Alexxa, nu, akumulators un vads nodega pats no sevis. :D
Nu, kā, ko nodarīju? Vienreiz uzlika enerģijas dzēriens. :D Izslaucīju, bet neiztīrīju (vispār, par spīti ieteikumiem, es datorus tīru ārkārtīgi reti, baigais slinkums, varbūt 2x esmu to darījusi), salipa visādi sūdi, tā nobeidzās klavieratūra, ko tik vecam Aceram bija grūti dabūt, tāpēc, lai nečakarētos ar pasūtīšanu nopirku parasto un piespraudu. :D Nobruka skaņa, jo es sačakarēju uzstādījumus, pēc tam izdomāju, ka vajag uztaisīt system restore, tikai izvēlējos neīsrto brīdi - kad uzpdeitojās video draiveris. Protams, tas nojuka. :D Bet ar to es kaut kā tiku galā. Tomēr toreiz, kad man sanāca čakars ar win 8 updeitu, es vairs neko saviem spēkiem nespēju izdarīt, jo man kompis izrubījās no uzkaršanas tieši tajā brīdī, kad notika updeitu instalēšana, līdz ar to uzkārās arī viss windows. Khm, kas vēl? Jā, es novilku uz kompja toolbar vīrusu, no kura nevarēju tikt vaļā 3 nedēļas. :D Kāpēc tas RAM nojuka, man līdz šai pat dienai nav skaidrs. Nu, un ventilators, protams, nočakarējās tā dēļ, ka nebija tīrīts vai arī vienkārši aiz vecuma nobeidzās.
Tagad to kompi salaboja, uzlika jaunu ramu, jaunu cieto - to, kas darbojas uz mikroshēmas principa, nevis diska, un man reāli nedaudz skauž, jo mēs viņu atdevām drauga mammai. :D