūst pieaugušāka savos uzskatos un piem.,ja senāk skraidīja pa tusiņiem katru nedēļas nogali,tad to tagad dara 1x mēnesī, vai arī retāk.
vienmēr esmu uzskatījusi,ka ja sieviete grib no vīrieša bērnu,tad viņa rēķinās,ka ar to vīrieti būs kopā vēl vairākus gadus, saistīs dzīvi.
manuprāt, otrs nojauš, zin,ka viņu krāpj, vai arī krāpa. ja grib teikt -fūuu, Tev ir slikta sieviete, krāpj, tad tas noteikti ir jādara pirms sāk plānot kāzas, bērnus. es noteikti neatbalstu pateikšanu 1mēnesi pirms kāzām, vai arī vēl trakāk -kāzu dienā.
17.09.2013 09:01 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Es domāju,ka negribētu zināt.

Patīk,ka tik kategoriski tiek aplikts tas cilvēks,kurš krāpj,kaut gan nekad nevar zināt kā pašām notiks dzīvē. Un nevajag *irst,ka nekad, nekad. :D

Šādās situācijās tu nekad nezini vai tas otrs jau nav informēts par to,tad beigās tā ir vienkārši jaukšanās citu dzīvē.
17.09.2013 09:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)